Hostelworld.com

Castanea Old Town Hostel

Ceny
mapa
Recenzje
9.0
Znakomity 2,904 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 9.2
  • Udogodnienia 8.7
ZAREZERWUJ
9.0
Znakomity 2,904 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 9.2
  • Udogodnienia 8.7
Castanea Old Town Hostel Located at Kindstugatan 1, Old Town, Stockholm.
Castanea Old Town Hostel
Sweden
Stockholm 11131 Kindstugatan 1, Old Town
90% 2904
59.3247283 18.0727350
Castanea Old Town Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Turcja, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Kwi 2016
8.6

Çarşaflar için para istenmesi biraz tuhaf. Onun dışında sorun yok. Konum mükemmel.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
22 Kwi 2016
8.9

It does the trick. The wifi is terrible and there is no breakfast, but it has a good kitchen and the staff is really friendly. Great location!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwecja, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Kwi 2016
9.4

Such a nice hostel!! Great location, very friendly and helpful staff! Clean facilities with the possibility to cook and hang out.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
16 Kwi 2016
9.7

Almost perfect!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwecja, Kobieta grupy, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Kwi 2016
7.7

Trevligt läge mitt i gamla stan. Trevlig personal, typisk backpackerställe. Dålig lukt (avlopp?). Mitt kreditkort blev hackat efter att jag betalade bokningsavgiften via den lite skumma amerikanska bokningssajten som tar avgiften i dollar. Men över lag ett helt okej ställe att bo på mitt i gamla stan.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
14 Kwi 2016
10.0

Conveniently located hostel in Old Town Stockholm. Within walking distance or a cheap Uber ride from most of the attractions you will want to see. Staff are very friendly and the place is kept very clean. Really have nothing to complain about, would definitely stay here again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • KaiHyde
  • USA, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 17 Recenzje
13 Kwi 2016
9.1

Amazing location in Gamla Stan. Not really a great place to meet other travelers, but well worth staying to be right in the heart of old town.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chorwacja, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
12 Kwi 2016
9.1

Very clean , smal room(( good wfi and very good locatio verryyy god 5

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Kwi 2016
8.9

The hostel was in a great location and had everything we needed inside, I would definitely recommend. Would have been nice if the staff was there a little later to answer questions and things.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
7 Kwi 2016
9.4

Very nice hostel in the center of Stockholm's Old Town. The location is really nice and convenient. The staff is very friendly and helpful. Only very small drawback could be a shortage of showers and toilets in the morning!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.