Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Castanea Old Town Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.0
Znakomity 3,085 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 9.2
  • Udogodnienia 8.6
ZAREZERWUJ
9.0
Znakomity 3,085 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 9.2
  • Udogodnienia 8.6
Castanea Old Town Hostel Located at Kindstugatan 1, Old Town, Stockholm.
Castanea Old Town Hostel
Sweden
Stockholm 11131 Kindstugatan 1, Old Town
90% 3085
59.3247283 18.0727350
Castanea Old Town Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
24 Sie 2016
10.0

Fue el mejor hostal en el que me pude quedar, Ika es la mejor anfitriona que pudimos haber tenido. Es un hostal limpio, bonito y seguro. Muchísimas gracias por todo. Diego, México.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Sie 2016
9.4

Very cozy hostel in the centre of Old Town, staff was very friendly and helpful. Great atmosphere and a very friendly crowd.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
18 Sie 2016
10.0

Fantastic place, fantastic people!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
16 Sie 2016
10.0

It was an amazing location, easily to get to in the old town and close to the Gamla stan metro stop. It felt secure and the atmosphere was incredibly friendly and open. The common areas were decorated in a really warm and cozy way and their kitchen system was the best on I have seen in any hostel. The only thing is bring your own sheets, towels and lock otherwise you have to pay more. I would 100% recommend this place and will definitely be booking it again!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
14 Sie 2016
10.0

Overall great place. Loved the location. Beware there is no staff after 6pm.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
12 Sie 2016
10.0

Perfect!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • OSB
  • Korea Południowa, dwójka, 31-40
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
11 Sie 2016
9.4

일단 위치는 감라스탄 독일교회 바로 근처로 아주 좋음. 하지만 체크인 시간 오후 3시 이전에는 직원이 없으므로 일찍 가도 소용없음. 분위기는 조용하며 여러사람과 교류를 원하는 사람에게는 맞지 않을 듯. 화장실이나 샤워실, 부엌 등의 시설도 좋음.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
9 Sie 2016
10.0

Muy buena ubicación y muy buen servicio. Gente muy atenta y con ganas de ayudarte. Les felicito.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
9 Sie 2016
8.3

This hostel is right in the heart of the old town stockholm (gamla stan). It's off the main thoroughfare and is nice and quiet. The hostel is simple and well maintained. From my search it was very good calue for money for a twin room in central Stockholm.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Sie 2016
6.3

Ok hostel. Bit wierd. No real atmostphere but nice people stay there. Just average to be honest with you. Not great for fun but does the job of being a hostel in old town that has good basic fasilities. Buff receptionists

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.