Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Cascais Bay Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.5
Bardzo dobry 60 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.4
  • Bezpieczeństwo 7.6
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 6.8
  • Atmosfera 7.0
  • Czystość 7.6
  • Udogodnienia 6.8
ZAREZERWUJ
7.5
Bardzo dobry 60 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.4
  • Bezpieczeństwo 7.6
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 6.8
  • Atmosfera 7.0
  • Czystość 7.6
  • Udogodnienia 6.8
Cascais Bay Hostel Located at Largo Luis Camões, 38 - 2º, , Cascais.
Cascais Bay Hostel
Portugal
Cascais 2750-458 Cascai Largo Luis Camões, 38 - 2º
75% 60
38.6975349 -9.4202131
Cascais Bay Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
12 Wrz 2016
6.6

Great location, can get a bit loud at night as in centre of town. Staff were very helpful and friendly. Breakfast is simple e.g. A bread roll, jams, cornflakes, tea and coffee. Unfortunately €60 went missing when we stayed here it's likely this went missing when our luggage was being stored when waiting for our room to be cleaned before we checked in- this did not seem very secure but we were assured that someone would be at the desk at all times, during our stay we saw this was always the case.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Portugalia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Sie 2016
6.3

Estive 1:30h à espera da funcionária para fazer o check in, liguei para o numero fixo e ninguém me atendia e não tinham um número móvel para contactar, só consegui fazer o check in ás 22h, acho inadmissível e uma falta de consideração visto que reservei no site do hostel, ela sabia perfeitamente que eu ia chegar.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
18 Sie 2016
8.3

El hostel está en el centro de Cascais, a menos de 100 metros de la playa y en una plaza bastante concurrida. Hay algo de ruido, pero por las noches tampoco hay mucho problema (es un turismo muy familiar y las ventanas son buenas). Es tranquilo, tiene terraza, es acogedor y muy cómodo. Los baños no son perfectos, ya que necesitan una pequeña actualización. Volveremos seguro.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
17 Sie 2016
7.4

Céntrico, se encuentra en mitad de toda la zona de bares por lo que por la noche cuesta dormir un poco. Lo demás, muy bien.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Finlandia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
22 Lip 2016
7.7

loistava sijainti. loistavat rannat. hirveästi melua hostellissa aamuun asti. muuten asiallinen paikka.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
29 Cze 2016
6.9

The wifi is very bad.. It barely works which was very frustrating.. It seemed like it was always an issue at this place. The staff was friendly but barely at the desk during our stay so we couldn't rent towels when we needed. It was a great place to stay despite the extreme noise at night because its prime location between beach, marina,/ clubs. There were only 2 bathrooms for the 16+ people staying at this plce so using it was hard. Waited 15 min at front to checkin because no one would answer

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Cze 2016
9.4

Great place to stay location and cleanliness wise but when I stayed there it was mainly people that were over 40 years old. Very small hostel but they have a great balcony and common area. Highly recommend if your staying in Cascais!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Cze 2016
6.6

Bruyant et lits superposés pour enfants pas confortable.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.