Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.9
Fantastyczny 111 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 8.3
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 9.5
  • Udogodnienia 8.5
ZAREZERWUJ
8.9
Fantastyczny 111 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 8.3
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 9.5
  • Udogodnienia 8.5

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Sie 2017
8.9

Schöne kleine Unterkunft mit nur 5 Räumen, sehr schöne Aussicht über Dächer und in die Ferne vom Frühstückstisch aus. Freundliche Mitarbeiterin, die auch unsere gesamte Wäsche für 5€ gewaschen hat. Matratze könnte ersetzt werden - Bett bewegt sich bei jeder Bewegung, teils von der Wand weg.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
4 Sie 2017
9.4

Everything was perfect, the hosts ate really nice and the room so comfy. Just be aware that if you come in Siena in August you will sweat all night long because there is no air conditioning, just a fan. Breakfast disappointed (if you are French i guess): it is said homemade cakes but as a pastry cook i am almost sure it was not or it didn't taste like; the same cake a day to another, no tasty. No fruits :( so just wheat and sugar. Nothing egg free or gluten free...

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
17 Lip 2017
10.0

Estuvo excelente todo!! Desayuno muy muy bueno!! Tener en cuenta que son 3 pisos por escalera. Volvería!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • romaincascino9121
  • Francja, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Lip 2017
9.4

Localisation idéale pour découvrir Sienne. La chambre était très propre et joliment décorée. L'ensemble de l'auberge est décorée avec goût et le personnel est agréable. Nous avons pu laver notre linge pour 5€, l'usage de la cuisine est de 2€ par jour. Auberge très sympathique à recommander !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Malezja, Kobieta, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
26 Maj 2017
8.6

Location abit hard to find . Room was very spacey . Breakfast was adequate. Abit pricey for amount paid

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
9 Maj 2017
7.7

La casa está muy bien ubicada y limpia. El desayuno es espectacular. Lo malo es que ante cualquier duda no tenés a quien consultarle ya que nos dió un teléfono al cual jamás contestaron.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Kwi 2017
9.4

Ho alloggiato in questa struttura una sola notte ma mi ha molto colpita positivamente: la posizione è centrale, la struttura molto bella e pulita, il personale gentile e la colazione -inclusa- super abbondante. Sono davvero soddisfatta, consigliatissimo.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
17 Kwi 2017
9.7

Casa di osio was a lovely b&b, very centrally located in sienna. The owners were both lovely and made me feel right at home. The breakfast was good, with fresh home made cakes, meats, cheeses and coffee/juice. Strong wifi in common areas, not in room.Matteo was very accommodating and did my laundry (for 5€) the night I arrived, since I was running low on clean clothes :) solo travelers: please note, this is a traditional b&b and not a place you will likely meet other travelers. Very nice though!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
20 Mar 2017
9.7

Its a place very centrical, very well ubicated. Really nice place, very clean. The only thing is that you can hear all, its kinda noisy in the morning. Every other aspect is perfect :) I recommend it

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.