Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.3
Znakomity 104 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.4
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 9.0
  • Czystość 9.9
  • Udogodnienia 9.0
ZAREZERWUJ
9.3
Znakomity 104 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.4
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 9.0
  • Czystość 9.9
  • Udogodnienia 9.0

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
9 Maj 2017
7.7

La casa está muy bien ubicada y limpia. El desayuno es espectacular. Lo malo es que ante cualquier duda no tenés a quien consultarle ya que nos dió un teléfono al cual jamás contestaron.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Kwi 2017
9.4

Ho alloggiato in questa struttura una sola notte ma mi ha molto colpita positivamente: la posizione è centrale, la struttura molto bella e pulita, il personale gentile e la colazione -inclusa- super abbondante. Sono davvero soddisfatta, consigliatissimo.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
17 Kwi 2017
9.7

Casa di osio was a lovely b&b, very centrally located in sienna. The owners were both lovely and made me feel right at home. The breakfast was good, with fresh home made cakes, meats, cheeses and coffee/juice. Strong wifi in common areas, not in room.Matteo was very accommodating and did my laundry (for 5€) the night I arrived, since I was running low on clean clothes :) solo travelers: please note, this is a traditional b&b and not a place you will likely meet other travelers. Very nice though!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
20 Mar 2017
9.7

Its a place very centrical, very well ubicated. Really nice place, very clean. The only thing is that you can hear all, its kinda noisy in the morning. Every other aspect is perfect :) I recommend it

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Lut 2017
10.0

Excellent

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
14 Lut 2017
10.0

La estadía estuvo muy bien! La habitación, baño, cocina y espacios comunes estaban limpios y equipados. Tienen servicio de lavandería. La vista desde la habitación es muy linda!! El personal fue muy agradable y nos permitieron dejar las valijas después del check out. El desayuno muy bueno!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
26 Gru 2016
10.0

Had a wonderful stay at this place. Benedetta and Matteo are really nice people who go out of the way to help. Was recommended some good restaurants and places for sightseeing. Ended up staying another day because I liked the place so much. Aerial view of the city from the lounge is fantastic, especially as the fog rolls in. Breakfast in the morning is filling. Their homemade jams are delicious. Location is very central. Close to the train station if you take the escalators from the shopping ma

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • AntoCattaneo
  • Argentyna, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
2 Gru 2016
10.0

Es una casa super linda y acogedora! La anfitriona nos atendió muy bien. El desayuno excelente y con vistas al pueblo. Encantada con la visita a Siena!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.