Hostelworld.com
Ceny
mapa
Recenzje
8.4
Fantastyczny 80 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.0
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 7.3
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 8.0
ZAREZERWUJ
8.4
Fantastyczny 80 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.0
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 7.3
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 8.0
Casa di Barbano Located at Via di Barbano 1, , Florence.
Casa di Barbano
Italy
Florence 50129 Via di Barbano 1
84% 80
43.7801575 11.2520170
Casa di Barbano
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Hongkong, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
22 Paź 2015
9.4
Przetłumaczone przez Google

Środowisko jest dobre, personel jest bardzo przyjazny i pomocny, lokalizacja jest dobra, polecam ten hostel.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
26 Sie 2015
9.4
Przetłumaczone przez Google

Dość blisko do dworca kolejowego, centrum nieco dalej, aby dotrzeć na piechotę lub autobusem. Bardzo cichy i dużo przestrzeni. Bardzo pomocny personel.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Sie 2015
10.0

Casa di Barbano is the perfect place, great located walking distance of averything. The staff is so helpfull and kind, always ready to help. I know where I am going stay if I am coming back to Florence.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
19 Sie 2015
10.0

Fantastic place to stay, easy location from train station, super clean, GREAT AIRCON and friendly host Muraq who was very welcoming and hospitable to all our needs.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
14 Sie 2015
9.4

This place was beautiful! The room was amazing and I've never seen such a clean bathroom. The owner gave me lots of great tips for the city. There were three different locks to get into the building and eventually room so I felt very safe. Great experience!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
9 Sie 2015
8.3

Great accomodation, just out of the main tourist area - quiet and great host

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
1 Sie 2015
10.0

A wonderful quiet location, ideally situated close to the main train station within easy walking distance of the city centre. Very friendly and helpful owner who did everything possible for our visit to be a success. Could not fault our spacious and clean accommodation.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
31 Lip 2015
10.0

An amazing hostel with a very helpful hostess! We were very pleasantly surprised when we arrived at the hostel as the location, security and cleanliness were all first class, would definitely go again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
25 Lip 2015
10.0

The stay here was ideal. Exceptional host and great lodging. Will recommend.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Rumunia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
16 Lip 2015
10.0

The room and the breakfast were great and the host is wonderful.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.