Hostelworld.com
Ceny
mapa
Recenzje
9.4
Znakomity 420 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 9.4
  • Czystość 9.6
  • Udogodnienia 9.1
ZAREZERWUJ
9.4
Znakomity 420 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 9.4
  • Czystość 9.6
  • Udogodnienia 9.1
Casa di Antonella Located at Via delle Terme 72, , Siena.
Casa di Antonella
Italy
Siena 53100 Via delle Terme 72
94% 420
43.3204448 11.3301744
Casa di Antonella
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
31 Mar 2016
9.1

Fabrizio is super friendly and the location can't be topped at those prices. If you are looking for a good but low key experience in Siena, Casa di Antonella is an ideal spot for you! I am looking forward to staying over again next time!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
24 Mar 2016
9.1

The appartment is in the center, near bus station, near parking place, wich is great. The room was very clean, internet was great, bath room was very clean. The breakfest was super good and its a great feeling that all guests eat together for one big table. Fabrizio, host, was very friendly, kind and speaking english.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
23 Mar 2016
9.4

Fabrizio was very helpful and welcoming during our stay at Casa di Antonella! The room/bathroom that we rented shared an apartment with another room/bathroom, which we didn't realize beforehand. The visiting guests in the other room were very rowdy, but Fabrizio handled it gracefully and helped fix the situation. The apartment was in a wonderful location and was very well kept and spacious.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Turcja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Mar 2016
10.0

Lovely hotel. Perfect location and breakfast. Thanks Fabrizio!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Lut 2016
10.0

The location is perfect, right in the centre of Siena. Everything is cleaned and the best of all is the staff who is always there for helping!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hongkong, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
28 Gru 2015
9.1

Good: -The breakfast outdoes many other B&B hostels. Superb. It makes the money worth. -The host is kind and helpful. -Clean and hygienic overall. -Luggage storage service is provided. Bad: Nothing. Perhaps free slippers can be provided.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
1 Gru 2015
9.4
Przetłumaczone przez Google

Świetne miejsce, i wielkie zarządzanie. Bardzo blisko do centrum miasta (zaledwie 30 sekund do Sanktuarium św Katarzyny, a kilka minut do Piazza del Campo). Śniadanie było bardzo obfite zbyt, a pokój był tak czysty i wspaniałymi widokami kościoła św Katarzyny.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
13 Lis 2015
9.7

Vale veramente per ogni aspetto!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
12 Lis 2015
10.0

Muy buen lhostel. La ubicacion es perfecta, la limpieza y atencion del hostel inmejorable!!! Buena relacion calidad precio y el desayuno es de los mejores que he probado. Fabrizzio el dueño es muy servicial!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.