Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.0
Znakomity 479 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 9.5
  • Udogodnienia 8.7
ZAREZERWUJ
9.0
Znakomity 479 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 9.5
  • Udogodnienia 8.7

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
8 Cze 2017
10.0

Great place to stay in the heart of Siena. Short walk to the bus station and the Il Campo. Fabrizio is an exceptional host!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Maj 2017
10.0

Excelente estadía. El departamento muy cómodo y cerca de la estación.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
15 Maj 2017
9.7

Muy buena atencion y orientacion por parte de Fabricio.Buen desayuno

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Maj 2017
10.0

Es war alles tip top, sehr weiterzuempfehlen. Der Gastgeber Fabrizio super sympathisch und herzlich. Das Frühstück war auch ganz süß und vollkommen ausreichend. Alles da was man braucht und sauber. Ich habe mich wohlgefühlt.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, dwójka, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
3 Maj 2017
8.3

Host is fantastic, always willing to help out and answer questions. The room is large and spacious but the street noise can be heard at night. Overall a great experience and fantastic place to stay in the beautiful town of Siena.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
8 Kwi 2017
8.0

Nice place and host, had a private room to myself with a good view so the sun came into the room most of the day! Bathrooms are in good condition and clean atmosphere. Breakfast is served with quite the display, spoilt for choice which was awesome. Wifi was good! Recommend staying here.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
16 Mar 2017
10.0

I stayed here for a week. It became my little home away from home. Fabrizio was always VERY helpful and made sure I was comfortable. He was quiet as a mouse setting up the bountiful breakfast. The place was spotless. The rooms spacious. I wouldn't hesitate to stay in this wonderful place again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
10 Mar 2017
10.0

Excellent!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • josue_bolo2060
  • Meksyk, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
7 Mar 2017
10.0

Excelente hostal. Fabrizio, el dueño, bastante amable y atento. Muy recomendable la estadía aquí.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
21 Sty 2017
6.9

Casa a due passi da Piazza del Campo, pulita e molto comoda per visitare Siena. Il personale è stato tutto tranne che disponibile, sia per lasciare le valigie là la domenica per poter visitare Siena sia appena arrivati quando ci hanno detto che prima delle 17 non avrebbero fatto il checkin. Comunque buon rapporto qualità prezzo!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.