Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Ceny
mapa
Recenzje
9.5
Znakomity 441 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 10.0
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 9.1
  • Czystość 9.8
  • Udogodnienia 9.1
ZAREZERWUJ
9.5
Znakomity 441 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 10.0
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 9.1
  • Czystość 9.8
  • Udogodnienia 9.1
Casa di Antonella Located at Via delle Terme 72, , Siena.
Casa di Antonella
Italy
Siena 53100 Via delle Terme 72
95% 441
43.3204448 11.3301744
Casa di Antonella
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
17 Lip 2016
8.9

Centrally located hostel, 5 minute walk from bus station. Kitchen available for some use. Clean and safe. As with many places in old cities, lots of stairs. Ask for detailed instructions from host.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
16 Lip 2016
9.1

An absolutely charming host who gave us excellent advice on travel and sights. A great breakfast in the morning and very accommodating with holding our bags the next day. The room was large and airy. The street was noisy due to the central location of the hostel, but the bed comfy so no problems sleeping! Two days more than enough for Siena.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
15 Lip 2016
10.0

Très bon accueil, une auberge familiale. Très bien placée, à quelques min à pied de la piazza del Campo. Fabrizio nous accueille et nous conseil sur les choses a faire a Sienne. Finalement, notre séjour de 2 jours fut trop court. Une bonne ambiance au sein de cet hôtel.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
6 Lip 2016
9.7

Great place! Great location and amazing breakfast. Very quiet. Would definitely recommend

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
5 Lip 2016
10.0

Casa di Antonella is a nice and quiet spot with great facilities and an even greater host, Fabrizio. It's definitely a perfect place to relax and wind down.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
29 Cze 2016
8.6

It is in the middle of the main streets. People walk, sing, noise in 24 hours. Rest here, if you come here to have a party, and love people.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
28 Cze 2016
10.0

We had the best time. Our stay was perfect. Good wifi. Easy walking to all of the areas of the city. 53 steps up but so so worth it. We will stay here again if we ever come back to Siena.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Cze 2016
10.0

너무나 친절한 주인분과 좋은 방이었어요. 깔끔하고 밥도 맛있어요. 역에서 10분 안쪽으로 걸려 좋았고 즐겁게 놀다 갔네요.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
12 Cze 2016
8.6

Óptima localização no centro de Siena. Quartos confortáveis e bom pequeno almoço-

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hongkong, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
7 Cze 2016
8.9

The location of this hostel is perfect, just a minute to the main plaza so you can visit it anytime you want. Room and bathroom are clean, having breakfast in the common area with other guests was a nice setting. However, there is a restaurant downstairs which was quite loud till midnight, that didn't fit with my expectation of a quiet small town.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.