Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.6
Znakomity 451 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.5
  • Bezpieczeństwo 9.7
  • Lokalizacja 10.0
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 9.2
  • Czystość 10.0
  • Udogodnienia 9.2
ZAREZERWUJ
9.6
Znakomity 451 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.5
  • Bezpieczeństwo 9.7
  • Lokalizacja 10.0
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 9.2
  • Czystość 10.0
  • Udogodnienia 9.2
Casa di Antonella Located at Via delle Terme 72, , Siena.
Casa di Antonella
Italy
Siena 53100 Via delle Terme 72
96% 451
43.3204448 11.3301744
Casa di Antonella
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Wrz 2016
10.0

Such an amazing spot! Fabrizio was super sweet, our room had an beautiful room, and the breakfast was lovely. I would highly recommend!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
6 Wrz 2016
10.0

시에나엔 생각보다 숙소 선택의 폭이 적었기 때문에 많은 기대를 하지 않고 갔습니다. 하지만 기대 그 이상이였다고 감히 말하고 싶습니다. 저희는 여기에 소개된 길 안내가 아닌 그냥 시내중심부로 가는 버스를 탄 후에 지도를 보고 이동했습니다. 초행길이였음에도 버스에서 내려 15분 정도 밖에 걸리지 않는 가까운 거리였던걸로 기억합니다. 문론 오래된 건물이라 그런지 엘레베이터가 없어 짐을 들고 올라가기는 힘들었지만, 숙소 직원분께서 도와주셨고 제가 몸이 안좋아 친구 혼자 관광을 나간 사이 동네를 산책하고 있었을 때 길에서 만난 직원분이 괜찮냐고 물어주던 그런 세심한 모습까지 오랫동안 기억이 날 것같습니다. 숙소내부시설은 깔끔하고 인터넷도 잘 됩니다. 또한 화장실은 공용으로 바깥에 있지만 깨끗하고 사용하는데에는 큰 어려움이 없었습니다. 아침도 여러종류의 빵과 따듯한물 그리고 커피등이 나옵니다. 매우 든든하고 맛있게 먹었습니다. 시에나에 가실 한국여행객분들에게 도움이 되길 바랍니다.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Sie 2016
10.0

Excellent ***** Fabrizio est un hote absolument adorable et on est situé au coeur dil centre ville

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Grupy mieszane, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
5 Sie 2016
9.4

Extremely well located, in the area where all the attractions are. Big room, clean, good kitchen, clean bathroom, with supermarkets in the vicinity. A drawback is the owner lacks some customer service; although he was polite he was not very communicative.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Sie 2016
9.7

Ideal location and breakfast was great fun with us all around the same table. Fabrizio is a great host.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Sie 2016
9.7

Great bed and breakfast right in the centre. Everythins is a 2 minute walk away. Fabrizio is a great host, he helped us out every way possible and he cooked the most amazing breakfast each morning. Room was big and clean. Only bad thing is the showers.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
17 Lip 2016
8.9

Centrally located hostel, 5 minute walk from bus station. Kitchen available for some use. Clean and safe. As with many places in old cities, lots of stairs. Ask for detailed instructions from host.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
16 Lip 2016
9.1

An absolutely charming host who gave us excellent advice on travel and sights. A great breakfast in the morning and very accommodating with holding our bags the next day. The room was large and airy. The street was noisy due to the central location of the hostel, but the bed comfy so no problems sleeping! Two days more than enough for Siena.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
15 Lip 2016
10.0

Très bon accueil, une auberge familiale. Très bien placée, à quelques min à pied de la piazza del Campo. Fabrizio nous accueille et nous conseil sur les choses a faire a Sienne. Finalement, notre séjour de 2 jours fut trop court. Une bonne ambiance au sein de cet hôtel.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
6 Lip 2016
9.7

Great place! Great location and amazing breakfast. Very quiet. Would definitely recommend

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.