Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.5
Znakomity 448 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.4
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 10.0
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 9.2
  • Czystość 9.9
  • Udogodnienia 9.1
ZAREZERWUJ
9.5
Znakomity 448 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.4
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 10.0
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 9.2
  • Czystość 9.9
  • Udogodnienia 9.1
Casa di Antonella Located at Via delle Terme 72, , Siena.
Casa di Antonella
Italy
Siena 53100 Via delle Terme 72
95% 448
43.3204448 11.3301744
Casa di Antonella
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Sie 2016
10.0

Excellent ***** Fabrizio est un hote absolument adorable et on est situé au coeur dil centre ville

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Grupy mieszane, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
5 Sie 2016
9.4

Extremely well located, in the area where all the attractions are. Big room, clean, good kitchen, clean bathroom, with supermarkets in the vicinity. A drawback is the owner lacks some customer service; although he was polite he was not very communicative.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Sie 2016
9.7

Ideal location and breakfast was great fun with us all around the same table. Fabrizio is a great host.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Sie 2016
9.7

Great bed and breakfast right in the centre. Everythins is a 2 minute walk away. Fabrizio is a great host, he helped us out every way possible and he cooked the most amazing breakfast each morning. Room was big and clean. Only bad thing is the showers.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
17 Lip 2016
8.9

Centrally located hostel, 5 minute walk from bus station. Kitchen available for some use. Clean and safe. As with many places in old cities, lots of stairs. Ask for detailed instructions from host.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
16 Lip 2016
9.1

An absolutely charming host who gave us excellent advice on travel and sights. A great breakfast in the morning and very accommodating with holding our bags the next day. The room was large and airy. The street was noisy due to the central location of the hostel, but the bed comfy so no problems sleeping! Two days more than enough for Siena.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
15 Lip 2016
10.0

Très bon accueil, une auberge familiale. Très bien placée, à quelques min à pied de la piazza del Campo. Fabrizio nous accueille et nous conseil sur les choses a faire a Sienne. Finalement, notre séjour de 2 jours fut trop court. Une bonne ambiance au sein de cet hôtel.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
6 Lip 2016
9.7

Great place! Great location and amazing breakfast. Very quiet. Would definitely recommend

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
5 Lip 2016
10.0

Casa di Antonella is a nice and quiet spot with great facilities and an even greater host, Fabrizio. It's definitely a perfect place to relax and wind down.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
29 Cze 2016
8.6

It is in the middle of the main streets. People walk, sing, noise in 24 hours. Rest here, if you come here to have a party, and love people.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.