Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Casa del Ritmo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.0
Znakomity 184 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 8.4
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 8.8
ZAREZERWUJ
9.0
Znakomity 184 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 8.4
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 8.8

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • jvdbossche82540
  • Belgia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
17 Sie 2017
9.1

Very nice hostel. They have a 2nd one which is called playa del ritmo and is located close to the beach, so you can take the free bikes and ride over there and take a free kayak! The vegetarian food is really good.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
4 Sie 2017
10.0

love this place!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • charlie107082405
  • Kolumbia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Lip 2017
8.3

Muy bueno,, muy central a todo, gente muy amable,, un lugar muy cálido,,,

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta grupy, 31-40
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
17 Lip 2017
10.0

Excelente la atención y el servicio del resto bar!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
10 Lip 2017
10.0

Maravilloso!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
2 Lip 2017
8.9

The hostel was great and the food was super good! It is also close to the beach, but the beach was not that nice

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
7 Cze 2017
9.7

Great Hostel, very nice, let us use the showers before the flight, great breakfast

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Maj 2017
7.7

They aren't lying when they call it "Casa Del Ritmo"--there is music playing CONSTANTLY. This is awesome during the daytime, but the first night we were up until 4:30am because the music was blasting... We complained the next morning and they refunded our money, the next night was much better. In general, if you are looking for a nice, quiet place to sleep, THIS IS NOT THE PLACE FOR YOU. Overall friendly staff, good vegetarian food, and good accommodations. Super close to the beach!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Maj 2017
8.0

Le personnel est super sympa, parcontre il faut s'attendre à la casa del ritmo a avoir la musique a fond le soir jusqu'à minuit donc si vous voulez vous lever tôt pour aller au tayrôna c'est dur, en plus c'est pas le plus simple pour se rendre à tayrona, il faut prendre 2 bus plutôt que un direct si on part de santa marta. Sinon l'endroit est agréable, propre et colore!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
18 Maj 2017
9.7

A bit outside of Santa Marta, but since there is basically nothing to see there it is not a big problem. Supermarket super close. Staff was amazing. Perfect location for your base if you want to go to the tayrona national park.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.