Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Casa del Ritmo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.0
Znakomity 162 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 9.7
  • Lokalizacja 8.4
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 9.0
ZAREZERWUJ
9.0
Znakomity 162 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 9.7
  • Lokalizacja 8.4
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 9.0

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Petrocheli
  • Meksyk, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
16 Kwi 2017
9.1

La gente que atiende el hostal es verdaderamente cordial y gentil. El ambiente es súper agradable. Ofrecen servicios adicionales que hacen muy placentera la estadía. De repente los taxis no dan con el lugar, pero vamos, no es tema del Hostal. (Solo como comentario). Saludos a Morocho y Mendoza !!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
31 Mar 2017
10.0

We had an excellent stay at this hostel. We booked a double private room and it was super comfortable with aircon and very clean bathroom. The atmosphere in the hostel is really nice and relaxed, excellent music, excellent vegetarian food offered in the restaurant and above all excellent staff ! Definitely would recommend !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • phevers889848
  • Holandia, Mężczyzna, 25-30
  • Obieżyświat
  • 25 Recenzje
18 Mar 2017
7.1

Didnt know this was a vegetarian place when I booked it. And its far away from the center. The staff was very friendly and the beds were fine.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta grupy, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 18 Recenzje
9 Mar 2017
8.3

Really nice little hostel in good location with very friendly helpful staff. The room could have done with a decent clean but was fine for a couple nights stay. Good facilities with kitchen and little pool. Not the liveliest atmosphere but would recommend if your not looking for a party place.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
26 Lut 2017
9.4

Lovely lovely staff! Relaxing place with lots of hammocks and a little pool. I didn't love rodadero itself that much ( crowded and the beach wasn't so nice), but the hostel was nice and the dog and cat are really cute.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Lut 2017
10.0

Amazing place! The staff is super attentive and the owner is just the nicest!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
11 Lut 2017
10.0

Absolutely brilliant place to stay. Staff are super lovely and super helpful. Great atmosphere and music - and vegetarian food!! I Highly recommend Casa del Ritmo.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
4 Lut 2017
7.1

The staff was very welcoming, friendly, and helpful. The reason I am giving it a lower score though, is because the facilities were very old and run-down. Plus, the dorm room and attached bathroom where I stayed were very dirty. There are some nice beaches nearby but not much else is happening close to the hostel.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
31 Sty 2017
9.7

A lovely hostel with character. Sadly couldn't stay more nights. Impressive breakfast with REAL bread at a reasonable rate. Really close to the beach . 5 min bus journey/ Taxi to palomino.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
29 Sty 2017
9.7

Buena gente, buenas vibras!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Hola ;) Muchas gracias por tu comentario :) Recuerda que somos tu Casa en Santa Marta y que estamos aquí para ofrecerte la mejor experiencia que puedas encontrar en un Hostal en Santa Marta. Gracias por la buena vibra, de nuestra parte también te enviamos muy buena vibra y miuy buena onda. Por favor vuelve pronto :) Johann Díaz - Marketing of Experiences - Casa del Ritmo

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.