Hostelworld.com
Ceny
mapa
Recenzje
9.5
Znakomity 208 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 9.8
  • Lokalizacja 9.9
  • Personel 9.8
  • Atmosfera 9.3
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 9.3
ZAREZERWUJ
9.5
Znakomity 208 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 9.8
  • Lokalizacja 9.9
  • Personel 9.8
  • Atmosfera 9.3
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 9.3
Casa del Agua Located at Avenue Guzman, , Granada.
Casa del Agua
Nicaragua
Granada Avenue Guzman
95% 208
11.9287871 -85.9533512
Casa del Agua
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
9 Kwi 2016
9.7

Owner/operator (Gerry) is extremely prompt at responding to emails and has the scoop on everything worth doing in Granada. Superb location right in the middle of town with a nice pool to cool off in. Highly recommended.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kostaryka, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
8 Kwi 2016
9.4

Me gusto mucho el lugar, tiene una excelente ubicación, las personas agradables, la habitación estaba muy cómoda y el perdonal los puede ayudar en todo, lo único que podrían mejorar es la limpieza de la piscina, pero definitivamente volvería.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
29 Mar 2016
9.1

Our group of three enjoyed our stay. Great location just off the main plaza. The pool was a huge benefit in the heat! Also, we enjoyed that there was cereal and doughnuts provided for breakfast which we hadn't been expecting. It's a quiet and family-friendly place - more like a guesthouse than hostel. The one area for improvement is the room - the single bed for the third guest was not very comfortable. Also, the windows need screens -the first night when we left them open we got bitten.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Mar 2016
8.9

Una casa increíble en pleno centro, el único fallo que los baños no estaban demasiado limpios.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
21 Mar 2016
8.3

Place is great!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
19 Mar 2016
10.0

Gerry is great! So friendly and makes you feel at home. All the staff is great although I had to use my broken Spanish to communicate. They have water refills, a fridge which we used for some fruit and a stove if you want to use it. It's a small place with maybe 5? Rooms in total so it doesn't feel like a packed hotel. There's a small pool to use which many smaller places would never have. Rooms are standard but they're clean. would definitely stay here if I come back to Granada.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
11 Mar 2016
10.0

Ein sehr schönes Hostel. Besonders sind die Tipps von Gerry, der jeden Morgen Kaffee kocht und seinen Gästen dabei Informationen für ihre Ausflüge gibt. Das ist einzigartig! Danke Gerry!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Shanon
  • Kanada, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Mar 2016
8.9

Great central location. The owner Jerry, gave us wonderful suggestions on where to go and where to ear. we will stay there again.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, Kobieta, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
5 Mar 2016
9.4

perfect location and nice pool... Gerry gives you all the information you need. Expensive laudry service if they don't do it themselves.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Mar 2016
9.1

Had a very good stay in Granada. Owner is very friendly and you deel at home directly.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.