Hostelworld.com

Casa de la Musica Hostel

Ceny
mapa
Recenzje
8.2
Fantastyczny 936 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 8.1
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 7.9
  • Czystość 7.7
  • Udogodnienia 8.1
ZAREZERWUJ
8.2
Fantastyczny 936 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 8.1
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 7.9
  • Czystość 7.7
  • Udogodnienia 8.1
Casa de la Musica Hostel Located at Vas utca 16., , Budapest.
Casa de la Musica Hostel
Hungary
Budapest 1088 Vas utca 16.
82% 936
47.4931532 19.0670728
Casa de la Musica Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Maj 2016
9.1

Saubere frisch sanierte Bäder, extrem nette und hilfsbereite Mitarbeiter, billiges und sehr gutes Frühstück, ein wunderschöner Innenhof, gute Lage am Jüdischen Viertel (viele Ausgehmöglichkeiten), jedoch kein Party Hostel also hat man Nachts auch seine Ruhe, wenn man am nächsten Tag fit sein möchte.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Słowenia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Maj 2016
10.0

Very nice hostel in a really good location. Friendly staff, clean rooms/bathroom/toilets. Would definitely go back! Also prices are unbelievably low.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Maj 2016
9.7

Extremely friendly staff. And everything else was really awesome too.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
23 Mar 2016
7.4

Solo para un par de noches..

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
21 Lut 2016
8.0
Przetłumaczone przez Google

bardzo dobra istota jest małą śmiercią w lutym w Casa inaczej Budapeszt jest nadal dobra

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
15 Sty 2016
4.6

Wouldn't stay here again, my friend and I tried several hostels in Budapest and this was by far the worst, yet most expensive. Old fashioned interior and weird smell. The multi-coloured wall looks great, but that was probably the highlight of this hostel. Don't be taken in by the photo

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
5 Sty 2016
7.1
Przetłumaczone przez Google

Personel był bardzo miły i wartość była wspaniała. Jednak głośna muzyka Latynoski, które trwa aż do 10 wieczorem jest trochę irytujące, zwłaszcza, gdy trzeba iść wcześnie spać. Pierwsze kilka dni było w porządku, ale nasza ostatnia noc muzyka była znacznie głośniej i trwała do ostatnich 10 wieczorem. Zrozumiałe nie z winy pracowników, ale to wystarczyło, aby wpłynąć na moją opinię na temat mojego pobytu.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
1 Sty 2016
7.4

Staff were helpful but not so nice, they always seemed too busy. The rest was ok .....

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Jordania, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Gru 2015
9.1

Altough it wad obly one night, but i can absolutely recommend the hostel to everyone. It is very well located and almost all the famous locations to visit are in walk distance. The room and bath were very clean and the bed was comfortable.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, dwójka, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
26 Gru 2015
7.4
Przetłumaczone przez Google

Wady - Bez windy i wiele schodów - Obszar bagażu komicznie niepewnie - Wifi szkicowe czasami - "Recepcja 24h" dzwoni, ale czasem w lewo na chwilę bez odpowiedzi, aby wprowadzić Zalety - bardzo czysto - Piękny pokój dwuosobowy (wspólne łazienki) - Klucz do machnięcia dostęp do wyższych pięter, ale potem trzeba było ręcznie zablokować drzwi sypialni

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.