Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Casa de Arena

  • Av. Angela de Perotti S/N Balneario de Huacachina, Ica, Huacachina, Peru

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.0
Bardzo dobry 127 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.4
  • Bezpieczeństwo 7.2
  • Lokalizacja 8.4
  • Personel 5.7
  • Atmosfera 7.3
  • Czystość 6.6
  • Udogodnienia 6.5
ZAREZERWUJ
7.0
Bardzo dobry 127 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.4
  • Bezpieczeństwo 7.2
  • Lokalizacja 8.4
  • Personel 5.7
  • Atmosfera 7.3
  • Czystość 6.6
  • Udogodnienia 6.5
Casa de Arena Located at Av. Angela de Perotti S/N Balneario de Huacachina, Ica, Huacachina.
Casa de Arena
Peru
Huacachina Av. Angela de Perotti S/N Balneario de Huacachina, Ica
70% 127
-14.0726449 -75.7891845
Casa de Arena
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Peru, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Gru 2016
3.1

Pésimo servicio, a mi arribo nisiquiera tenian lista la reserva no tenian sistema, las habitaciones que nos asignaron fueron pesimas, muy mala limpieza, malos olores. El personal del hotel tambien deja mucho que desear, tan malo fue el servicio que solo decidimos quedarnos una noche. Definitivamente no volvería a pisar este Hostel.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
22 Gru 2016
8.3

Todo muy lindo y cómodo exepto por la discoteca que hay al lado del hotel. La musica no me dejo dormir en toda la noche y por la mañana había muchos borrachos dando vuelta y haciendo bochinche.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, dwójka, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
17 Lis 2016
6.0

This hostel is very basic, very loud & very dirty. There's no way I would swim in the pool. There is a nightclub attached to the back of the hostel so you can frequently hear drunk people at all hours of the night. The food from the onsite restaurant is also very average.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
17 Lis 2016
6.0

It is what it is at Case de Arenas. It is a noisy party type hostel so do not expect too much quaity sleep time. I wanted to swim in the pool but it looked quite grimy to me all the time, so I decided not too. The shared toilets and showers were cleaned daily, but oh boy! at the end of any day they were not too great. Hard to sleep at all. Big and busy. mind you I was quite a bit older than the average!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Peru, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Lis 2016
8.6

Muy buen hostel! La pasé de maravilla, todo muy bien, definitivamente regreso!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, dwójka, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
5 Lis 2016
7.7

With the pool, bar and other facilities this hostel could be a really cool place. However the staff just don't care, and some areas are in need of a bit of an upgrade, such as getting curtains on the windows, charging ports in the dorm and hot water in the upstairs bathroom. Loved the pool area and location, was not a fan of the atmosphere

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Peru, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Paź 2016
8.9

Todo muy bien, solo un pequeño inconveniente a la jora de retirarme ya que habiam estacionado detras de mi vehiculo y nadie sabia a quien le pertenecia esa camioneta y tuve q esperar mucho tiempo antes que la moviecen. Despues todo muy bien, un gran sitio para descansar y pasarla bien.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
3 Paź 2016
8.9

Très bon hostel au coeur de Huacachina. Le rapport qualité/Prix est excellent. La piscine est un vrai plus. Le grand dortoir est vraiment très basique et pas d'eau chaude dans la salle de bain commune. Nous recommandons tout de même cet hostel

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Sie 2016
7.1

A perfect party hostel, unless it's sleep you're after. Partying next door until after 6am and then noisy travelers arriving before 7am. Cold water showers, but very clean rooms. Perfect for the backpacker experience, less so for couples/families.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
26 Sie 2016
2.0

I booked 2 nights, and when I arrive in front of the Hostel, the boss told me that it was full and that I just have to go away.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.