Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Casa das Laranjeiras

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.7
Znakomity 247 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.8
  • Bezpieczeństwo 9.7
  • Lokalizacja 9.9
  • Personel 9.8
  • Atmosfera 9.3
  • Czystość 9.7
  • Udogodnienia 9.6
ZAREZERWUJ
9.7
Znakomity 247 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.8
  • Bezpieczeństwo 9.7
  • Lokalizacja 9.9
  • Personel 9.8
  • Atmosfera 9.3
  • Czystość 9.7
  • Udogodnienia 9.6
Casa das Laranjeiras Located at Rua Marques de Pombal, n.o34, , Lagos.
Casa das Laranjeiras
Portugal
Lagos Algarve 8600-753 Lagos Rua Marques de Pombal, n.�34
97% 247
37.1021647 -8.6726937
Casa das Laranjeiras
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Wrz 2016
9.7

Fantastic place , so clean , amazing location, hospital able host , right in the centre of Lagos

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Sie 2016
10.0

Perfekte Lage in Lagos! Hatten ein Doppelzimmer in der unteren Etage, einfach aber sehr fein eingerichtet und das Bett war auch sehr bequem. Ventilator befindet sich auch im Zimmer, bei dem warmen Temperaturen eine Wohltat! Eins der beiden Badezimmer auf der Etage war min. immer frei und auch durchweg sauber. Küche ist super ausgestattet und lädt zum Kochen ein. Gastgeberin ist total freundlich und hat uns zahlreiche Tipps gegeben. Wir werden auf jeden Fall wiederkommen!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Sie 2016
10.0

La posizione è ottima, nel centro di Lagos e a breve distanza a piedi dalle spiagge più belle. Julia è un host perfetto e la casa è carinissima, le stanze spaziose e rifornite di tutto il necessario per il soggiorno. Spero di tornarci!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
26 Sie 2016
10.0

Top! Total nett eingerichtet, sehr sauber, Standmatten und Sonnenschirme kostenlos zum ausleihen, sehr freundliches Personal und das mitten im Herzen von Lagos. Einziges kleines Manko: Wlan nur im "Wohnzimmer". Ansonsten uneingeschränkt weiterzuempfehlen. In dieser Preisklasse findet man ziemlich sicher nichts besseres.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Sie 2016
9.4

Julia is the nicest host one could ask for, very helpful and friendly! The guest house is located right in the centre, is beautifully furnished and there's everything you need from a blow dryer in the modern bathroom to herbs and dishes in the kitchen to sun shades that you can take to the beach for free! Although we stayed in the 'worst room' according to Julia, we really enjoyed our stay (except for some ants) and would definitely come back :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
20 Sie 2016
10.0

Wahnsinnig tolles Hostel! Wir waren 4 Nächte dort und haben spontan noch um eine weitere Nacht verlängert da wir so begeistert waren. Bestes Hostel ever! Lage traumhaft, sehr sauber, tolle Besitzerin mit vielen hilfreichen Tipps, Preis-leistung super. Wir kommen definitiv wieder!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Rumunia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Sie 2016
9.7

Superb B&B, perfectly located, extremely charming and clean. It felt like a truly authentic experience!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
18 Sie 2016
10.0

Beautiful place to stay and Perfect location! Close to everything!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
18 Sie 2016
10.0

Great place to stay in Lagos not far from the beach

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Sie 2016
8.9

Knowledgeable and helpful host who provided us with some great recommendations for restaurants, really good location (although sometimes noise can be heard from the back street, didn't matter as much as we were out until late most nights) and room met our needs. If you like a bit more of a homemade vibe in a good location, I recommend it

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.