Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Casa das Laranjeiras

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.7
Znakomity 259 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.7
  • Bezpieczeństwo 9.7
  • Lokalizacja 9.9
  • Personel 9.8
  • Atmosfera 9.3
  • Czystość 9.7
  • Udogodnienia 9.6
ZAREZERWUJ
9.7
Znakomity 259 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.7
  • Bezpieczeństwo 9.7
  • Lokalizacja 9.9
  • Personel 9.8
  • Atmosfera 9.3
  • Czystość 9.7
  • Udogodnienia 9.6
Casa das Laranjeiras Located at Rua Marques de Pombal, n.34, , Lagos.
Casa das Laranjeiras
Portugal
Lagos Algarve 8600-753 Lagos Rua Marques de Pombal, n.�34
97% 259
37.1021647 -8.6726937
Casa das Laranjeiras
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Paź 2016
10.0

We had a perfect stay at Casa das Laranjas. It feels really like home. The lovely decorated and clean rooms invites you to feel comfortable. Julia was very helpful and a perfect host. We would like to come back! Thanks for the great time. Jule & Pauline

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Izrael, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Wrz 2016
10.0

Lovely host. Chill and hommie vibes, highly recommended

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Wrz 2016
9.7

everything is absolutely lovely!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
24 Wrz 2016
10.0

This is one of the best hostels we have ever stayed in. The host went above and beyond, giving us restaurant and activity recommendations, in addition to letting us borrow a variety of items from sunscreen to snorkels. Each room has its own vibe. Our bed was comfortable and everything was very clean. The kitchen was so well stocked that we almost felt obligated to cook most of our meals there. The location can't be beat, either! 10/10 would stay again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Wrz 2016
9.7

The host is very helpful and welcoming. The host cares about the environment. The kitchen is FULL equiped and clean. It is super cute and 100% clean.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
23 Wrz 2016
10.0

Amazing place, the hostel is so beautiful! The host is so kind, it's like a mother ! The rooms are nice and clean, would have stay longer ! The best place we have stayed during our trip in Portugal!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Wrz 2016
9.7

Great place to stay in Lagos.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
15 Wrz 2016
10.0

It's located right at the center of Lagos and the host is really really cool. The hostel is perfectly arranged and decorated accordingly with the town tradition. We strongly reccomend if you're looking for a quiet stay in Lagos. One of the coolest hostel I've ever been to...

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Wrz 2016
9.4

Echt schön, sehr zentral und sehr freundlich. Bis bald :))

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Wrz 2016
9.7

Fantastic place , so clean , amazing location, hospital able host , right in the centre of Lagos

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.