Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Casa das Laranjeiras

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.9
Znakomity 270 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 10.0
  • Bezpieczeństwo 9.8
  • Lokalizacja 10.0
  • Personel 10.0
  • Atmosfera 9.8
  • Czystość 9.8
  • Udogodnienia 10.0
ZAREZERWUJ
9.9
Znakomity 270 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 10.0
  • Bezpieczeństwo 9.8
  • Lokalizacja 10.0
  • Personel 10.0
  • Atmosfera 9.8
  • Czystość 9.8
  • Udogodnienia 10.0

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Holandia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Maj 2017
10.0

In 1 woord.. Super!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • jasmiiin
  • Szwajcaria, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
8 Maj 2017
10.0

Das Hostel ist perfekt gelegen. Es befindet sich mitten im Städtli von Lagos. Dadurch, dass sich das Hostel in der Wohnung der Besitzerin befindet, ist alles sehr familiär. Man fühlt sich einfach wohl! Trotz der etwas älteren Türen und Schlösser haben wir uns keinen Moment unsicher gefühlt. Die Besitzerin ist sehr freundlich und gibt gerne Tips. Einfach toll! Wir werden mit Sicherheit wieder kommen :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Maj 2017
10.0

Perfect if u wanna be in the middle of the centre and still have your privacy and a comfy room. Really friendly staff, super clean and nead, only thing we didnt like too much was the uncomfortable mattress. We would defenetly come back :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
1 Maj 2017
10.0

Lovely stay. Thank you

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
16 Kwi 2017
10.0

I would 100% recommend staying at Casa das Laranjeiras. Julia is an extremely friendly, helpful and thoughtful host. The guesthouse is full of charm and character. It's also brilliantly equipped with everything you could possibly need and so much more! It's a lot bigger than we expected, so we still felt like we had our privacy but the benefit of a warm and cosy atmosphere. Very central amongst restaurants and shops. We were sad to leave. Thank you for a wonderful stay!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Kwi 2017
9.1

Very nice house on a perfect location. The wife of the house is super nice and sweet. She gives great advice and creates a cozy home atmosphere.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, dwójka, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
9 Kwi 2017
10.0

A truly beautiful hostel! Such a warm and friendly environment made us feel right at home. We even extended our stay by 3 nights. So lucky to have found this place we were reluctant to move on.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
3 Sty 2017
10.0

We had a very awesome time here. We ended up pretty well being the only ones in the hostel as it was the low season! It was clean and very central, close to restaurants, bars, and shops. The only warning I would give to anyone who books here is DO NOT USE GOOGLE MAPS TO FIND THE PLACE!! If you type in the hostel name, it will take you to Casa Ann in the middle of nowhere which is 35 min walk from train, compared to a 5 min actual walk following her directions. Overall, highly recommend!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.