Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Casa das Laranjeiras

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.7
Znakomity 236 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.8
  • Bezpieczeństwo 9.8
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 9.8
  • Atmosfera 9.3
  • Czystość 9.8
  • Udogodnienia 9.6
ZAREZERWUJ
9.7
Znakomity 236 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.8
  • Bezpieczeństwo 9.8
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 9.8
  • Atmosfera 9.3
  • Czystość 9.8
  • Udogodnienia 9.6
Casa das Laranjeiras Located at Rua Marques de Pombal, n.o34, , Lagos.
Casa das Laranjeiras
Portugal
Lagos Algarve 8600-753 Lagos Rua Marques de Pombal, n.�34
97% 236
37.1021647 -8.6726937
Casa das Laranjeiras
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
18 Sie 2016
10.0

Beautiful place to stay and Perfect location! Close to everything!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
18 Sie 2016
10.0

Great place to stay in Lagos not far from the beach

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Sie 2016
8.9

Knowledgeable and helpful host who provided us with some great recommendations for restaurants, really good location (although sometimes noise can be heard from the back street, didn't matter as much as we were out until late most nights) and room met our needs. If you like a bit more of a homemade vibe in a good location, I recommend it

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
10 Sie 2016
10.0

Absolutely loved our stay ! Very clean , and comfy beds. Location could not get any better and Julia was a wonderful , friendly host!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
7 Sie 2016
10.0

Absolument extra Super accueillant!on se sent comme à la maison 😊

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Sie 2016
10.0

a very nice cozy house in the center. Beautifull kitchen and livingroom. And really hospitality. I slept like a baby. I'll definitely be back again!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Sie 2016
9.1

Casa das Laranjeiras was great! Location was really central and easy to walk to all things in the town. Our private room was very clean, private and silent. It was a pleasure to see that and the owner was really nice and helpful. The main kitchen contained all amenities necessary and our in suite kitchen was great and contained everything we needed. The only thing I would have to say is that is was missing an AC, Also, great for the price and definitely a must go for couples

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
2 Sie 2016
10.0

A casa é uma graça, possui uma ambiente familiar, a casa é fresquinha mesmo com muito sol do lado de fora. A localização estratégica é ótima para andar pelo centro, assim como ir às praias. A Júlia é simpática e está sempre disponível a ajudar Ela reserva um espaço na geladeira para cada quarto o que é ótimo, a cozinha também é ampla e fizemos diversas refeições ali. A cama faz um pouco de barulho as molas e é possível ouvir o som dos bares ao redor, nada disso me incomodou, sinceramente.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
28 Lip 2016
8.9

Fantastisch verblijf in het toeristische centrum van Lagos, in familiaire sfeer. Zeer gastvrije gastvrouw. Je mag allerlei strandbenodigdheden lenen. Flexibel in aankomsttijden en vertrek. Wij mochten onze koffers laten staan, nog douchen lang na uitchecken. Heerlijk ruime kamers, goede wifi, prachtige badkamers. Wij misten een prullenbakje op de kamer. Jammer dat er geen ontbijt geserveerd wordt, maar Je krijgt per kamer een eigen mandje in de koelkast en je kunt er koken. Een aanrader!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
26 Lip 2016
10.0

This place is amazing. The rooms are very big and the location is wonderful. It feels much more like an airbnb kind of place but it was exactly what I was looking for. If I ever go to Lagos again, I am staying at this place for sure.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.