Hostelworld.com

Casa Yoses Hostel

Ceny
mapa
Recenzje
7.8
Bardzo dobry 384 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.7
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 8.2
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 6.2
  • Udogodnienia 7.4
ZAREZERWUJ
7.8
Bardzo dobry 384 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.7
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 8.2
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 6.2
  • Udogodnienia 7.4

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 31-40
  • Obieżyświat
  • 34 Recenzje
18 Sty 2017
8.6

Awesome hostel!!! It's clean, safe, with a great bar...

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwecja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
4 Sty 2017
10.0

Very nice hostel. They have a pub/club just next door which is nice. I don't mind the base so it's all good. Nice staff with a lot of stories and recommendation. Loved it..

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
26 Gru 2016
7.4

El lugar esta bueno, los baños un poco sucios, pero los que atienden son muy copados y te ayudan en lo que necesites. El desayuno es muy bueno, gran plus ahi.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
7 Gru 2016
6.3

Felt save there. 30min walk from downtown. Staff was friendly. Doorms were ok (lockers quite small for big backpacks), but loud because of the music from the bar next door. Bathrooms were too dirty. Ok for the price, but could not see any advantage of the "deluxe doorm".

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • daynalanglois
  • Kanada, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Lis 2016
8.6

Amazing time, staff was so helpful! Had everything you needed plus a little bar. Great vibes, moved over from another hostel and I was much happier with the atmosphere and location. Stayed one night and they helped me with everything I needed travel related. Amazing group, great hostel. A little bit dirty, especially the kitchen but it's an overall great place

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
27 Paź 2016
8.0

Stayed here overnight before catching an early bus to Nicaragua. But the staff was amazing and friendly. The bar next door was a nice place to have a beer and was a nice mix of travelers and locals. I stayed here on a Wednesday night, and it was SO LOUD in the neighborhood ALL NIGHT! I woke up at 4 am to go catch my bus and club music was still bumping next door. If you are looking for a cool place to chill and party in SJO this is it, not to get a good night sleep

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
14 Paź 2016
10.0

Genial, me sentí como en casa

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
21 Wrz 2016
5.1

Un peu déçue de cette auberge. La propreté n'est pas vraiment au rendez-vous, les espaces communs sont un peu vieillots et ouverts aux vents donc quand il pleut dehors on a vite froid. Nous n'avons pas eu de chance je pense car nous nous sommes retrouvées dans un dortoir mixte avec un homme très sale et malodorant et d'autres revenant de soirée bien emmêchés. Personnel très agréable cependant.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
26 Sie 2016
8.3

Definite party hostel, there is a bar attached to the hostel. The breakfast is good, your typical Costa Rican breakfast of pancakes.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.