Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Casa Yoses Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.5
Bardzo dobry 391 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.4
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 8.1
  • Personel 7.4
  • Atmosfera 7.6
  • Czystość 5.7
  • Udogodnienia 7.1
ZAREZERWUJ
7.5
Bardzo dobry 391 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.4
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 8.1
  • Personel 7.4
  • Atmosfera 7.6
  • Czystość 5.7
  • Udogodnienia 7.1

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
5 Mar 2017
7.4

Es un buen hostal, pasé ahí una noche solamente. No sé si en relación de precio sea el mejor, pero en general estuvo bien. El staff podría ser un poco más servicial!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Mar 2017
2.0

Absolutely terrible facility. Disgusted by the cleanliness. Staff was entirely unprofessional. They also do not mention that this hostel is directly next to a bar that plays terrible house music until 2:30 a.m. so, sleep was not really possible.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
1 Mar 2017
8.6

Location and building is amazing and has a lot of charm and potential! Time to update and upgrade the bathrooms and kitchen though. Staff is super nice but not really trained and slow.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
19 Lut 2017
5.1

Desde la recepción,fatal la atención. Súper sucio el lugar, incluso había vellos en las sábanas que se supone estaban limpias. El peor hostal!!!

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
16 Lut 2017
6.3

Está muy buen ubicado pero por el precio se puede encontrar algo mucho mejor

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 31-40
  • Obieżyświat
  • 35 Recenzje
18 Sty 2017
8.6

Awesome hostel!!! It's clean, safe, with a great bar...

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwecja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
4 Sty 2017
10.0

Very nice hostel. They have a pub/club just next door which is nice. I don't mind the base so it's all good. Nice staff with a lot of stories and recommendation. Loved it..

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
26 Gru 2016
7.4

El lugar esta bueno, los baños un poco sucios, pero los que atienden son muy copados y te ayudan en lo que necesites. El desayuno es muy bueno, gran plus ahi.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
7 Gru 2016
6.3

Felt save there. 30min walk from downtown. Staff was friendly. Doorms were ok (lockers quite small for big backpacks), but loud because of the music from the bar next door. Bathrooms were too dirty. Ok for the price, but could not see any advantage of the "deluxe doorm".

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • daynalanglois
  • Kanada, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Lis 2016
8.6

Amazing time, staff was so helpful! Had everything you needed plus a little bar. Great vibes, moved over from another hostel and I was much happier with the atmosphere and location. Stayed one night and they helped me with everything I needed travel related. Amazing group, great hostel. A little bit dirty, especially the kitchen but it's an overall great place

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.