Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Casa Verde Limon

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.6
Fantastyczny 745 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 8.2
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 8.2
ZAREZERWUJ
8.6
Fantastyczny 745 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 8.2
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 8.2

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • mrodes
  • USA, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
15 Sie 2017
8.0

Muy decente. El hostal está muy bien ubicado, justo al lado de un funicular (ascensor) importante de la ciudad, que comunica con la parte más turística y pintoresca de Valparaíso. El personal fue servicial y me aconsejó bien sobre mis dudas y preguntas. Camas cómodas e instalaciones buenas (laptops gratis para utilizar), y varias redes de Wifi. Recomiendo llegar al hostal no más tarde de las 19 horas, porque es una ciudad un poco empobrecida y con una estructura complicada (muchas callejuelas).

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chile, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Sie 2017
8.0

Una buena estadía, con los servicios básicos impecables y operativos y una ubicación cercana a gran parte de los sectores turísticos de Valparaiso.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Sie 2017
9.4

Really great hostel experience. Only problem is there's no heat but other than that everything is awesome. Great location as well.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
5 Sie 2017
7.7

En nuestra habitación, nos hubiera gustado tener dos lámparas. una de las duchas de abajo estaba rota y sucia. Se escucha mucho todos los ruidos, sobre todo en el primer piso. Pero nos acogieron muy bien. Falta el desayuno...

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
29 Lip 2017
6.9

Staying here was alright for one night but if was going to be there longer would have forked out for a hotel instead. It's in an area with lots of food and bars around. The atmosphere was not very fun on our night their unfortunately :/ and not really any opportunity to interact with fellow travellers there. The rooms are really cold but the beds are comfortable and have really good blankets.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, dwójka, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
4 Lip 2017
7.7

Quite a cool hostel in a great location. The common area is really nice and the private room was good, a tv and everything. The kitchen is a little small and some of the showers don't work that well but overall a good hostel

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chile, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Lip 2017
8.3

Muy cómodo. Rico baño con ducha caliente y cocina bien equipada. Un agrado.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
29 Cze 2017
10.0

Calm hostel with great familiar atmosphere, nice rooms, lovely common area with heating, clean showers and bathrooms. Staff was really friendly and helpful. Position in good. I really enjoyed my stay and recommend it to small and cozy-hostels lovers.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
25 Cze 2017
9.4

The best location in Valparaiso - right on Cerro Alegre (which is where you want to be for food, art, bars etc). Very nice communal area, very sociable environment.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
9 Cze 2017
8.9

In a great location, close to lots of bars and restaurants and an easy walk to some of the most beautiful spots in Valparaíso! Kitchen was tiny and the shared shower for the private rooms was leaking pretty badly when I was there, but the wifi was good and the water was hot. Staff was friendly and welcoming. Really cool building.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.