Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Casa Verde Limon

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.7
Fantastyczny 607 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 8.7
ZAREZERWUJ
8.7
Fantastyczny 607 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 8.7
Casa Verde Limon Located at El Descanso 196, , Valparaiso.
Casa Verde Limon
Chile
Valparaiso 2340000 El Descanso 196
87% 607
-33.0446094 -71.6265225
Casa Verde Limon
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Urugwaj, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Wrz 2016
10.0

Nos encantó el hostel, excelente ubicación, muy buen trato con el personal que nos ayudó a conocer Valparaíso y nos hizo sentir muy cómodas. Limpieza impecable. Recomiendo

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Wrz 2016
10.0

The hostel is great and clean. The shared kitchen is very good and there is coffee and tea all day.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
29 Sie 2016
8.0

Private room was very cheap for Chile, very nice comfortable big bed. Definitely gets cold at night. Kitchen is well equipped and bathrooms are clean. No atmosphere whatsoever while I was there, not social.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
24 Sie 2016
9.7

This is a beautiful Valparaiso hostel, full of colors, light and art, and a warm welcome. I enjoyed it very much.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
6 Sie 2016
7.1

Petit déjeuner en plus du prix donc un peu cher pour une chambre Emplacement idéal Auberge vraiment atypique, jolie MAIS super mal assonorisée. Les chambres du haut subissent le bruit de la rue et les chambres du bas on entant tous les bruits de l étage. Personnel peu aimable et peu serviable.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Sie 2016
8.9

Auberge très charmante, confortable et tres bien placée. Tout pres du centre ville, dans une rue très animée. Personnel très sympathique. Il fait un peu froid mais un chauffage est disponible dans la pièce commune ainsi que des plaids. Je recommande vivement.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
15 Lip 2016
7.7

Hostel was very fun and easy to meet people. Kitchen was well eqipped. At night the hostel was very cold so wrap up warm! Location was very central and everything was easy to get to.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
3 Lip 2016
7.4

The hostel was nice and a good location. But it was pretty small and thus lacked an atmosphere. Also there was no breakfast or any activities or anything.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Austria, dwójka, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
16 Cze 2016
10.0

Bestes Hostel bis jetzt auf unserer mehrmonatigen Weltreise!! Ganze 9 Tage haben wir hier verbracht :) Sehr zu empfehlen!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
12 Cze 2016
6.9

It's a nice hostel, big kitchen and a nice common area, but it was really cold when I went there. The heater in the common area was out of gas and the cold air came in through the windows. My bedsheets were damp, so I had a really uncomfortable and cold night. On the weekends it gets really loud there, cause the hostel is located infront of a square, where people play drums and sing all night. There was also no breakfast included in the price. The staff was friendly and helpful.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.