Hostelworld.com

Casa Verde B&B

Ceny
mapa
Recenzje
9.3
Znakomity 202 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 9.8
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 9.8
  • Udogodnienia 9.3
ZAREZERWUJ
9.3
Znakomity 202 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 9.8
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 9.8
  • Udogodnienia 9.3
Casa Verde B&B Located at Calle Potosi 374, Entre Grau y Dalence, Sucre.
Casa Verde B&B
Bolivia
Sucre Chuquisaca 000 Calle Potosi 374, Entre Grau y Dalence
93% 202
-19.0421390 -65.2558820
Casa Verde B&B
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Kwi 2016
9.7

Our stay was wounderful! Very quiet, clean and a lovely pool to indulge (covered to keep the heat). Staff was very nice and helpful. We are definitely going back!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
18 Kwi 2016
8.6

Great place, perfect matress, very clean With a nice breakfast Swimming pool is under glass house :-(

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • williamtaylor1990
  • Anglia, dwójka, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 16 Recenzje
6 Kwi 2016
10.0

Scrambled egg and bacon for breakfast and a pool. Do I need to say anymore? Great hostel super clean. Huge rooms. Very decent kitchen. Well equipped. Helpful staff and friendly too. Good location. Had espn as well so on quiet nights in I could watch the basketball. Only let down was the wifi dropped in and out. It's not a party hostel obviously. But well worth the money.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
28 Mar 2016
10.0

A top class hostel managed by an efficient helpful manager. Excellent breakfast. Highly recommended.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
14 Mar 2016
10.0

This place was amazing. The location is great, the room and facilities are top class. Breakfast is much better than you'd get in most of south america. The staff are friendly and extremely helpful. This hostel is liek a hotel but for the price of a hostel. Its great value for money. One of the nicer places I have stayed in Bolovia.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, dwójka, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
25 Lut 2016
8.0

It's less a hostel and more of a B&B. There's no real atmosphere at all and no one talks to each other. The manager was very helpful, but also very stern and I think this really influences the atmosphere. I did sometimes feel like I could be told off at any minute for putting a foot wrong! It is a lovely place for a quiet stay in Sucre though.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
6 Gru 2015
9.7

Great breakfast, helpful staff. I arrived exhausted after two weeks of crazy travel and altitude adaptations and left refreshed!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
15 Lis 2015
10.0

Merci pour ce très agréable séjour chez vous !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.