Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Casa Teva Apartment

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.4
Znakomity 47 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.4
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 9.7
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 9.4
  • Udogodnienia 8.9
ZAREZERWUJ
9.4
Znakomity 47 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.4
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 9.7
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 9.4
  • Udogodnienia 8.9
Casa Teva Apartment Located at Calle Mallorca 236, 4, 4, , Barcelona.
Casa Teva Apartment
Spain
Barcelona Barcelona 08008 Calle Mallorca 236, 4, 4
94% 47
41.3924411 2.1606373
Casa Teva Apartment
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Irlandia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
23 Sie 2016
10.0

Great place to stay, feels like home, very comfortable and relaxed, nice decor and terrace. The location is fantastic and for that price for a private room you can't beat it. I'll be staying there again!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szkocja, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Lip 2016
10.0

Had everything we were looking for.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • miomi
  • Francja, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Lip 2016
7.7

L'hôte de l appart est très arrangeant et agréable ! Ce petit appart a du charme et de la personnalité,convient très bien à des voyageurs de passage dans cette belle ville !

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szkocja, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Lip 2016
9.7

Nice cheap place to stay. in the heart of the city very close 2mins walk to the Passeig de Gracia, 4mins walk to avinguda diagonal and 15min walk to Plaça Catalunya, also there are plenty of bars, cafes, restaurants and shops. The landlord Vitor is a new friend very helpful, friendly and excellent company we chatted about my daily activities. The shared bathroom was cleaned everyday and well maintained. I will stay there next time I'm in Barcelona.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Cze 2016
8.3

The location is unbeatable and the apartment is nice. The living room and the balcony were for our private use between 9pm and 9am which we really enjoyed. The room, however, faces a school playground, so a sleep in was not possible. Also the bed was pretty squeaky. Overall nice stay.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
21 Maj 2016
9.4

From the helpful emails about the best train, bus or Metro to use, to the thorough mapping of how to get where I wanted go, Vitor was kind, patient and very knowledgable about Barcelona. He even knew the best Art Supply store, and when it was open. He is a generous gracious host. I used the small kitchen to cook my meals, hung my laundry on the clothes line, and slept well in the twin bed in small private room. I wanted to stay longer, but this is a popular hostel.... Great location & price!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
17 Maj 2016
10.0

My new found friend Vitor the host was amazing,awesome,kind,chatty to say the least.Best location in Barcelona i walk everywhere

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
7 Maj 2016
10.0

I won't hesitate to stay here next time I come to Barcelona. Superb location and great atmosphere! :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Kwi 2016
10.0

O hostel é bem localizado, o proprietario é bem simpatico e atencioso e caso precise de dicas ele oferece. Gosrtei tambem da localizaçao que é bem central perto de alguns pontos turisticos e dentro de uma zona bem movimentada. Portanto, recomendo!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Kwi 2016
10.0

La seguridad bien, cada habitación con su candado propio; es decir desde que te dan las llaves hasta el último día tu eres el único que puede entrar a la habitación. Ubicación también fantástica, muy céntrico por el precio que tiene. Los dueños de la casa atentos y agradables, Un sitio muy limpio y una decoración muy chula. REPETIRÉ SIN DUDA.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.