Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Casa Sweety

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.7
Bardzo dobry 167 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.6
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 8.0
  • Atmosfera 7.4
  • Czystość 6.8
  • Udogodnienia 7.2
ZAREZERWUJ
7.7
Bardzo dobry 167 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.6
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 8.0
  • Atmosfera 7.4
  • Czystość 6.8
  • Udogodnienia 7.2
Casa Sweety Located at Calle del Guerrero No 29B-119, Getsemani, Cartagena.
Casa Sweety
Colombia
Cartagena CA Calle del Guerrero No 29B-119, Getsemani
77% 167
10.4166667 -75.5333333
Casa Sweety
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Lis 2016
2.9

La habitación que me asignaron no era la que confirmé a tavés de la web. Me dieron una "habitación" (por llamarlo de alguna manera) sin ventilación, con humedades en las paredes y en general en un estado deplorable en el segundo piso. En la acera del frente hay un antro y se escucha desde la habitación como si estuvieras dentro de la disco. Era el único sitio en todo Cartagena que no tenía internet. Nada recomendable.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • rcridford3034
  • Anglia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Lis 2016
6.0

'Backpacker' room was a grubby, dingy and windowless loft room. The guesthouse itself is pleasant but the room itself was well below what you would expect.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • jntubbesing7501
  • Niemcy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Lis 2016
6.3

The place seemed alright at first, but then at 4am in the morning during a massive thundersturm we noticed that the roof had a leak and raindrops were litterally falling on out heads in bed. We moved the bed to the other side of the room to be able to sleep and stay dry. Seems a bit odd that the manager would not know about this problem as it had been raining in the city non stop for three days before our arrival..

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, dwójka, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 16 Recenzje
5 Lis 2016
8.0

The house is amazing, It has only a few room what mmakes it private and intimate for couples. We stayed in a backpackers room. Not the fancy ones and we hated the matreese and where sad about not having a window in our room. Everything else was great, breakfast, pool, common areas. At least we had an ac. We would stay there again but not on the backpackers room.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
26 Wrz 2016
7.7

Nothing special, wouldn't really recommend it. There must be better places in Cartagena.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
6 Wrz 2016
10.0

Absolutely perfect place with great and helpful staff and delicious breakfasts. Hostel is also near the historical centrum.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
25 Sie 2016
10.0

Definitely one of the best hostels in Columbia!! =D If I come back to this amazing country I'll search for this hostel again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, dwójka, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
11 Sie 2016
9.7

Wunderschöne Eingangshalle mit Pool und Hängematte, super freundliches Personal, leckeres Essen haben unseren großen aber etwas muffligen fensterlosen Raum wett gemacht! Kann ich nur wärmstens empfehlen

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.