Hostelworld.com

Casa Quimbaya Backpackers Hostel

Ceny
mapa
Recenzje
8.3
Fantastyczny 82 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 8.3
  • Lokalizacja 8.0
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 7.9
  • Czystość 8.4
  • Udogodnienia 8.3
ZAREZERWUJ
8.3
Fantastyczny 82 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 8.3
  • Lokalizacja 8.0
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 7.9
  • Czystość 8.4
  • Udogodnienia 8.3
Casa Quimbaya Backpackers Hostel Located at Calle 16N # 14-92, , Armenia.
Casa Quimbaya Backpackers Hostel
Colombia
Armenia Quindao 630004 Calle 16N # 14-92
83% 82
4.5559551 -75.6586790
Casa Quimbaya Backpackers Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Kolumbia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
22 Kwi 2016
10.0

Es un hostal muy agradable y cómodo con una excelente ubicación.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kolumbia, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
24 Mar 2016
7.4

Al llegar hubo un problema con la reserva: solo aparecía una noche reservada (cuando eran dos) y la habitación habia sido sobrevendida. Sin embargo, la chica del hostal fue muy amable y pudo resolver el problema. La habitación no fue tan cómoda: los colchones eran muy blandos y hacia mucho calor. No había ventilador disponible entonces tuvimos que dormir con la puerta abierta. Del Staff no hay ninguna queja, al contrario todos son muy amables.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
19 Mar 2016
9.7

I absolutely loved this hostel!! The beds were super comfortable and other than my one night with a cold shower (the other night it was perfectly hot), I had a great stay! The staff are super friendly and helpful. The location is really nice because there are a bunch of restaurants nearby and I felt completely safe. They also have a cafe and the food is delicious. Really recommend it!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Lut 2016
4.6

We were given beds in a room without any window, in the basement of the building, where staff sleeps... Smelling humidity.... Plus the place is far from the bus station. I would not recommend this hotel.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta grupy, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 19 Recenzje
12 Lut 2016
8.0

It's really nice that there's a cafe attached to the hostel so that there's a place to hang out and get something to eat, but the music being played in the cafe got a bit annoying. It was played fairly late into the night and we could hear it in our room and our room was easily the farthest away from the cafe.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
20 Sty 2016
9.7

Cool hostel with a wonderful staff

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kolumbia, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
5 Gru 2015
8.9

The Hostel is pretty good, I really like the locations and the staff.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
20 Lis 2015
9.7

Location is not all bad at all. Though a tad further from the main bus station than I would have liked, the hostel is within walking distance (about 1.5 km) to where you could easily catch a bus to Salento for COP4k. Ambiance was great and staff was friendly and approachable. I missed the live music as I came in late but the cakes were great =) The house has an interesting layout that I like. Overall, I had enjoyed my brief stay and would have gone back if I had more days in Armenia.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.