Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.4
Fantastyczny 148 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 8.1
  • Lokalizacja 7.7
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 8.1
ZAREZERWUJ
8.4
Fantastyczny 148 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 8.1
  • Lokalizacja 7.7
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 8.1

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • laszlohajba885538
  • Węgry, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
24 Lut 2017
7.4

Perla is a nice host and helpful. The town itself isn't too big, everything is reachable by foot.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
24 Lut 2017
6.3

Este hostel es barato y tiene el desayuno incluido,lo peor es que salí acribillado por los chinches....

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
23 Lut 2017
5.7

There are bed bugs in at least two beds of the 5 bed dorm, maybe even more. The floor of this room feels crocked. The upper bathroom's door doesn't close properly, meaning that there's a gap even if the door is 'locked'. The kitchen is ok. The location could be better (10 minute walk to the bus station and 20 minutes to the city center), but at least the neighborhood is quiet.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Lut 2017
9.7

This is a little gem. Ok, its a bit of a walk up quite a steep hill, but well worth it. The people who work there are very friendly & often have their families around so the place is very homely. It is a ten minute walk from just about anywhere & there are great views as well over the tourist part of the city. The only downside is there are no lockers although I did not ask if there was somewhere special to store valuables, there may well be. But I would definitely recommend it.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
20 Lut 2017
8.9

Nachdem man uns kurz hat warten lassen waren die Besitzer doch total nett! Unterkunft mit Charme! Der Wäscheservice ist klasse!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chile, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Lut 2017
10.0

Perla was so friendly and attentaive. The Casa Perla is loctaed near to the downtown, the people we met there were very nice. We enjoyed stay there while we were going tho Chiloe.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Lut 2017
4.0

Pour routards , laisse à désirer pour la proprete

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
8 Lut 2017
9.1

Home with a lot of character and Perla is wonderful. Not too far a walk from the Bus station and shopping. Basic breakfast and nice seating area. Yes the kitchen closes fairly early, but you can still hang out in the living area. Great place to pass through.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szkocja, dwójka, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
2 Lut 2017
6.3

It was okay for one night. Location 15 mins walk uphill from bus station. Kitchen shuts at 9pm and then there is nowehere to go really except your room. Perla is friendly though.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Lut 2017
9.7

Accueil très chaleureux. Perla est une femme extraordinaire, faite pour le métier qu'elle exerce

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.