Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Ceny
mapa
Recenzje
8.2
Fantastyczny 101 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.9
  • Bezpieczeństwo 8.3
  • Lokalizacja 7.5
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 8.1
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 8.5
ZAREZERWUJ
8.2
Fantastyczny 101 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.9
  • Bezpieczeństwo 8.3
  • Lokalizacja 7.5
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 8.1
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 8.5
Casa Perla Located at Trigal 312, , Puerto Montt.
Casa Perla
Chile
Puerto Montt Trigal 312
82% 101
-41.4740685 -72.9565250
Casa Perla
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
21 Kwi 2016
9.4

Lo que más me destacó sobre Casa Perla era el sentido de estar de vacaciones con familia. Me sentí muy tranquila pq es muy seguro, limpio, y cómodo. Desayuno rico, buena gente, no es grande pero igual se puede conocer a otros viajantes. La dueña me recibió después de las 23h sin problema. Se necesita tomar un van/taxi/colectivo desde el aeropuerto pero queda cerca del terminal de buses y los micros que van a Puerto Varas y a Frutillar. Gracias Perla, Nieves, y Tomás!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
27 Mar 2016
7.7

Unfortunately I left Casa Perla's with bed bugs :( I hope she fumigates the place. I did email her in regards to it so I would ask before staying there. Otherwise, I really loved her house and the stay. It is a bit far from the bus stop, and also up hill, but the town is small so it's not that bad.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
25 Mar 2016
9.1

I stayed here for only a quick night in the 5 bed dorm. The house and bathroom were extremely clean and the bed was comfortable. There isn't much to do in Puerto montt but if you need a place to stay I would recommend it. Breakfast was bread, coffee, tea and juice.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
16 Mar 2016
8.0

I arrived late from the bus terminal, the location is great from the bus terminal but i guess otherwise you can find a best location. Nice owner, speak Spanish and a very good english too ! Dorm room with real bed, so very confortable; Good wifi; Good breakfast

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • malchikmalchik
  • Meksyk, Mężczyzna, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
15 Mar 2016
9.7

Muy buen, hostel algo tipico de la region, diferente......nueva experiencia......al 100

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
14 Mar 2016
8.0

Das Casa Perla ist ein uriges altes Holzhaus mit den entsprechenden Bewohnern. Wenn man diese Art mag, dann kann man sich hier durchaus wohlfühlen. Das Dormzimmer ist groß und die Betten sehr gemütlich und warm. Auch die Küche bietet alles was man braucht, genauso wie das Frühstück mit selbstgekochter Marmelade.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
11 Mar 2016
8.9

Nous sommes restés deux nuits chez Perla qui est une charmante personne. C'est une auberge très agréable avec une ambiance chaleureuse, après quelques temps à voyager, ça fait du bien d'arriver dans un véritable foyer. Perla a accepté qu'on laisse nos gros sacs pendant notre nuit à Chiloé entre nos deux nuits chez elle, c'est une personne très arrangeante et de bon conseil (restau notamment). Muchas gracias ! Pour info: horaires de cuisine particuliers (15h / 21h) lorsque nous y avons séjourné.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
7 Mar 2016
8.9

Absolut empfehlenswert!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
5 Mar 2016
8.0

I enjoyed my stay with Perla. It's a very homey place, I felt like I was staying at my Nan's. Clean and comfortable. Enough space in the dorm, though no lockers. Breakfast was basic bread and jam, but the jam was homemade and delicious.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
1 Mar 2016
7.4

Es una casa de familia con algunas habitaciones, que son confortables y limpias. El agua de la ducha salía un poco tibia.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.