Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.2
Fantastyczny 125 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 7.6
  • Lokalizacja 7.5
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 7.7
ZAREZERWUJ
8.2
Fantastyczny 125 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 7.6
  • Lokalizacja 7.5
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 7.7
Casa Perla Located at Trigal 312, , Puerto Montt.
Casa Perla
Chile
Puerto Montt Trigal 312
82% 125
-41.4740685 -72.9565250
Casa Perla
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Austria, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Sty 2017
9.7

Truly a home away from home. Perla is a fantastic host. :) Very comfortable bed.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Sty 2017
9.7

Todo diez puntos. Es muy recomendable.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
10 Sty 2017
8.0

Très bonne auberge, le premier étage de la maison de Perla est dédié aux hôtes. Le petit déjeuner se fait en sa compagnie dans sa cuisine. Avec ses 31 années d'expérience Perla est une personne très accueillante et malgré le fait que la maison commence à se faire vieille je recommande l'adresse! A 10 minutes du centre ville et du terminal

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
10 Sty 2017
9.1

Stayed just for one night, so i can't really comment on all. The hostel was in a calm neighberhood not far away from the center. 3000CLP from the busterminal with the taxi. The house is a bit older but overall clean and cozy. Beds are comfy. Perla was nice, called me a taxi for the other day and prepared breakfast earlier at 7am for me because i had to leave. It seems like the most guests are just there for one night because many buses or planes arrive in puerto montt.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Grupy mieszane, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Sty 2017
7.4

The house is very nice, there are two bathrooms for all the guests, which is maybe too few. I had hot water for taking a shower, but other people had almost cold water. We could leave our luggage and pick it up later, which was very practical. The breakfast is served in the common kitchen, a nice cozy place.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Norwegia, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 17 Recenzje
4 Sty 2017
9.7

Nice place, very homey (maybe because it's a home?) and friendly, a little tricky to find, comfortable bed, good value.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Gru 2016
7.7

Perla is very nice and helpful and her hostel feels very cozy. It is a bit out of town but only a short walk from the centre. The only slight disadvantage is that the kitchen can only be used between 3 and 9pm. I can recommend the hostel also for bigger groups as it was nice to share the 5 bed dorm with my friends.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
9 Gru 2016
8.3

muy buena acogida de la familia, solo tuvimos el problema de dejar una cervezas artesanales en el refrigerador y nos sacaron una. lo demás, todo bien.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Grupy mieszane, 41+
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
17 Lis 2016
9.4

Très agréable hostal. L'hôte se montre attentive, de très bon conseil. À recommander

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 18 Recenzje
17 Lis 2016
6.3

Pas agréable je suis arrivé je suis aller à la chambre seul j'ai du trouver un lit qui n'était pas occupé mais lequel ? Seul point positif le petit dej

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.