Hostelworld.com
Ceny
mapa
Recenzje
8.8
Fantastyczny 305 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 8.6
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 8.8
ZAREZERWUJ
8.8
Fantastyczny 305 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 8.6
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 8.8
Casa Ortega Located at 46, rue des Petites Maries, , Marseille.
Casa Ortega
France
Marseille 13001 46, rue des Petites Maries
88% 305
43.3017924 5.3793539
Casa Ortega
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Lis 2015
10.0
Przetłumaczone przez Google

To miejsce jest absolutnie klejnot! Nie mogłem polecam go wystarczająco dużo! To raczej bardzo przytulne wodorku hotelu / hostelu. Pokoje są idealne z pięknym widokiem słodkich francuskich ulicach i pięknego dworca kolejowego w Marsylii. Hotel znajduje się w odległości 2 minut spacerem od dworca kolejowego i 5-10 minut spacerem do z wody. Właściciel Caroline jest najsłodsza! Ona sprawiła, że ​​czuliśmy się w domu i zabrał nas są wielkie! Ona mówi po angielsku, jeśli potrzebujesz, a także daje mapę i doskonałe rekomendacje. Śniadanie jest niesamowite

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Lip 2015
9.7
Przetłumaczone przez Google

Usługi oferowane przez Casa Ortega wykraczają poza zakwaterowania i śniadań, które są idealne: nasza gospodyni jest obsługiwany nam ręczniki do kąpieli w Friuli, dostępnego na swoim laptopie, nawet gdy nie ma w domu ona! Możesz złożyć wszystkie swoje małe problemy (zablokowane komórki do zmiany samochodu ...), że wie wszystko, jest to prawdziwy "szwajcarski nóż armii"!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Lip 2015
2.0

Proprietor was not even there when we arrived. No other staff was there either. A man I didn't know anything about from across the street said he could let us in. My thought: who is this man and why does he have a key to this place? After seeing the broken liquor bottles and homeless people in the area we decided there was no way we could feel comfortable staying there. Accommodations may have been better inside but definitely a deplorable location.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
8 Lip 2015
9.4
Przetłumaczone przez Google

Słodkie B & B z bardzo pomocni gospodarze. Duży wybór na śniadanie. To była dobra jest blisko do dworca, ale nie było zbyt wiele do zobaczenia i zrobienia w bezpośrednim sąsiedztwie.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwecja, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
5 Lip 2015
10.0

We really enjoyed our stay! The room was wonderful, the colours, the furniture. The deluxe room was very spacious with a high ceiling. Bonus points for the extra services that offered snorkelling kits for les calanques and pick-nick food. The breakfast was also very good, the only thing we missed where boiled eggs. The service from the staff was also great giving personal tips to some great places in Marseilles. We would highly recommend Casa Ortega.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Lip 2015
10.0

Notre séjour s'est parfaitement passé. Nous avons apprécié l'accueil et la propreté des lieux.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
30 Cze 2015
9.4

Comme toujours hébergement très agréable et le management est conviviale et prêt à donner d'assistance à la clientèle.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Cze 2015
10.0

Case ortega was lovely. The location is great, just near the station and easy walking distance to all the sites. Caroline also gave us some great advice and gave fantastic restaurant recommendations.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta grupy, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Cze 2015
7.1
Przetłumaczone przez Google

Wszystko jest bardzo mała. Cena zbyt wysoka w stosunku do korzyści. Dziękujemy wspomnieć, że nie ma windy. Schody są bardzo szerokie, tak dla ludzi Osoby w podeszłym wieku matki z dziećmi, to jest prawdziwy tor przeszkód. Wzięliśmy pokój superior, jesteśmy trochę rozczarowani.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Maj 2015
10.0

Caroline est une hôtesse plus que parfaite, ce fut un grand bonheur de la connaître et de loger sous son toit.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.