Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Casa Los Molles

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.4
Znakomity 158 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 9.5
  • Czystość 9.4
  • Udogodnienia 9.2
ZAREZERWUJ
9.4
Znakomity 158 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 9.5
  • Czystość 9.4
  • Udogodnienia 9.2

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
9 Cze 2017
5.4

I'm not sure why this place has a good rating at all. It's far from town and the bus station, it's kind of dirty, the staff was terrible, and they have no heat. And the hot water stopped working while I was there. They have a few animals too, but they're not well trained and kept trying to get in out things and making messes in the dorm even though we tried to keep them out. The owner was rarely available and made it clear he didn't want to answer questions. And I don't think it gets cleaned.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
23 Maj 2017
8.9

Pasé sólo un día pero me pareció un Hostel para recomendar, muy linda ambientación, gente más que amable, habitación comodísima. Buena ubicación y hermosa vista.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
18 Maj 2017
9.4

Einfaches Frühstück mit Weißbrot, dulce de leche und marmelade dafür toller garten und nettes gemütliches haus!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
5 Maj 2017
9.1

+super Mitarbeiter, großartiger Garten mit tollen Blick auf die Stadt, wir konnten unser Gepäck den ganzen Tag im Hostel "parken" und ohne Probleme noch bis in den Abend die Gemeinschaftsräume nutzen, auch ein späteres Auschecken aus dem Zimmer war möglich. -nur 2 bzw 1 benutzbare Dusche

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Maj 2017
9.7

Muy buen hostel, el parque tiene una vista increíble y la gente es muy buena onda. es para recomendar.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Maj 2017
10.0

Excelente lugar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Te super atrapa!!!!!!!!!!!!! Super recomendable!!!!!!!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • sabrinabarrera89
  • Argentyna, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
13 Kwi 2017
10.0

Un lugar increíble, donde desde el primer momento te sentís como en casa. La atención de los chicos de recepción es excelente, te dan la info que necesites para manejarte en la ciudad ( lugares que conocer , precios, comercios etc. ). Espero volver pronto. Aguante Casa Los Molles =D y copito :p.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
12 Kwi 2017
9.4

La verdad que pase una increible estadía en Casa Los Molles! El lugar es hermoso, la gente que trabaja en el hostel es genial, muy atenta y buena onda, siempre compartiendo momentos gratos con sus huespedes. La vista que tiene del pueblo es inmejorable. Completamente recomendable!!!!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, dwójka, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 18 Recenzje
8 Kwi 2017
9.7

This hostel is great! I felt at home immediately. There is so much space where you can chill, a nice big garden with all nice spots to read a book and relax. The hostel is clean and you can use the kitchen. Breakfast is included and the smell freshly toasted bread wakes you up in the morning :) this hostel has a family atmosphere and therefore you feel like a big family with all the other guests staying there. A bonus is that you can do your laundry in the washing machine on the property.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Kwi 2017
9.7

Amazing place! Casa Los Molles feels like home, everyone who arrives here inmediatly feels like staying a couple more days. It has a priviledged view of the city , framed by the hills. We stayed at a cabin (triple room) and we were pleasantly surprised that it had its own kitchen and bathroom. Breakfast was ok, it's traditional argentine breakfast(no fruits,cereals, eggs) Cons: one of the bathrooms smelled, but we think its a problem with Tilcara in general because of a bad sewage system.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.