Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Casa Los Molles

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.6
Znakomity 135 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.8
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 9.9
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 9.4
ZAREZERWUJ
9.6
Znakomity 135 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.8
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 9.9
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 9.4
Casa Los Molles Located at Belgrano 155, , Tilcara.
Casa Los Molles
Argentina
Tilcara 4624 Belgrano 155
96% 135
-24.2068896 -65.1269531
Casa Los Molles
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • cameo676
  • Korea Południowa, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
11 Gru 2016
9.7

그 동안 다녔던 수 많은 숙소중에 여기 분위기가 제일 좋았어요. 동네가 작아서 딱히 할게 많지 않지만, 해먹에 누어 꿀 같은 휴식을 보낸다면 시간이 금방 가요. 시골마을에서 차분하게 보내고 싶은 분께 추천합니다. 참, 직원들도 너무 친절해요!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Gru 2016
9.4

Llegué a mi habitación y todos los huéspedes estaban comiendo y hablando. El lugar es muy Jimmi hendrix o Beatles y huele a hierbas aromáticas. Es un excelente lugar para ser feliz. Recomendado. Pd: mi novia la paso muy bien, gracias por la atención!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
7 Gru 2016
10.0

Hostel muy agradable! El personal y las instalaciones, de lo mejor. La terraza, tiene una vista espectacular a la ciudad y los cerros.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
7 Gru 2016
10.0

el mejor hostel..no hay palabras..

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, dwójka, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
27 Lis 2016
10.0

Una buenissima ubicacion para visitar tilcara y alrededores. El pan al desayuno es un delicio ;-)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
25 Lis 2016
9.4

Great time at this hostel, too bad there was so much to see that we couldn't spend much time at the hostel. Would definitely recommend to any friend looking for a layed back atmosphere.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
23 Paź 2016
9.7

Excelente lugar. Nos terminamos quedando dos noches más. Lo mejor: desayuno con vistas a Tilcara y los cerros.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Paź 2016
9.4

Un vrai petit coin de paradis ! Vue sur les montagnes depuis le jardin, très bonne accueil par des hôtes prévenants sans être envahissants, ambiance à la cool et playlist musicale au bar au top !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
13 Paź 2016
9.7

One of the best hostels I've ever stayed in. The staff is so friendly. I was sick with the flu for a night and they let me stay in the movie room by myself-watched Kill Bill. And the next day, the owner let me stay past checkout because I was too sick for no cost. The atmosphere is also to die for.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
4 Paź 2016
9.1

Muy buena onda, tanto de los chicos del hostel como de la gente que se hospeda! Excelente vista y ubicación, muy recomendable para hospedarse en Tilcara!!!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.