Hostelworld.com

Casa Los Molles

Ceny
mapa
Recenzje
9.3
Znakomity 109 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.6
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 9.6
  • Czystość 9.4
  • Udogodnienia 8.9
ZAREZERWUJ
9.3
Znakomity 109 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.6
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 9.6
  • Czystość 9.4
  • Udogodnienia 8.9
Casa Los Molles Located at Belgrano 155, , Tilcara.
Casa Los Molles
Argentina
Tilcara 4624 Belgrano 155
93% 109
-24.2068896 -65.1269531
Casa Los Molles
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
12 Maj 2016
9.4

In 500 years when people learn what this 'backpacking' thing was, that people did way back when, there should be a photo of Casa Los Molles. This place has the best vibe of any place I've stayed in in Argentina. Great friendly and genuine staff that make you feel like a part of the family, nice clean rooms, great communal areas and a sun terrace that is possibly one of the best places to watch the sun go down, beer in hand. Be flexible with your end date, because you may not want to leave.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
9 Maj 2016
9.7

Awesome place!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Maj 2016
10.0

Awesome place and wonderful people! Very nice location with big garden, outdoor-kitchen and a great view. Definitly my favorite hostel in Argentinia!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Maj 2016
9.4

I had a short but wonderful time at this hostel! The place is wonderful and has an amazing view. The staff are the nicest people and the whole vibe in general is great. I stayed in a little cabin apart from the house and it was very clean, enough blankets (it was cold), the bathroom was very nice and clean with hot water. This place is a must stay!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • camvarnier
  • Francja, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
6 Maj 2016
8.9

Super auberge a Tilcara, très conviviale! Personnel adorable et de bon conseil. Bonne ambiance. Le lieu et les espaces communs sont très agréable

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
4 Maj 2016
10.0

One of my favorite hostels I've ever stayed at. A great rustic ambiance yet still extremely clean and nice facilities. A phenomenal view, chill atmosphere, hot water, wifi, the whole shebang. The staff and the guests were all great. Tasty free breakfast with amazing coffee. They had a dope music show on Thursday night and gave us great recommendations for food and activities. Hammocks were a plus as well.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
19 Kwi 2016
9.4

El hostel tiene una atmosfera excelente, el dueño diego esta siempre en el hostel eligiendo musica, cocinando, poniendole mucha onda. el jardin del hostel permite relajarse al aire libre, la ubicacion del mismo es a unas 3 cuadras de la plaza principal. Definitivamente volveria a este hostel!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
15 Kwi 2016
8.6

The hostel is great, super chilled and sits on a bit of a hill to overlook Tilcara and mountains. Beware, really only Spanish spoken here so brush up! We stayed in the small cabaña and it was great - spacious with private bathroom. Wifi was decent when it was working. Awesome music vibe. Recommend staying here.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, dwójka, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
13 Kwi 2016
8.3

Only stayed one night but was a cool and cosy place, the staff were quite attentive and nice. The dorm beds were comfortable. Location was a short walk from the main square and restaurants.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
29 Mar 2016
8.9

Très jolie auberge bénéficiant d'une jolie vue sur les montagnes. Personnel agréable. Animations sympathiques en soirée.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.