Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Casa Los Molles

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.4
Znakomity 120 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.8
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 9.7
  • Czystość 9.4
  • Udogodnienia 9.0
ZAREZERWUJ
9.4
Znakomity 120 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.8
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 9.7
  • Czystość 9.4
  • Udogodnienia 9.0
Casa Los Molles Located at Belgrano 155, , Tilcara.
Casa Los Molles
Argentina
Tilcara 4624 Belgrano 155
94% 120
-24.2068896 -65.1269531
Casa Los Molles
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 18 Recenzje
24 Lip 2016
9.4

Hermoso lugar, hermosa gente y hermosa vista! Riquísimo el desayuno, pan casero con manteca, mermelada y dulce de leche, café, leche, chocolate, te, mate. Lo mejor del lugar es la buena onda. La gente es súper amable y siempre te están tirando data xa conocer lugares y mejorar precios. Mi última noche vinieron amigos de otro Hostel a cenar conmigo. Hay bar y ofrecen pizzas, empanadas y hamburguesas a buen precio. Tienen perros y una gata mimosa que vino a dormir conmigo. Costó irse.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
15 Lip 2016
9.7

Una maravilla el lugar. Los dueños muy copados. Muy buena vibra ❤

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
12 Lip 2016
10.0

Muy recomendable. Es mágico lo que se produce ahí, entre las personas que trabajan y quienes se alojan. Todos con quiens nos cruzamos sumamente buena onda y predispuestos a ayudar. Con mis amigos estuvimos en una de las cabañas. Todo impecable, la vista del lugar y ese amanecer dan ganas de que las vacaciones sean eternas. Nos encanto el lugar, lo super recomiendo.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
8 Lip 2016
9.4

El personal tenia buena onda y predisposicion, eso hizo que nos sintieramos comodos en la casa. Los espacios comunes estaban muy bien equipados y los habia de muchos tipos. Las visuales desde dentro o del patio eran increibles.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
20 Cze 2016
8.9

Great place and staff. Strongly recommend, even if the hostel is obviously more interesting to enjoy on summer --not my case.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
20 Cze 2016
9.7

Excelente Hostel!! Muy buena onda, super limpio y bien ubicado.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Obieżyświat
  • 36 Recenzje
19 Cze 2016
10.0

Segunda vez. Volveré. Gracias.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Wenezuela, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
17 Cze 2016
10.0

I was supposed to stay in tilcara and at los molles for 2 nights, after 2 hours there I decided to stay 5 instead. All the staff is really helpful and they welcome you into their house, is like a buddy decided to open a hostel and the nepotism reigns there but with friends and it works beautifully. The ambiance of the place is incredible, and the kitchen they just opened really good and quite affordable, I would recommend anyone to stay there.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
24 Maj 2016
9.4

Eins der besten Hostels, in denen ich bislang war! Super freundliche und familiäre Atmosphäre, absolut entspannt mit ein bisschen Hippie-Feeling. Es gibt eine extrem günstige und leckere Bar - unbedingt die Kürbis-Empanadas probieren! Die Mitarbeiter sind auch einfach klasse! Habe mich sehr wohl gefühlt. Einziger Minuspunkt: Man kann die Türen nicht abschließen und es gab keine Schließfächer, aber Tilcara ist eigentlich sehr sicher und man braucht keine Angst vor Dieben zu haben.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
15 Maj 2016
8.9

Personnel extra, belle vue sur les montagnes, cabana très grande, mais manque un peu d'éclairage, petit déj excellent.... Et bon prix! Allez-y, vous ne le regretterez pas.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.