Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Casa Gracia Barcelona Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.2
Znakomity 1,777 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 9.1
  • Czystość 9.4
  • Udogodnienia 9.2
ZAREZERWUJ
9.2
Znakomity 1,777 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 9.1
  • Czystość 9.4
  • Udogodnienia 9.2
Casa Gracia Barcelona Hostel Located at Pg. de Gracia, 116, BIS, , Barcelona.
Casa Gracia Barcelona Hostel
Spain
Barcelona Barcelona 08008 Pg. de Gracia, 116, BIS
92% 1777
41.3972923 2.1590744
Casa Gracia Barcelona Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
20 Sty 2017
10.0

Absolutely pitch perfect hostel.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • rob7969
  • Australia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Sty 2017
9.1

Can't go wrong here. Surprisingly beautiful and classy place. Great breakfast. Thank you!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • nancygiraud3205
  • Francja, Kobieta, 41+
  • Obieżyświat
  • 51 Recenzje
16 Sty 2017
8.6

Grand luxe à un prix imbattable : Très bon emplacement, cadre très agréable dans un immense appartement dont certaines pièces servent aussi de salles pour le yoga, le théatre, etc...terrasse, grande cuisine parfaitement aménagée, Restaurant au rez de chaussée et chambres à divers étages, puisque l'hôtel occupe tout un immeuble ancien de grande classe. Ai séjourné dans un dortoir 4 personnes, mixte avec salle de douche privative : la literie était confortable, calme.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
14 Sty 2017
9.4

부엌시설이 조금 안좋은거빼고는 모든게 완벽. 너무 좋고, 방도 넓고, 로비와 다이닝룸이 넓어서 너무 좋았음

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
9 Sty 2017
10.0

Lovely place and super well located.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Wietnam, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Sty 2017
9.7

Casa Gracia Barcelona hostel is located on the main street, next to bus stops, metros. Basically, you can get to everywhere by bus. Its the first hostel that i could go out in city, get back for a quick recover and head out again. The facilities in the common kitchen is well-equipped, free coffee, tea everyday. The hall is so cosy. The people i met there are nice as well. Overall, i love the concept of Casa Gracia Barcelona hostel. Exactly what you are looking for when you travel.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Sty 2017
10.0

Melhor hostel que estive! Eles arrumam a cama, oferecem shampo, condicionador e toalhas limpas todo dia! Tem muitas coisas legais para fazer como Yoga class, free tour e uma ótima localização! Perto do metro e da estação principal de Barcelona de trem. Não tenho o que reclamar!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Peru, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Sty 2017
10.0

Excelente Hostel!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Sty 2017
9.7

Situación privilegiada de Barcelona en un edificio precioso con un ambiente muy agradable

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, dwójka, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Sty 2017
10.0

Really enjoyed our stay here. Very friendly staff. Good food. Will come again!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.