Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Casa Fischer Hostal

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.0
Fantastyczny 371 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.9
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 8.4
  • Atmosfera 7.3
  • Czystość 7.3
  • Udogodnienia 6.9
ZAREZERWUJ
8.0
Fantastyczny 371 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.9
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 8.4
  • Atmosfera 7.3
  • Czystość 7.3
  • Udogodnienia 6.9

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
6 Maj 2017
6.9

It's alright... has a good view. Doesn't take payments via credit card but it says it does on the website... really annoying

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
23 Kwi 2017
10.0

Awesome, central, good wifi, stacked kitchen and friendly people! Awesome 10/10 stay!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
24 Mar 2017
7.7

Schönes, kleines, gemütliches Hostel, doch die beiden Bäder sind dreckig, die Toiletten noch viel mehr. Eklig.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, dwójka, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
18 Mar 2017
6.0

We had a good stay here (as a couple) it was great to relax/location was FAB to venture out. Bathrooms were frustrating(only two) so we found ourselves waiting and then with cold showers and holding the shower head up. We didn't really see/speak to anyone. Breakfast was left out and no initial briefing about the hostel was given so we didn't realise breakfast was included on the first day,

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
16 Mar 2017
7.4

Decent hostal in a good location. Perfect for a couple of days to relax. Wifi can be slow but everything else was as expected.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
13 Mar 2017
8.6

A very chill hostal located in the heart of the Concepcion Cerro. Not super social but the staff is composed of a a bunch of young volunteers who are very knowledgeable about the town. They offer a basic free breakfast & have tons of advice on the activities in valpo. It's a neat spot to chill out.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
7 Mar 2017
10.0

Auberge au top

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
7 Mar 2017
7.4

Très bien placé avec un bon petit déjeuné. Le point négatif vient du fait que nous n'étions que trois dans tout l'auberge. Pas top donc pour faire des rencontres ou pour trouver une grosse ambiance...

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
18 Lut 2017
8.0

Overall, we liked Casa Fischer. It was great staying in an old home and the location was perfect. We had the economy room which is supposed to be a double bed but it's really just a bunk bed. There's no air conditioning or fan so we had to keep our window open. Normally this would be fine but there is a patio right outside the window and people were out on the patio talking and playing music every night until 6am. One of the bathrooms has a severe mold problem but other than that great.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
10 Lut 2017
7.7

Buen hostel aunque zonas comunes muy pequeñas

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.