Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Casa Fischer Hostal

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.3
Fantastyczny 378 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 7.1
  • Czystość 7.8
  • Udogodnienia 7.3
ZAREZERWUJ
8.3
Fantastyczny 378 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 7.1
  • Czystość 7.8
  • Udogodnienia 7.3

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
24 Lip 2017
10.0

Really good hostel, with a perfect situation, good people !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, dwójka, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
29 Cze 2017
8.6

Really good location (in the hills, but close to the port). Staff were helpful be the laundry service was really quick and relatively inexpensive. Rooms were warm and beds comfortable. Breakfast was slightly limited (bread & spread with some fruit)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
23 Cze 2017
9.4

L'auberge est super bien située, dans une petite ruelle colorée typique de valpareiso. Accueil super sympathique, convivialité au rendez-vous! Les lits en dortoir super large et l'espace est très lumineux. Nous avons eu la possibilité de prendre le petit déjeuner plus tôt dans la matinée sur demande.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
6 Maj 2017
6.9

It's alright... has a good view. Doesn't take payments via credit card but it says it does on the website... really annoying

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
23 Kwi 2017
10.0

Awesome, central, good wifi, stacked kitchen and friendly people! Awesome 10/10 stay!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
24 Mar 2017
7.7

Schönes, kleines, gemütliches Hostel, doch die beiden Bäder sind dreckig, die Toiletten noch viel mehr. Eklig.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, dwójka, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
18 Mar 2017
6.0

We had a good stay here (as a couple) it was great to relax/location was FAB to venture out. Bathrooms were frustrating(only two) so we found ourselves waiting and then with cold showers and holding the shower head up. We didn't really see/speak to anyone. Breakfast was left out and no initial briefing about the hostel was given so we didn't realise breakfast was included on the first day,

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 17 Recenzje
16 Mar 2017
7.4

Decent hostal in a good location. Perfect for a couple of days to relax. Wifi can be slow but everything else was as expected.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
13 Mar 2017
8.6

A very chill hostal located in the heart of the Concepcion Cerro. Not super social but the staff is composed of a a bunch of young volunteers who are very knowledgeable about the town. They offer a basic free breakfast & have tons of advice on the activities in valpo. It's a neat spot to chill out.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
7 Mar 2017
10.0

Auberge au top

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.