Hostelworld.com
Ceny
mapa
Recenzje
8.7
Fantastyczny 624 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 8.3
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 7.8
ZAREZERWUJ
8.7
Fantastyczny 624 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 8.3
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 7.8
Casa Felisa Located at Porta da pena no 5, , Santiago de Compostela.
Casa Felisa
Spain
Santiago de Compostela A Coru�a 15704 Porta da pena n� 5
87% 624
42.8827646 -8.5434687
Casa Felisa
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Maj 2016
8.9

gute Unterkunft mit hilfsbereitem englisch sprechendem Personal, für Kurz-Trip geeignet

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
29 Kwi 2016
9.7

Great place to stay.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • ingenderpaez816984
  • Hiszpania, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
29 Mar 2016
7.7

hotel bien situado, le falta mas mejorar el trato a los huéspedes.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
29 Mar 2016
7.7

It was fine. It was quiet and I slept very well. My only problem would be that for the price I was paying, it would have been nice to have either breakfast included or a communal kitchen. But overall, it was worth it for the comfortable room and the prime location (a stone's throw from the main sights).

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
27 Mar 2016
10.0

Excelente y ubicación y comodidad!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
24 Mar 2016
8.6

A great place to stay right in the centre of the old city. The only complaint would be that the hot water seems to run out very quickly in the mornings.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
23 Mar 2016
5.7

This is one of those Hostels where I can say at least it's cheap and it has WiFi. It has potential, but the staff were not at all helpful and not friendly. I'm sure there are much better Hostels even for the price. I give it an overall C- grade.. Oh, and no hot water in the shower where I was. I went two days without showering there. If you're broke, and don't mind people acting irritated.. this would probably work for you. But there is likely much better low priced hostels. Travel well!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
23 Mar 2016
10.0

Pasamos dos noches en Casa Felisa y estuvimos muy a gusto!! Relación calidad-precio buenísima, la ubicación excelente y se come de lujo! Si volvemos a Santiago repetiremos seguro!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
11 Mar 2016
8.0

...soweit war alles ok.das die zimmer sehr hellhörig sind konnte man schon mehrfach lesen daher wusste ich worauf ich mich einlasse,jedoch sind die Wände tatsächlich so dünn das sie lediglich zu einer optischen und keinesfalls zu einer akustischen Trennung zu anderen Gästen beitragen.essen im restaurant ear gut.kleiner traumhafter Garten und wintergarten.nicht unfreundlich aber auch keine wahnsinnig überschwengliche freundlichkeit.War also alles ok soweit.vorallem für 20€ bei dieser lage!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
8 Mar 2016
9.1

Really enjoyed my stay

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.