Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.5
Fantastyczny 677 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 8.0
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 8.4
  • Udogodnienia 7.8
ZAREZERWUJ
8.5
Fantastyczny 677 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 8.0
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 8.4
  • Udogodnienia 7.8
Casa Felisa Located at Porta da pena n 5, , Santiago de Compostela.
Casa Felisa
Spain
Santiago de Compostela A Coru�a 15704 Porta da pena n� 5
85% 677
42.8827646 -8.5434687
Casa Felisa
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Paź 2016
8.6

DIe Lage für den Preis ist wirklich top! Allerdings war in meinem Raum etwas Schimmel im/am Fenterrahmen! Dieses Problem hatten andere Zimmer jedoch nicht! Die Hellhörikeit ist auch nicht wegzudiskutieren, aber in der SUmmesehr empfehlenswert! Lage!!!! Super netter Innenraum/-garten! Das Frühstück war auch sehr gut und der Kaffe, wie wohl überall in Spanien, sehr gut!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Paź 2016
9.7

What a gem!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Wrz 2016
8.9

Zu den Terminen war ich nicht in der Unterkunft. Hatte diese auf Grund einer Erkrankung stornieren müssen. Dies war leider recht mühselig hat aber offensichtlich doch geklappt! Meine Bewertung bezieht sich daher auf meinen Aufenthalt vor einem Jahr. Mit diesem war ich sehr zufrieden. Hatte aus deisem Grund dieses Jahr wieder dort Gebucht - musste dann aber leider doch stornieren!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Wrz 2016
8.9

Very good location, clean basic bedroom, friendly staff.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
27 Sie 2016
8.6

Everything was fine for a short stay in Santiago, thanks! Gracias!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Sie 2016
8.6

La centralità è il suo punto forte. La struttura è funzionale, silenziosa e pulita. Il personale disponibile e cordiale.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Sie 2016
3.7

This was the worst place I stayed over my three weeks on Portuguese camino. When checking in the staff member behind the bar was so rude ..tried to speak Spanish to him but kept on insisting with gallego and his work mates were having a good laugh. The room itself was very unclean and used my own sleeping bag. I would encourage other people not to stay here as it not a hostel only a restaurant with rooms attached to it ..

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
10 Sie 2016
8.9

Helpful staff, very central location,

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Sie 2016
8.0

Nos tocó una de las habitaciones del piso mas alto, buenas vistas pero la habitacion era muy pequeña, apenas nos podiamos mover. La terraza es muy agradable. En general bien, pero la relacion calidad/ precio excesiva para ese tipo de habitaciones.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Lip 2016
9.7

Lovely quiet, clean centrally located guest house. Very helpful staff. Perfect for post camino relaxing

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.