Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Casa Consell

  • Consell de Cent 324 Principal 2, Entre Paseo de Gracia y Pau Claris, Barcelona, Hiszpania

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.6
Znakomity 518 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.6
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 9.5
  • Czystość 9.6
  • Udogodnienia 9.6
ZAREZERWUJ
9.6
Znakomity 518 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.6
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 9.5
  • Czystość 9.6
  • Udogodnienia 9.6
Casa Consell Located at Consell de Cent 324 Principal 2, Entre Paseo de Gracia y Pau Claris, Barcelona.
Casa Consell
Spain
Barcelona Barcelona 08007 Consell de Cent 324 Principal 2, Entre Paseo de Gracia y Pau Claris
96% 518
41.3922157 2.1673536
Casa Consell
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Sie 2016
9.7

A friend and I stayed here for 4 nights and it was absolutely great. We had our own private room with a terrace and felt perfectly comfortable leaving our stuff in room while we went out in Barcelona. The staff was very friendly and helpful in recommendations. Our rooms were clean and the shared bathrooms as well. My favorite part was the free breakfast and main terrace. Beautiful place to sit and relax with a cup of coffee.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Sie 2016
9.4

excellent hostel, would definitely recommend it. the room was great, batroom very clean, the patio is nice and the coffee in the morning was tasty :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Sie 2016
10.0

Fabulous, welcoming and the location is excellent - easy access to metro. Easy walking distance to major attractions, tourist bus stop, restaurants and shopping. Highly recommend. Suitable for families and solo travellers, the staff are outstanding and very helpful.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chiny, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Lip 2016
10.0

最棒的旅馆,有自己的单人间,早餐特别丰盛,地理位置太好了,市中心,离地铁站才2分钟,走路就可以到巴特罗之家,前台姐姐很热心,像家一样

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Cze 2016
10.0

Wow. So happy with my stay. Incredibly friendly staff who went out of their way to help me and recommend things for me to do. My room was clean and comfortable and the showers were hot and good quality. Breakfast was fairly simple but just what I needed. The kitchen was well equipped and the balcony was lovely and peaceful to sit out on any time of the day or evening. The place is really easy to find and a great location. Will definitely be staying again when I'm back in Barcelona.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • bunsen007265
  • Irlandia, Mężczyzna, 31-40
  • Obieżyświat
  • 50 Recenzje
26 Maj 2016
10.0

2nd time staying here, and would stay again a 3rd time. Great locations, relaxed atmosphere and great staff. Perfect for a weekend break. Look forward to returning a 3rd time

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Maj 2016
9.4

Todo muy bien, las ubicación perfecta, la habitación amplia y cómoda, los baños compartidos impecables, lo único malo fue un error en el cobro pero fue revisando y estoy a la espera de una devolución por el importe mal cobrado que ya están gestionando, hiper recomendables y gracias por la estadía.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
21 Kwi 2016
8.9

직원분들이 매우 친절하고 호스텔 내부도 깨끗합니다. 지하철역도 가깝고 번화가도 걸어서 나갈 수 있습니다.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
28 Lut 2016
10.0
Przetłumaczone przez Google

Dziękujemy za przekazanie nam tego wspaniałego hostelu, mieliśmy wspaniały czas!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.