Hostelworld.com

Casa Caracol

Ceny
mapa
Recenzje
8.2
Fantastyczny 56 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 7.9
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 7.3
  • Udogodnienia 7.3
ZAREZERWUJ
8.2
Fantastyczny 56 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 7.9
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 7.3
  • Udogodnienia 7.3
Casa Caracol Located at Calle Argentina 19a, Barrio de Mexicanos, San Cristobal de las Casas.
Casa Caracol
Mexico
San Cristobal de las Casas Chiapas 29240 Calle Argentina 19a, Barrio de Mexicanos
82% 56
16.7441747 -92.6417983
Casa Caracol
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
23 Mar 2016
10.0

Totalmente recomendable para viajeros, las personas de ahí te hacen sentir como en casa. El lugar es muy lindo , tiene muy buena ubicación y el ambiente es muy cómodo. ¡¡ Lo recomiendo %100 !!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
21 Mar 2016
8.9

Great place, super friendly and helpful staff! Think we were the only non-Spanish speaking people there but everyone went out of their way to help! Very chilled vibe, would definitely recommend!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
17 Mar 2016
8.0

consiglio quest'ostello a viaggiatori zaino in spalla, l'ambiente è grande e curato, ma 2 bagni per tutti e troppo poco, contando che offre anche servizio campeggio.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
20 Lut 2016
7.4

Good place. Very nice staff

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
17 Lut 2016
6.3

Nice people, gross bathrooms, very disorganized.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
14 Lut 2016
7.1

I stayed here for a couple of days during the Pope's visit to San Cristobal. The place is in a fantastic location, very close to the center of town on a good street. The owners are very friendly it has good energy. The place is very rustic (think commune) with only one bathroom that wasn't very clean and was far away from my room. It also lacked toilet paper the nights I was there. Hot water was briefly available at the beginning of the shower but didn't last. Their were roosters crowing early.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Turcja, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Sty 2016
9.7

They are so warm and helpful. You feel so comfortable in the caracol.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
2 Sty 2016
8.0

A veces un hostel no es tanto la comodidad de un colchon o las facilidades de la cocina sino la calidad y calidez de su gente. Esto es lo MAS IMPORTANTE que brinda su staff! Unas genias Cristina y Arush! Volverìa sin dudarlo!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Gru 2015
8.9

This is a very nice hostel, very different to most. The staff is very friendly and helpful, the space is beautiful and very cozy. I've recommended to everyone I've met, and would recommend it to anyone, no doubt. You will feel very welcomed at this hostel.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
5 Gru 2015
8.3

An tranquille yet interesting place, plantings everywhere and the private rooms are Earthship styled mini houses

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.