Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Casa Caracol

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.8
Bardzo dobry 70 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.8
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 6.8
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 8.2
  • Czystość 6.6
  • Udogodnienia 7.8
ZAREZERWUJ
7.8
Bardzo dobry 70 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.8
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 6.8
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 8.2
  • Czystość 6.6
  • Udogodnienia 7.8

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Meksyk, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Lut 2017
10.0

Casa Caracol mas que ser un hostal es como estar en casa. Excelente atencion y recepcion por parte tanto del dueno como de los huespedes con una atmosfera super chevere.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
31 Gru 2016
4.9

L'endroit est sale, il n'y a pas d'eau chaude ou très peu.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
29 Gru 2016
8.9

THIS IS A BASIC HOSTEL. THERE ARE PLENTY OF ROOM CHOICES AND KITCHEN FACILITIES. THE MANAGER IS FRIENDLY AND HELPFUL. I STAYED THERE FOR THREE WEEKS. THE MARKET AREA IS ONLY A FEW BLOCKS AWAY.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • peter_flannery8729
  • Anglia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
28 Gru 2016
4.0

If you are a new age traveller , particularly Spanish speaking , you'd probably loved this place as many obviously do . To me it felt lime a commune with no attention to hygiene in the bathrooms and kitchen The guy who runs it is friendly and helpful but it feels like the whole place is not looked after . My room was a mud hut with a bed and light and very roughly constructed . Due to booking conditions I was commuted to stay but would not have done otherwise . Its 15 minutes walk into town

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
23 Gru 2016
7.7

Funky rustic old place with wonderful people but a long walk from the centre of town- neighbourhood places to shop

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, dwójka, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 17 Recenzje
29 Paź 2016
8.9

After moving from another not nice hostal in San Cristobal, we were glad to find this place. Only stayed one night, but it's a beautiful hostal, with a lovely huge garden. Unfortunately was very quiet when we were there, but the staff kindly invited us on a night out and it was fun! Wish we'd come here first. Room and bathroom were clean, and the dorm has proper beds not bunks!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
12 Paź 2016
9.7

El servicio excelente. Yo alquile una habitación privada, la cual me parecio muy barata para el buen servicio que se recibe en comparacion con los demas hostales que alquilan al doble de precio una habitación. Esta habitacion no tiene bano privado, sin embargo estan bien ubicadas y cerca de banos en comun, en donde practicamente no compartes con casi nadie entonces sientes que es casi bano propio. Muy recomendable, por cuanto el dueno y todos son amables y te ayudaran en todo.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
26 Sie 2016
6.6

We were greeted at the hostel by a lovely man and were initially impressed by the house and the garden which are well decorated and beautiful if slightly unkempt, however upon being shown our room we were so disappointed by how dirty and uncomfortable our beds were, and the attached bathroom. The vibe of the place is very relaxed and if the aforementioned issues do not affect you I think you will enjoy this hostel, and certainly the hosts.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 2.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.