Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Casa Caracol

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.2
Znakomity 944 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 9.2
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 9.1
ZAREZERWUJ
9.2
Znakomity 944 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 9.2
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 9.1
Casa Caracol Located at Suaraez de Salazar 4, , Cadiz.
Casa Caracol
Spain
Cadiz Cadiz 11006 Suaraez de Salazar 4
92% 944
36.5293811 -6.2915182
Casa Caracol
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
26 Wrz 2016
9.7

Great Hostel! Really nice rooftop and chillout area. The rooms are nice too. Good breakfast because of pancakes. Great atmosphere and really nice staff. Definitely would choose it again!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Austria, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
19 Wrz 2016
10.0

Caracol is among my very favorite hostels, the location is great, the atmosphere is very good, big rooms, great terrace, the pancakes for breakfast are delicious. For my next visit to Cadiz I will for sure stay at this hostel again

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
15 Wrz 2016
9.7

Great hostel in an ideal location between the bus station and the old town centre.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Wrz 2016
9.1

Great atmosphere, staff and location! Best hostel to spend some days and enjoy the fantastic city of Cadiz!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
12 Wrz 2016
10.0

The best hostel I've ever been to. Feels like a family with great environment, super nice rooms, rooftop and epic staff. Can't wait to go back some day!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Wrz 2016
9.4

De los mejores hostels en los que he estado... hago referencia a Gigi en particular que nos dio un trato genial. Muchas gracias 💕😘

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
5 Wrz 2016
10.0

Could be the best Hostel I have stayed at. Amazing atmosphere, lovely people and well maintained amenities. Couldn't ask for more.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
4 Wrz 2016
10.0

great place. maybe the only downside is that it became to popular. people with suitcases come here too.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, dwójka, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
2 Wrz 2016
10.0

We had the best time here. Cadiz is surprisingly beautiful and so is the hostel. It just really feels like home. Has an awesome atmosphere and you get to know people so easily there. The breakfast is great and free! Everything is clean and tidy. Bathrooms are cleaned a couple of times a day which I think is great! I can highly recommend this hostel and will definately come back to cadiz!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Austria, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
1 Wrz 2016
9.7

Casa Caracol has all the charm it needs. The Hostel is located right in the center. The staff is super helpful and nice. The rooftop (and bathroom on rooftop) is a massive plus and a great place to chill out. The rooms are very nice with high ceilings. There are lockers underneath the bed. Also the breakfast is very nice. The only critique I have for this Hostel is the lack of plates and cutlery, you basically have to get a plate off someone who has just finished breakfast to be able to eat.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.