Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Casa Caracol

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.3
Znakomity 1097 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 9.1
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 9.0
ZAREZERWUJ
9.3
Znakomity 1097 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 9.1
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 9.0

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
23 Cze 2017
10.0

Me encata casa caracol. La ubicacion es perfecta, 5 minutos de la estacion del tren y la playa. el staff son muy amable y simpatica, tienen buenas recommendaciones. El edificio, las habitaciones y la terraza son todos excelentes.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
16 Cze 2017
10.0

Amazing hostel!!! Great AC, atmosphere, and location! Will absolutely be back here:) highly recommend.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Cze 2017
9.7

The hostel was central, clean and comfortable and the staff (especially joe and danny) were amazing and full of helpful recommendations. Already planning my next trip back!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Cze 2017
8.3

Although I was not able to make it for my reservation the staff were more then helpful to help me cancel my stay. I did have to pay for one night but I had canceled to late. I have no issues and I believe the staff did a great job working with a customer.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
13 Cze 2017
8.9

The staff was amazing. Extremely helpful and enthusiastic about the city and the hostel. Special shout out to Danny and Joe - they worked hard to create a fun and inclusive atmosphere while providing helpful tips for the city. Fun group activities. Very clean spaces. However, not all rooms had A/C or a fan and the doors to the rooms did not appear to lock (but we had giant lockers).

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
13 Cze 2017
9.4

Todo muy bueno! Muy recomendable!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
13 Cze 2017
10.0

This is by far one of the best hostels I've stayed at. The staff made me feel right at home! I didn't want to leave!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
5 Cze 2017
8.3

Casa caracol was great and super friendly and helpful staff. The location was also ideal and rooms very clean and cute. Only big criticism was that doors didn't lock from outside only inside so didn't feel totally secure

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Cze 2017
10.0

my favorite hostel ever. clean, comfortable, excellent staff, great ~vibes~, hammocks, beer vending machine, couldn't recommend more!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
2 Cze 2017
9.7

Casa Caracol was great! It´s the best hostel I´ve stayed at. Super friendly staff, the facilities are clean, and the atmosphere is really relaxed. People were really open to making friends and everyone was so nice. I wanted to stay longer in Cadiz just so that I could keep staying in Casa Caracol.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.