Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Casa Caracol

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.2
Znakomity 978 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 9.3
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 9.1
ZAREZERWUJ
9.2
Znakomity 978 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 9.3
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 9.1
Casa Caracol Located at Suaraez de Salazar 4, , Cadiz.
Casa Caracol
Spain
Cadiz Cadiz 11006 Suaraez de Salazar 4
92% 978
36.5293811 -6.2915182
Casa Caracol
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
12 Lis 2016
9.4

It is a great place to stay. Just few minutes walk from the central bus station. The atmosphere is really good with a lot of backpackers from many different countries. We loved the place!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
10 Lis 2016
8.9

I 3 giorni passati nell' Hostel Casa Caracol sono stati molto belli. Lo Staff è stato molto accogliente, cordiale e disponibile soprattuto animato. Posizione centrale. Ambiente easy. Una bellissima atmosfera. Quando tornerò a Cadiz tornerò decisamente a Casa Caracol.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
8 Lis 2016
9.7

La casa Caracol es pequeña pero de corazón grande. Tiene un atmósfera de camaradería y alegría que no veo a menudo en los hostels. Recomendable para quien busca pernoctar barato y conocer muy buena gente.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
7 Lis 2016
10.0

Ho alloggiato 3notti a Casa Caracol,ottimo ostello,accogliente,personale simpatico e disponibile,un luogo dove puoi conoscere tantissime persone,sicuramente un posto dove tornerei volentieri e lo consiglio vivamente...a presto ragazzi!😁

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
4 Lis 2016
10.0

Ein super Hostel!!!! Ich würde jederzeit wieder hier her kommen. Die Küche ist gut ausgestattet, das Personal super hilfsbereit und freundlich und die Betten ein wahres Höhenerlebnis, denn 3-Stockbetten gibt's nicht all zu oft.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Lis 2016
10.0

Best hostel I have ever stayed at, and that says a lot! The atmosphere and the staff are incomparable to anything else. It feels like you are at home with the cooked breakfasts and dinners every night and it is a great place to meet new people! The location is superb! If you want to stay in a hostel where you can really get the Spanish feel and the feel for Cadiz, I would recommend staying here!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
4 Lis 2016
9.1

Sehr interessantes Hostel mit amüsanter und gemütlicher Bauweise. Toller Gemeinschaftsraum und Dachterrasse. Bier 50 ct. Kann man ein paar sehr schöne Tage dort verbringen, würde ich sagen.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • sivprasad06
  • Indie, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
1 Lis 2016
7.7

Good location. Decently priced

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
30 Paź 2016
9.1

Cet auberge est interessant sur tout les points. SAUF que, il est impensable de de s'y reposer autant de jour qu'en soirée. La musique joue à tu tête (hautes décibelles) toute la journée. De 9h à 23hrs passsées. Même avec des bouchons d'oreilles, c impossible. À moins de dormir sur la terrasse du toît. Dommage! Vraiment dommage! Les seuls moments où la musique etait d'un volume acceptable, ca été lors des courts moments de passage du propriétaire (charment) à l'auberge.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
30 Paź 2016
10.0

Muy buena ubicación,Dany y Gigi e recepcion atentos a todo lo que necesite....Volveria a elegirlo

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.