Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Casa Caracol

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.2
Znakomity 1129 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 9.0
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 8.9
ZAREZERWUJ
9.2
Znakomity 1129 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 9.0
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 8.9

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
12 Sie 2017
6.3

L ostello é centrale ed il personale gentile. Tuttavia le stanZe sono prive di finistre, i letti a tre piani (pertanto molto scomodi) ed i bagni un po' sporchi. Credo si possano trovare soluzioni migliori.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
10 Sie 2017
10.0

Come direbbe Daniel, (il top degli hospitaleri):"A Casa Caracol TODO ES PERFECTO!"...E possiamo confermarvi che è davvero così. L'ostello é pulito e confortevole, letti nuovi con lenzuola annesse, la posizione é centrale, gli ospitaleri fantastici! C'é Erika, le volontarie e poi Daniel... che col suo inconfondibile vocione ti fa da sveglia al mattino. Colui che sa come farti sentire parte della famiglia. Ci sarebbe molto di buono da dire ma la cosa più saggia da fare é VIVERLOOOO!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
2 Sie 2017
8.6

Muy buena ubicación y muy buen ambiente, las habitaciones cómodas El desayuno no era bueno

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
31 Lip 2017
10.0

Best staff ever, great breakfast, a lot of activities (free walking tour, mojito night). The most thing I liked about this hostel was that I made lots of friends with other solo travellers. So the atmosphere is really great. Muchas gracias por todo!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
31 Lip 2017
9.7

Great hostel, awesome vibe, absolutely recommendable!! And do the Walking Tour with owner Dany and Cádiz inhabitant by heart!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Lip 2017
9.7

Mein Aufenthalt in Casa Caracol war toll! Die Mitarbeiter sind total freundlich und sorgen für eine tolle Atmosphäre. Man merkt, dass das eine Herzensangelegenheit ist. Wir wurden direkt mit in die Stadt genommen, zum Karneval, an den Strand und sogar zu Einheimischen mit nach Hause. Sehr empfehlenswert!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
28 Lip 2017
9.4

Todo ok. Los chicos de recepción super amables.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
24 Lip 2017
9.4

I loved the hammocks and atmosphere

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
12 Lip 2017
10.0

I absolutely loved this place, it had a fabulous vibe, fun activities and great staff, especially Ana and Geoffrey who was a mega babe. Pancakes were also a big plus and the book exchange was amaze-balls.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
10 Lip 2017
9.7

Super Hostel. Sehr, sehr nette und hilfsbereite Mitarbeiter. Immer gerne wieder.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.