Hostelworld.com

Casa Caracol

Ceny
mapa
Recenzje
9.2
Znakomity 867 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 9.1
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 9.0
ZAREZERWUJ
9.2
Znakomity 867 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 9.1
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 9.0
Casa Caracol Located at Suaraez de Salazar 4, , Cadiz.
Casa Caracol
Spain
Cadiz Cadiz 11006 Suaraez de Salazar 4
92% 867
36.5293811 -6.2915182
Casa Caracol
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
21 Maj 2016
8.9

Cool traditional-style place in a really good location in old town but still pretty close to the beach! Rooftop hammocks were good for a snooze. 50c beers were rad! Pancakes for breakfast.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
17 Maj 2016
10.0

Probably the best hostel in the world! Cadiz is a magical place. You will find a really great and pleasurable atmosphere with a bunch of lovely people! Will come back for sure :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
17 Maj 2016
8.3

Great location, pretty close to the beach. Cool terrace but frequently used for smoking. Shared meals were good.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
17 Maj 2016
10.0

Very cosy hostel. I can absolutely recommend! Nice staff, yummy pancakes and cereals for breakfast! The room was clean, also!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
16 Maj 2016
10.0

Bestes Hostel in dem wir je waren!!! Dir Atmosphäre ist super locker, familiär und lustig, das Personal der Hammer (zeigt einem auch gerne die ein oder andere Bar mal persönlich 😉) jede Sprache wird gesprochen, das Angebot an Aktivitäten ist riesig (Yoga, Surfen, Stand Up Paddeling,...), die Räumlichkeiten an sich sind total schön, Dachterasse, Abendessen wird jeden Abend selbst gekocht und ist bombastisch, super zentral gelegen und wir kommen definitiv nächstes Jahr wieder! 😊 1+ mit ⭐

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
6 Maj 2016
9.7

Nous avions pas l habitude de se trouver avec des jeunes mais on a trouver des gens sympas malgrè les origines diverses c est très enrichissant

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
23 Kwi 2016
9.4

This hostel was great. Everyone was very friendly and the free breakfast gave a great opportunity to meet a lot of cool people staying there. The environment and atmosphere were fantastic.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
23 Kwi 2016
10.0

I loved this hostel! The staff were soooo helpful, they really took the time to explain everything, show you around, and offer advise about the city. The hostel was beautiful as well, and it has a rooftop terrace with hammocks. Clean rooms, bathrooms, good atmosphere, great place to meet other people.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
22 Kwi 2016
10.0

Fun, friendly place to stay. Great staff.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Kwi 2016
9.7

Spent two wonderful days there! Its the perfect place to meet new people and have a great time!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.