Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Casa Caracol

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.4
Znakomity 998 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.5
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.9
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 9.5
  • Czystość 9.2
  • Udogodnienia 9.2
ZAREZERWUJ
9.4
Znakomity 998 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.5
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.9
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 9.5
  • Czystość 9.2
  • Udogodnienia 9.2
Casa Caracol Located at Suaraez de Salazar 4, , Cadiz.
Casa Caracol
Spain
Cadiz Cadiz 11006 Suaraez de Salazar 4
94% 998
36.5293811 -6.2915182
Casa Caracol
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Argentyna, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Sty 2017
10.0

Increíble el clima y la calidad de gente. Muy buena recepción!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Sty 2017
10.0

Cool place, cool people, good vibes. Everything I would like to find in a hostel!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
8 Sty 2017
9.1

Great hostel, with the perfect location in the historical centre of Cadiz. The receptionists were very cool & gave us nice tips about the city & restaurants/bars. The wi-fi works really well & the hostel has a very friendly laidback vibe, so it gets easy to connect with other travellers. Totally recommended!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hongkong, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
6 Sty 2017
10.0

An excellent place to stay. Helpful staff, clean rooms and toilets, good atmosphere with a lot of space for socialising. One of the best hostels I have stayed in.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 41+
  • Obieżyświat
  • 41 Recenzje
6 Sty 2017
9.4

Great place, location and staff. May get a bit tight on the number of bathrooms in the busy period but was fine in Winter. Good free breakfast with muesli, pancakes, coffee and tea.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
2 Sty 2017
9.7

This is a great hostel with great facilities and it's in an excellent location. The only area where they they could improve is with the following: the staff do nothing to keep the noise level down. The staff are very nice but there's a guy named Daniel that has not idea that his voice is loud...very loud. Each night in my room the other guests commented on his loud voice. He carried conversations with anyone that was in the lobby area and spoke loudly and early in the morning and late too.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
23 Gru 2016
9.4

Artful hostel, cozy ambient, and great breakfast!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
19 Gru 2016
10.0

One of the best hostels ever. great rooms, the nicest staff, and a great location.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • andersforselius6060
  • Szwecja, Mężczyzna, 41+
  • Obieżyświat
  • 40 Recenzje
16 Gru 2016
10.0

Great location, nice staff, huge breakfast and overall an extremely good hostel.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
15 Gru 2016
10.0

He pasado unos días excelentes en Casa Caracol, todo ha sido mejor de lo que esperaba, el ambiente es genial, el Staff es increíblemente amigable, los servicios son muy buenos y la ubicación excelente. La estadía ha sido grandiosa.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.