Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Casa Caracol

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.2
Znakomity 913 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 9.2
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 8.9
ZAREZERWUJ
9.2
Znakomity 913 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 9.2
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 8.9
Casa Caracol Located at Suaraez de Salazar 4, , Cadiz.
Casa Caracol
Spain
Cadiz Cadiz 11006 Suaraez de Salazar 4
92% 913
36.5293811 -6.2915182
Casa Caracol
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
13 Sie 2016
10.0

Me encantó!!! Todos muy buena onda! Súper limpio, tranquilo, buen clima, te sentís como en casa! 😀

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
9 Sie 2016
7.1

Otello pulito e in ottima posizione (proprio nel centro storico di cadice). Le porte della camere però non si possono chiudere e vengono lasciate spalancate tutto il tempo. Il personale parla poco e male l'inglese. C'è molta confusione fino a tardi. A colazione ci sono solo pancakes (sono molto buoni ma se a qualcuno non piacciono non ci sono altre alternative).

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
6 Sie 2016
10.0

Super Hostel, sehr nette Leute, Cádiz eine tolle Stadt- gerne wieder!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
3 Sie 2016
9.7

Great hostel! Perfect location and can walk to the beach in 10 minutes. Located in a very picturesque street with lovely sidewalk cafes all around. The hostel was clean and safe with a fun vibe. This is definitely the place to stay if you are eager to meet people and have fun. The staff are very friendly and the common areas encourage guests to get to know each other. I stayed here when I was 21 and again on a recent trip at 28 and I loved it both times!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Sie 2016
10.0

I will come back! Just amazing and wonderful people

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
27 Lip 2016
9.4

Nick and the gang are very friendly and hospitable. A well located, sociable hostel that boasts pancake breakfasts and the hottest cleaners in Andalusia.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
24 Lip 2016
10.0

This place is addicting. We started out with 3 nights and kept staying longer and longer. The staff is super friendly, the dorms and common areas are comfortable and spacious, and the rooftop terrace is amazing. It's a ten minute walk from the beach. This place is really like a little community. We can't wait to go back some day.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
24 Lip 2016
10.0

What a lovely hostel! 😊 hector and jorje (Gigi) were super helpful, very kind. Defo goin back asap. Thankyou so much.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
21 Lip 2016
10.0

This hostel is amazing, great facilities, lovely staff. The rooftop terrace is great. Highly highly recommend.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Lip 2016
9.1

Had an amazing time there, the staff is really friendly and takes good care of their guests. I definitely would go there again - and then maybe take the dress I forgot there with me 😃

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.