Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Casa Bellavista Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.1
Znakomity 762 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 9.2
  • Udogodnienia 8.5
ZAREZERWUJ
9.1
Znakomity 762 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 9.2
  • Udogodnienia 8.5
Casa Bellavista Hostel Located at Carrera 2 # 12B - 31, , Bogota.
Casa Bellavista Hostel
Colombia
Bogota Distrito Capital Carrera 2 # 12B - 31
91% 762
4.5970492 -74.0697866
Casa Bellavista Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
27 Wrz 2016
10.0

Alles war super. Ein tolles Haus, nette Mitarbeiter, leckeres Frühstück (Croissant, Fried eggs, Saft, Butter, Marmelade), mitten drin in la candelaria. Wir kommen auf jeden Fall wieder!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
23 Wrz 2016
10.0

Amazing hostel, Amazone People, Amazing Stay. Couldn't have asked for a better one in this awesome city

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
19 Wrz 2016
9.1

This hostel is located in the oldest part of Bogota, it is a lovely hostel, but at night we didn't feel safe coming home because of the neighbourhood. We had great breakfast and our room (double room) was perfect, big and comfortable.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
17 Wrz 2016
9.1

Home from home! These guys are adorable! With the perfect balance of attentive without being intrusive This is not a party hostel, however it is social. Great location and super cosy feeling

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
15 Wrz 2016
10.0

Incredible hostel. Comfortable rooms with secure lockers. Staff is friendly and helpful, particularly the owner! Great atmosphere of backpackers. Located in a cool part of Bogota (La Candelaria). The area can be a bit sketchy at night, but with a locked front door and a doorbell, it was extremely safe.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
14 Wrz 2016
9.7

Really great people working here. Very social and in a great location. A little noisy between dorms but I suppose you have to expect that when in a dorm.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
9 Wrz 2016
8.6

It was great

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
7 Wrz 2016
10.0

Super nice hostel in Bogotá. The location is great, it's clean and comfy, but the staff was the most outstanding to me. They were super nice and helpful and I just felt very welcome! Definitely recommend. I'll be back!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
3 Wrz 2016
9.4

Great hostel: lovely welcoming staff, comfy beds and easy to meet other travelers

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
2 Wrz 2016
8.3

Really nice family runs the place, perfect for socializing and meeting people, this hostel has a really nice vibe. On the bad side, walls are wooden panels so you can hear anything thats happening in the common areas, not cool if you dont wanna wake up early and people are having breakfast. Anyway, I would definately recommend this hostel!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.