Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Casa Bellavista Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.8
Fantastyczny 1050 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 8.1
ZAREZERWUJ
8.8
Fantastyczny 1050 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 8.1

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Wrz 2017
10.0

Super hostal no hay que vacilar más para ir! El sitio es muy bien situado en el barrio de La Candelaría y sobre todo los 2 gerentes son todo simplemente adorables y atencionados! Estás como en casa;)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Wrz 2017
6.3

Cancelaron mi vuelo e intenté ponerme en contacto con el hostel para encontrar alguna alternativa pero ellos ni se dirigieron a mi para nada. Falta d profesionalidad y ganas de poder ayudar o preguntar

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta grupy, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Wrz 2017
10.0

Un placer nuestra estadía en casa bella vista. Nos sentimos como en casa. La amabilidad, la calidad del servicio que prestan, la ayuda del dueño para orientarnos en todo aquello que necesitaríamos, la limpieza, el rico desayuno, la verdad fue un placer nuestra estadía y por supuesto volveríamos a alojarnos allí.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
6 Wrz 2017
8.0

I recommend to take a taxi and to get out at the Plaza Chorro de Quevedo when its already dark. My taxi driver stopped at the other end of the street of the hostel and I got robbed out the very first day. Apart from that this part of the city is quiet save with a lot of police, I probably just had bad luck. The beds are comfy, the staff was nice. We had a good changing breakfast that's included in the price. During the night it was kinda loud, because u can hear everything through the walls.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
3 Wrz 2017
8.3

Very nice hostel in a nice building of the Chapinero district. People working in had been very kind and gave me all the advices i asked, very precisely and always smiling. the dorm was confortable with a good, clean and big bathroom. Kitchen was quite clean and pratical.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Wrz 2017
6.0

Never take the private dorm. The street is very noisy and the Pity windows cant avoid that.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 18 Recenzje
29 Sie 2017
10.0

Excelente hospedaje. La Casa se encuentra en una plaza justo en medio del centro de la ciudad. La amabilidad de los anfitriones es asombrosa. Totalmente recomendado.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
23 Sie 2017
8.0

Nice final stop, the beds are a bit creaky and the pillows aren't great but staff & breakfast are nice. Would be good to know if you are booked into Casa 1 or 2 before you arrive at 1am...

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • marianamason2289
  • Brazylia, Grupy mieszane, 31-40
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
19 Sie 2017
7.1

Localização é legal e o hostel é ok. Muita iluminação de madrugada/manhã - janelas no teto, fiquei vermelha do mormaço enquanto dormia. Ja a noite a iluminação do quarto é precária. Banheiros ficavam muito tempo sem limpeza e fizeram adaptações para cobrir os vidros que os cercam, mas não se fica muito a vontade. Café da manhã é gostoso. Gostaria que os funcionários tivessem dado dicas, mostrado mapa. Apesar de simpáticos foram pouco acolhedores nesse sentido. Bom mas vale a pena olhar outros.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
17 Sie 2017
8.9

Not the safest neighborhood at night, but everyone in the hostel kind of goes places together. Great location if you like local culture, and especially graffiti.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.

×