Hostelworld.com

Casa Bellavista Hostel

Ceny
mapa
Recenzje
9.0
Znakomity 670 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 8.5
ZAREZERWUJ
9.0
Znakomity 670 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 8.5
Casa Bellavista Hostel Located at Carrera 2 # 12B - 31, , Bogota.
Casa Bellavista Hostel
Colombia
Bogota Distrito Capital Carrera 2 # 12B - 31
90% 670
4.5970492 -74.0697866
Casa Bellavista Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Meksyk, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Maj 2016
9.7

Buen servicio, el personal muy amable!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Maj 2016
8.0

Stayed here for 3 nights. The staff is very friendly and most of them speaks English. The dorm felt a bit crowded by bunkbeds and because of the sloping ceiling. The bathrooms could have been cleaner.. But: the atmosphere is great, a lot of different travelers whom you easily meet in the communual areas. For breakfast you just sit down at the kitchen table and within a couple of minutes you get a delicious breakfast served, how sweet!!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Maj 2016
10.0

It's my first time traveling alone and the staff was very comforting and nice when I arrived. The facilities are clean and in a great location in the city. Highly recommend it.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
14 Maj 2016
9.4

Really enjoyed my stay. The staff is very welcoming. Breakfast in the morning gives it a homestay feeling. Communal area is very sociable and therefore easy to meet people. Would definitely recommend when you're visiting Bogota.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
11 Maj 2016
9.4

The rooms were a bit cold, but it was very clean and a good atmosphere. The breakfast was very good each morning.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Maj 2016
9.4

I loved the location, in THE middle of candelaria! Lovely staff, simple breakfast but fine A bit noisy..

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
3 Maj 2016
9.7

My stay was amazing. The staff was very nice and always helpful. My favorite part of the hostel is the location-a very historic area with many shops and restaurants on the same block. I would definitely recommend!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
1 Maj 2016
10.0

The hostel has a perfect location in La candelaria, the family is very nice and welcoming and helped me with everything I needed. Rooms are clean, hot shower, nice breakfast, overall it was a perfect stay!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
1 Maj 2016
9.4

The staff was very helpful even with the language barrier. The hostel itself is beautifully designed and nicely laid out

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
26 Kwi 2016
9.7

Topp topp Lage!! Mega leckereres selbsgemachtes Frühstück von der Mutter des Hauses

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.