Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Casa Bellavista Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.0
Znakomity 733 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 8.5
ZAREZERWUJ
9.0
Znakomity 733 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 8.5
Casa Bellavista Hostel Located at Carrera 2 # 12B - 31, , Bogota.
Casa Bellavista Hostel
Colombia
Bogota Distrito Capital Carrera 2 # 12B - 31
90% 733
4.5970492 -74.0697866
Casa Bellavista Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
22 Sie 2016
10.0

Muy lindo hostel en el cenrro histórico. El dueño conoce muy bien el país y da un montón de bueno consejos. Lo recomiendo !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Sie 2016
10.0

In La Candelaria zentral gelegen, sehr gemütlich, freundliche Mitarbeiter und Mitarbeiterinnen, schöne Zimmer und Aufenthaltsräume, schön um Bogotá zu erkunden

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, dwójka, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
13 Sie 2016
8.3

All in all a pretty good hostal. Breakfast was really nice and its in a great location. Although afew cons were that there is no outside area and its pretty noisy in the mornings as the walls are not at all found proof , don't expect to sleep in

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
13 Sie 2016
9.4

The best things about this hostel are the staff and atmosphere of fellow travellers. It's in a good location next to a cool plaza and breakfasts are nice.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
8 Sie 2016
8.9

Excellent hostel. Very homely, clean and there wad a nice breakfast.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
4 Sie 2016
10.0

Great location, comfy beds, clean baths and very nice and helpful staff.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
31 Lip 2016
10.0

This hostel is in a great location and run by a lovely family who are extremely helpful in every way. It doesn’t matter if its a taxi you need, or if you may be doing a DHL shipment they will call up and get prices and relevant information. Very helpful and kind people. There is a good breakfast, laundry service, WiFi, lockable storage, computers, hammocks, and its nice and clean. It really is like a home away from home, and such a great location.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
31 Lip 2016
9.4

Excellente auberge. Emplacement parfait dans une ruelle piétonne très animée et en plein centre. Le personnel est accueillant, chaleureux, disponible, aux petits soins, de très bon conseil sur les sorties, les restaurants, les visites et les aspects logistiques (comme les compagnies de bus). L'hostel est propre (nous étions en dortoir) et sécurisé (lockers dans les chambres). Douches chaudes 24/24. Super petit déjeuner inclus cuisiné par la patronne. Je recommande chaudement, merci!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Lip 2016
10.0

Is one of the best hostels in bogota and the staff is really nice I recommend it. U can tell them any question and they help u in anything. Great hostel love it.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Lip 2016
9.4

I spend a few nights at this hostel and I can warmly recommend this place Super friendly staff, good breakfast and nice atmosphere. I felt like home here the days.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.