Hostelworld.com

Casa Babylon Backpackers

Ceny
mapa
Recenzje
8.6
Fantastyczny 1,063 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 8.2
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 8.6
ZAREZERWUJ
8.6
Fantastyczny 1,063 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 8.2
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 8.6
Casa Babylon Backpackers Located at C/Pedro de Quejana, 3, , Malaga.
Casa Babylon Backpackers
Spain
Malaga 29016 C/Pedro de Quejana, 3
86% 1063
36.7278609 -4.4112467
Casa Babylon Backpackers
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • moonyfilm
  • Korea Południowa, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
17 Maj 2016
9.7

친절, 유쾌 진짜 좋음

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
14 Maj 2016
3.7

It was a bad experience , the staff wan't kind did care about you, didn't explain anything about. The owner was very impolite , he made a birthday party for older people not from the hostel in the common area (so no hostel atmosphere), it was also really loud in the area that was just adjacent to my room. This party went on until 1:30 am , I talked with the owner about the fact that it's not possible to sleep like this, he didn't care and insulted me by suggesting I leave the hostel at 1 am.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Maj 2016
10.0

10 puntos se quedan cortos para este lugar tan increible y rebalsante de buena onda!!! Gracias nuevamente por todo!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
6 Maj 2016
9.1

I would suggest this hostel, as it's clean, the beds are nice and overall the experience there was great. Only down side was that it was pretty far from the train station, but that's expected. Either way, I had a nice time at this hostel.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • mrfree
  • Szkocja, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 19 Recenzje
6 Maj 2016
8.9

Pretty chilled out and casual place with comfortable beds and nice communal spaces. They patio area is lovely and the kitchen is probably the best equipped I've ever seen in a hostel. Not much bad to say but they could do with more music variety...I'm tired of the reggae / Amy Winehouse mix for three days straight!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • giovannirox8270
  • Włochy, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Maj 2016
10.0

Quando arrivi in un posto e non vuoi piu andartene non c'e bisogno di altre parole per descrivere l'attenzione che i ragazzi mettono per farti stare bene come a casa! Posto stupendo, tanto relax, buona musica e lunghe chiacchierate aiutano a passare bene anche il tempo che passi quando non sei fuori in giro. La pulizia e' perfetta, i letti comodi, e a disposizione degli ospiti c'e' anche un bar carinissimo e ben fornito. Gracias de todo Matias y Alvaro, ve espero en Sicilia!!! Hasta L

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Maj 2016
10.0

Ottima posizione, a 10 minuti a piedi dal centro e dal mare! Tanto spazio all'aperto dove rilassarsi su amache e divani e lo staff ti fa sentire come a casa!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
1 Maj 2016
9.1

+ Great staff, big fully equipped clean kitchen, lots of great hangout spots, bar with great tasting craft beer, quiet neighbourhood, big supermarket couple of blocks away, great atmosphere. Breakfast was white bread, jam, tea and oranges. - Only one bathroom on the ground floor. If you're planning to have an early night and the hostel is crowded, don't book cheapest 6 person room. It's right next to the bathroom, kitchen and the outside area where music is playing.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
29 Kwi 2016
9.4

Very great place!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
16 Kwi 2016
2.6

Attention fellow travellers: do not stay here. I felt like I was intruding in someone's home. The staff made us feel extremely unwelcome. The place had potential to be awesome, it has a great outdoor space. That's the only perk.... The place only had two bathroom. Two toilets for the whole hostel doesn't work. Location isn't great either

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Sorry you do not find comfortable sense, but the hostel has 5 bathrooms, you can not have enjoyed them, it's a shame, but just pay attention to time ckeck-in'd know that the hostel has 5 bathrooms, Greetings !!!

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.