Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Casa Babylon Backpackers

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.6
Fantastyczny 1181 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 8.3
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 8.4
  • Udogodnienia 8.6
ZAREZERWUJ
8.6
Fantastyczny 1181 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 8.3
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 8.4
  • Udogodnienia 8.6

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Indie, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Lut 2017
8.9

AWESOME HOSTEL !!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
17 Lut 2017
9.1

Muy buen lugar, volvería feliz.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
17 Lut 2017
8.6

Everything was fine

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Polska, dwójka, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
7 Lut 2017
8.3

Really nice hostel with many facilities but breakfast could be definitely more varied.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
4 Lut 2017
9.4

una casa muy linda, te pueses sentir como en tu casa. hay de todo, en el salón hay chimenea (útil para el invierno), también tienen una terraza para tomar el sol con colchones. enfrente de la casa hay un patio con hamacas,una mesa de pingpong y sofas. hay bastante espacio donde te puedes relajar, divertirte con tus amigos a buscar un sitio solo para ti. personal muy amable, te van a ayudar con cualquier duda, muy recomendable!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Lut 2017
9.7

Really great place. Friendly comfy and very warm even in winter.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
3 Lut 2017
9.4

Lovely place with a homey chill vibe. The staff is nice, kinda hard to find and don't speak very much English, one of them has a friendly cat. It's only about a 15-minute walk from a major plaza, with plenty of life night and day. The Hostel itself is secured with a gate which you are given a key to (a lockbox too for stuff), and the inside has a living room, backyard area with a bar and covered couches as well as a rooftop patio. The bedroom is pretty typical of a hostel. Would stay here again!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
12 Sty 2017
8.9

Staff were really nice and helpful, the room was pretty big, especially the bathroom was huge where I felt really comfortable and it was clean overall. They give you each a locker for your belongings which made me feel safe. The only thing was that the room where I stayed(upstairs) smelled a bit of dampness(dont know the exact word to explain) but it was overall a great stay compared to the money you pay , maybe more than it.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
11 Sty 2017
8.0

Liked this hostel, got a nice bohemian feel. Just far enough out of the main centre. 5 mins walk to some cool back street bars. Feels like a proper old school hostel. Av stayed in lots of hostels in malaga, This is the one I would return to.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
7 Sty 2017
10.0

Piacevole scoperta!!! Ottima posizione, 10 minuti a piedi dal centro storico e dai locali più frequentati. Staff gentilissimo e sempre pronto a dare consigli e informazioni. Altamente raccomandato!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.