Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Casa Babylon Backpackers

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.7
Fantastyczny 1,145 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 8.2
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 9.0
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 8.4
ZAREZERWUJ
8.7
Fantastyczny 1,145 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 8.2
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 9.0
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 8.4
Casa Babylon Backpackers Located at C/Pedro de Quejana, 3, , Malaga.
Casa Babylon Backpackers
Spain
Malaga 29016 C/Pedro de Quejana, 3
87% 1145
36.7278609 -4.4112467
Casa Babylon Backpackers
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
20 Wrz 2016
10.0

Adored this hostel! Really practices what they preach when they say they're your "home away from home" Rooms were comfortable, everything was clean, the kitchen had everything you could possibly want. Awesome chill/terrace area and very helpful staff! Loved my stay here

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
18 Wrz 2016
5.1

Pour 6 lits, en dortoir mixte, plusieurs chambres sont possibles. Nous avons été dans la chambre du rez-de-chaussé qui est à éviter pour les raisons suivantes : - elle se trouve au bout d'un couloir, entre la salle de bain/toilette, la cuisine et le patio. Pour ceux qui ont du mal à dormir : le bruit (bcp de passages), l'humidité le soir (à cause de la proximité de la douche), ouvrir la fenêtre pr aérer n'est pas possible car il y a du monde dans le patio...

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Albe01
  • Włochy, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
9 Wrz 2016
8.0

Buon ostello in buona posizione, struttura accogliente e bagni funzionali e discretamente puliti, unica pecca alcune camere sono un pò strette e non sembrano pulitissime.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Wrz 2016
8.0

Enjoyed my stay staff very welcoming and helpful a good place to chill out and relax if needed

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
2 Wrz 2016
8.9

Sehr familiäres Hostel... Sehr nett!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Sie 2016
9.4

Une auberge atypique où se mêlent des globe-trotteurs venus des 4 coins du monde. Enrichissant et merveilleux, si vous avez soif de connaissances, de rencontres et d'échanges tout en profitant d'une bonne sangria sur la terrasse, faites un crochet par ce lieu passionnant!!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
28 Sie 2016
9.1

Super! Très agréable pour se poser et faire des rencontres. Cosy terasse, très bonne connexion wifi, j'ai adoré!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Finlandia, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
28 Sie 2016
8.0

This hostel feels like home. Only problem was that it was so hot without air conditor that it was hard to sleep. Other than that nice place! Repair to walk alot, its not close to main sight seeing, didnt bother me because i like walking.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
27 Sie 2016
9.7

A wonderful surprise. I would never go to any other place in Malaga. A little corner of paradise just next to the city centre! I still remember Alvaro's welcome with a little ukulele, Silvia's smile, the best Mojitos I've ever had and the most friendly atmosphere ever. Thanks from Fabio, Giorgia and Carlos! Hope to see you soon! 😁✌

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
27 Sie 2016
8.0

Personnel accueillant, Dortoir de 6 lits mais les chambres sont spacieuses, propre et bien situé. Seulement À 5mn à pied du centre.... Petit déjeuner a 1,50€. 2 conseils : premièrement, je Vous déconseille de dormir dans le lit du dessus, à moins que vous ne comptiez pas descendre dans la nuit (instable ) et deuxièmement, le petit déjeuner est servi maxi a 10h. A 10h01 il n'y a plus rien. J'en ai fais les frais

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.