Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Casa Babylon Backpackers

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.4
Fantastyczny 1198 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 8.5
  • Lokalizacja 8.3
  • Personel 8.4
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 8.1
  • Udogodnienia 8.3
ZAREZERWUJ
8.4
Fantastyczny 1198 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 8.5
  • Lokalizacja 8.3
  • Personel 8.4
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 8.1
  • Udogodnienia 8.3

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
22 Mar 2017
8.9

Lovely place!! Nice terraces/Hammocks everything feels so relax!! And i love the hippy/ spiritual atmosphere! Try it :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
18 Mar 2017
8.0

El hostal se sitúa a 10 minutos caminando del centro. De todas formas el camino parece seguro e iluminado. El personal del hostal es muy amable y te ayuda en todo lo posible. El ambiente es tranquilo, con zonas comunes para charlas con los demás huéspedes. Recomendable.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szkocja, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
15 Mar 2017
6.9

Nice location in a quiet area not far from the centre. Great facilities, especially the outdoor areas. I found it unwelcoming at first: a cliquey atmosphere with unfriendly staff and their friends, it felt like invading in somebody's house. Some inconsiderate and noisy guests. The events in the description and video apparently happen only in the summer. But I did meet some great people and some of the staff became friendlier after a few days. Overall it was comfortable and chilled out.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Mar 2017
8.3

buen ambiente y el personal muy amable y cercano . si volvemos a malaga volveremos a pasarnos por ahy

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
13 Mar 2017
8.6

Good mix of visitors. Staff are always about for advice. No issues. Breakfast is included .

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Mar 2017
10.0

What a lovely place ! Super accueil, ambiance géniale, emplacement idéal, prix résonnable, bar et musique au top. Je n'ai jamais autant apprécié une auberge de jeunesse. Muchas gracias Sylvia y todo la gente que conocí allí !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
10 Mar 2017
8.3

Beautiful, close to city center.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Słowacja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
25 Lut 2017
8.9

Cozy hostel with nice chillout room, terrace bar and amazing balcony for smoking :)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Lut 2017
8.6

Limpio, agradable, ubicación perfecta para visitar Málaga. Económico.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
24 Lut 2017
9.1

Overall a great hostel. The vibe of the hostel is awesome with its hammocks, back terrace area, and indoor couches. Free breakfast in the morning with espresso machine. Lockers are a bit small but I managed to fit my large backpack. 24 hour check in is really convenient but does make it so people check-in in the middle of the night which can be a little problematic for sleep. Really nice staff! They allow you to leave your bag for the day so you can walk around before you leave town .

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.