Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Casa Babylon Backpackers

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.5
Fantastyczny 1307 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 8.5
  • Lokalizacja 8.2
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 8.1
  • Udogodnienia 8.4
ZAREZERWUJ
8.5
Fantastyczny 1307 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 8.5
  • Lokalizacja 8.2
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 8.1
  • Udogodnienia 8.4

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
10 Sie 2017
9.4

Beautiful hostel with nice people around there and a very pretty rooftopbar!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • florenciadesilles2320
  • Francja, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
7 Sie 2017
10.0

El mejor hostel del mundo gente!!! Inigualable ❤️ No dejen de irrrrr!! La gente es hermosa, las energías y todo espectacular!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
5 Sie 2017
7.7

Personale disponibile.posizione piuttosto centrale. L'ambiente é davvero accogliente ed il cortile all'ingresso e la zona bar costituiscono un'opportunitá di socializzazione. Offrono colazione,wi-fi,lenzuola e armadietto personale con lucchetto. L'edificio é vecchiotto/vintage e la sensazione é quasi quella di una comune. Consigliato!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • dannyboyking94
  • Dania, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
31 Lip 2017
7.7

The place had a nice vibe to it and a good location.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Lip 2017
9.1

Great place to stay! Good vibes, and the guy running it was so helpful and lovely

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
22 Lip 2017
7.7

Nonostante l'ostello sia leggermente fuori, ha saputo offrirci tutte le comodità di cui avevamo bisogno! Intimo e con poche persone! Perfetto per chi cerca anche un po' di tranquillità

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
21 Lip 2017
9.1

Good, got absolutely destroyed by mosquitos every night because the windows were always open. free breakfast.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
16 Lip 2017
9.1

Super Atmosphäre, supernette Gastgeber, netter Innenhof und eine kleine gemütliche Dachterrasse. Im Innenhof zudem eine Bar, wo man ganz schnell Leute kennenlernt

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Lip 2017
7.7

Nel complesso molto carino, l'atmosfera che si crea è famigliare ed accogliente, i ragazzi sono tutti molto gentili e disponibili. La mattina offrono toast, burro e marmellata con caffe! Ero in una camera con 4 letti, bagno privato e pure un balconcino privato molto bello. Unica pecca è il fatto l'ostello è un po sporco, le pulizie ho visto con i miei occhi che vengono fatte quotidianamente, ma superficialmente. Per il resto tutto perfetto e ci siamo davvero trovate benissimo!! Consiglio a tutti

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwecja, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Lip 2017
8.3

A really nice place! Nice staff and good places to hang out. Nice beer. But if you wanna sleep - go somwhere else. The rules are "quiet after 12", but it's usually music and party until at least 01:00. We had the room on the first floor which is right next to the patio where the bar is. This wasn't written when we booked, and it should cost less i think to sleep in this room. We had to keep the window and door open because there was no air and superhot, so the party was like right in our room.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.