Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Casa Babylon Backpackers

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.8
Fantastyczny 1,120 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 8.3
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 9.1
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 8.5
ZAREZERWUJ
8.8
Fantastyczny 1,120 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 8.3
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 9.1
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 8.5
Casa Babylon Backpackers Located at C/Pedro de Quejana, 3, , Malaga.
Casa Babylon Backpackers
Spain
Malaga 29016 C/Pedro de Quejana, 3
88% 1120
36.7278609 -4.4112467
Casa Babylon Backpackers
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
23 Sie 2016
8.0

El hostel está muy bien a pesar de estar un poco lejos del centro. El staff muy amable. Lo que no me gustó es que el baño "privado" de mi habitación daba a la terraza (muy linda) y la gente lo utilizaba hasta de zona de paso. Bien el desayuno incluido

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
20 Sie 2016
9.1

I had so much fun here! Alvaro and Sylvia were fantastic. The atmosphere was great and the patio was very nice to get conversations going. No A/C so it gets a little hot, but I would definitely return.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
15 Sie 2016
8.0

Very nice hostel located in a wonderful and relaxing villa. Location is very good, just 10-15 minutes walk from the city centre. The room for 4 people is a little bit small, but has a very nice access to the terrace.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
14 Sie 2016
8.0

Our 6 bed dorm was very sauna-like and there was no hot water. Apart from that our stay was enjoyable.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Sie 2016
9.7

Nice stay in your hoste. Very friendly staff. I would recommend it every time!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Sie 2016
3.7

Habitaciones sucias al igual que los baños . Habitaciones con atmósfera insufrible sin aire acondicionado ni un mínimo ventilador. Se ve perfectamente que es un sacadineros aprovechando el rollo hippie. El bar que hay en el patio te cobra 4€ x cerveza, es un sitio que tiene mucho pontencial en las manos adecuadas. Recomiendo como mucho estar una noche y si no existe ninguna otra posibilidad

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
7 Sie 2016
9.4

Excelente hostel! El personal súper amable, te sentías como en casa. El hostel re bien ambientado, muchas áreas comunes. Mi habitación no tenía llave pero todos eran súper respetuosos. Los lockers un poco chicos pero te daban candado. Una excelente experiencia!!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
6 Sie 2016
9.7

Le staff est acceuillant et aimable. de bons petits déjeuners sont servies de même que des repas du soir avec vente de bières. Une bonne ambiance y règne

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • JoeWin
  • USA, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
6 Sie 2016
8.6

Good hostel. A nice garden and terrace in the back and patio in the front to chill out and meet others in the hostel. Location is a decent walk from the beach and the main bar/restaurant areas but still definitely walkable. Staff were cool, beds were decent but get pretty hot when full.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Sie 2016
9.7

Great. You have to walk 10 minutes to the center but moving yourself is good! And in all the others points the hostel is perfect. Really perfect. You can Cook good in a clean kitchen, you meet up new people so fast. Best hostel i ever visited.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.