Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Casa Babylon Backpackers

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Ceny
mapa
Recenzje
8.9
Fantastyczny 1,095 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 8.3
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 9.1
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 8.8
ZAREZERWUJ
8.9
Fantastyczny 1,095 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 8.3
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 9.1
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 8.8
Casa Babylon Backpackers Located at C/Pedro de Quejana, 3, , Malaga.
Casa Babylon Backpackers
Spain
Malaga 29016 C/Pedro de Quejana, 3
89% 1095
36.7278609 -4.4112467
Casa Babylon Backpackers
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
21 Lip 2016
8.3

Pros: Friendly staff, social atmosphere, hammocks, free breakfast, great bar area/terrace to hang out in Cons: a little far from the main attractions compared to other hostels, if that's what you care about Overall loved the stay here!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • klevent
  • Bułgaria, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 18 Recenzje
21 Lip 2016
7.4

Beer is very expensive at bar ? :(

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
20 Lip 2016
9.7

La casa es hermosa muy grande ! Silvia y Álvaro son geniales ! Todo muy muy bien

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Lip 2016
10.0

Je le conseil à 100% Casa Babylone était ma première expérience en auberge de jeunesse. Ça a été un séjour incroyable! Un accueil chaleureux, un personnel toujours souriant et généreux. Une ambiance festive, conviviale et familiale, typiquement andalouse! C'est un endroit parfait pour les personnes à la recherche de rencontre multiculturelles. Tout à été parfait! J'y retournerai avec grand plaisir

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
17 Lip 2016
9.4

Sin duda uno de los mejores hostels a los que fui, la atmosfera es muy positiva y el personal excelente; cada duda que tenía se tomaban su tiempo para explicarme , muy amables en todo momento.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
10 Lip 2016
9.1

El hostel es muy limpio y comodo. Hay suficientes baños para todos y los limpian diariamente. La cocina y el desayuno estan muy bien. Grandes espacios comunes. El horario de ingreso es muy flexible y fueron muy amables con nuestra salida muy temprano del hostel. La relacion calidad precio es excelente. Muy recomendable.!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Belgia, Kobieta, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
10 Lip 2016
9.7

Chouette ambiance. Beau cadre. Personnel très agréable et très serviable. Une seule salle de bain pour tout le monde...sans rideaux pour se cacher des voisins mais très propre! On s'y sent bien!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Lip 2016
10.0

we had a super great stay there. people were like family and everything else was just fantastic! i absolutely recommend this place!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Macedonia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
8 Lip 2016
10.0

A wonderful place to chill out and make friends, great atmosphere, recommending it definitely

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
7 Lip 2016
7.7

the place was really nice, welcoming and colorful. The staff was helpful and smiley. The hostel has more than one common area and it makes easy to make friends. I would definitely go back.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.