Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Casa Babylon Backpackers

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.5
Fantastyczny 1,156 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 8.2
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 9.0
  • Czystość 8.3
  • Udogodnienia 8.3
ZAREZERWUJ
8.5
Fantastyczny 1,156 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 8.2
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 9.0
  • Czystość 8.3
  • Udogodnienia 8.3
Casa Babylon Backpackers Located at C/Pedro de Quejana, 3, , Malaga.
Casa Babylon Backpackers
Spain
Malaga 29016 C/Pedro de Quejana, 3
85% 1156
36.7278609 -4.4112467
Casa Babylon Backpackers
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Japonia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
5 Lis 2016
7.7

the place seems to be bit far away from the town center but it takes maximum 15 mins to get there.Hostel it self is not so big but quiet. room is pretty dark always and stuff live in hostel too, so that kind of little thing might make you feel little bit uncomfortable staying in this hosyel. free breakfast is just basic.there are just one toilet and one shower, tidy but one each is not enough for six people. WiFi is good at least.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
22 Paź 2016
8.0

Enjoyed my stay at Casa Babylon in October. Facilities are good and the bar/barbecue area is a great place to socialise - lovely roof terrace too. I really liked the location and enjoyed the 15 minute walk into central Malaga. Staff very laid-back and helpful. Highly recommended.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Izrael, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Paź 2016
4.6

Bad owner make it unpleasant place to stay.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

a totally disrespectful person of the rules of the house, despite its supposedly negative experience, he returned to stay at the hostel. when you explain the rules of the house, it does not care at all and did not meet nor timetables. negative person !!!!!

  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
7 Paź 2016
10.0

Ti amo Sylvia Mi casa e su casa 😁

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
20 Wrz 2016
10.0

Adored this hostel! Really practices what they preach when they say they're your "home away from home" Rooms were comfortable, everything was clean, the kitchen had everything you could possibly want. Awesome chill/terrace area and very helpful staff! Loved my stay here

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
18 Wrz 2016
5.1

Pour 6 lits, en dortoir mixte, plusieurs chambres sont possibles. Nous avons été dans la chambre du rez-de-chaussé qui est à éviter pour les raisons suivantes : - elle se trouve au bout d'un couloir, entre la salle de bain/toilette, la cuisine et le patio. Pour ceux qui ont du mal à dormir : le bruit (bcp de passages), l'humidité le soir (à cause de la proximité de la douche), ouvrir la fenêtre pr aérer n'est pas possible car il y a du monde dans le patio...

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Wrz 2016
10.0

Thank you for making me feel at home. Casa Babylon is forever in my heart xxx

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Albe01
  • Włochy, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
9 Wrz 2016
8.0

Buon ostello in buona posizione, struttura accogliente e bagni funzionali e discretamente puliti, unica pecca alcune camere sono un pò strette e non sembrano pulitissime.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Wrz 2016
8.0

Enjoyed my stay staff very welcoming and helpful a good place to chill out and relax if needed

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
2 Wrz 2016
8.9

Sehr familiäres Hostel... Sehr nett!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.