Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.9
Fantastyczny 194 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 8.5
ZAREZERWUJ
8.9
Fantastyczny 194 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 8.5

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
16 Cze 2017
10.0

Fue un placer contar con Micaela responsable del lugar. Llamó a cada taxi, estuvo atenta a cada consulta o inconveniente mínimo, tramitó todas las excursiones. Fue un gran GPS que permitió capitalizar lo máximo posible la estadia. Lo valoro y estoy muy agradecida. El fondo del lugar es invita al relax y a la charla en grupo. Se respira un orden de calma, silencio, momentos compartidos en el desayuno. Te dan la llave que facilita la autonomía. Es a la vuelta de la iglesia cerca de todo!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
11 Cze 2017
9.7

We loved our stay at Casa Arbol, we felt really well welcomed by Mica. The bedroom was comfortable and the shared space was pleasant. Definitely stay here, brilliant value for money! The only negative would be that it was really cold in the morning and at night and a heater in the kitchen area and bedrooms would have made it much cosier.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
3 Cze 2017
8.3

Todo muy bien! El desayuno estuvo muy rico

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
30 Maj 2017
8.0

Muy buen hostel. Bien ubicado, La dueña del hostel muy amable. Un poco frío en invierno pero La relación calidad precio es muy buena!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
27 Maj 2017
10.0

Endroit calme. Accueil superbe. Très bel endroit.rien à dire c est parfait

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
14 Maj 2017
8.6

Lovely little hostel, not badly priced but quite quiet. Owner is lovely but speaks no English, which isn't ideal but we got by with my broken spainish. Bike hire from here was cheaper than elsewhere and the bikes were pretty good.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, dwójka, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 19 Recenzje
9 Kwi 2017
9.4

One of our favourite hostels in 2 months in South America, wish we could have stayed longer. Private room is like a hotel room and it's so cheap! Really cool terrace area, friendly staff and fantastic location. An extra bathroom perhaps would be useful but other than that I can't fault it. If you're going to cafayate you really have to stay here!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Grupy mieszane, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
26 Mar 2017
10.0

Our favourite hostel in South America! The couple that run the hostel are so great, friendly and so happy to help with any questions. Relaxed environment, yum breakfast, super clean! We loved it. Thanks!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
13 Mar 2017
6.6

Has the potential to be lovely but was let down by beds not being made up for new guests, very tired pots and pans in the kitchen and a garden that could do with a tidy. Feels like it probably once was great but needs money and time spending on it to bring it back up to meet its potential.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
11 Mar 2017
6.9

Friendly staff, but the hostel itself was definitely underwhelming. Also, a warning that directions are wrong on the hostel world site.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 2.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.