Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.3
Znakomity 170 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.9
  • Personel 9.7
  • Atmosfera 9.1
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 9.0
ZAREZERWUJ
9.3
Znakomity 170 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.9
  • Personel 9.7
  • Atmosfera 9.1
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 9.0
Casa Arbol Located at Calchaqui 84, , Cafayate.
Casa Arbol
Argentina
Cafayate Salta 4427 Calchaqui 84
93% 170
-26.0741595 -65.9783163
Casa Arbol
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
17 Sty 2017
8.9

Je ne suis restée qu'une nuit à la Casa Árbol mais j'ai adoré l'endroit. Depuis peu, c'est Mica qui possède l'hostel et elle fait tout pour que le séjour se déroule au mieux. L'hostel est situé juste derrière la cathédrale, ce qui est idéal, il y a également un petit restaurant avec une nourriture riquísima à deux pas. Je recommande fortement cet hostel !

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
7 Sty 2017
9.4

Muy recomendable. La atención personal es perfecta y es un Hostel muy agradable.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Sty 2017
10.0

Un hostel completamente recomendable, tranquilo y muy limpio. Mica, la dueña, es una persona encantadora dispuesta a informarte y ayudar, y siempre con una sonrisa. Ha sido un placer mi estancia aalá

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Muchas gracias a vos por haber venido! Pasamos unos dias muy lindos. Un abrazo!

29 Gru 2016
9.1

We loved that place. The double room was nice, calm and clean, the bathroom well equipped and mostly very clean. We got a rich breakfast served every morning. Highly recommendable.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
25 Gru 2016
10.0

Really good hostal! We stayed there only one night and the dorms were in renovation so we slept in a 2bed bedroom for the price of the dorm. The personnel is really nice and helpful! They recommended and reserved for us a bike tour which was really nice and gave us a ton of information about the bodegas and stuff to do in Cafayate! If you are searching for a good and cheap hostal, you found the good one ;) !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
29 Lis 2016
8.6

This is a lovely hostel. Breakfast was fairly basic but sufficient. Great location, close to the centre. Room was very clean with a bathroom attached to the 4 bed dorm I stayed in. Only thing that let it down was that it was quite empty when I stayed. Would recommend and stay here again though.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
12 Lis 2016
10.0

In my opinion this is how every hostel should be. Great atmosphere, nice patio, nice garden, warm relax people well organised by all means, has his own small bar and they really really care of what they do. Had the greatest time and if i return to cafayate im defo staying here Very helpful in making arrangements for expeditions find you guides. Totally loved it P.s Don't skip los colorados canyon and bring your swimming wear

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
18 Paź 2016
8.9

Nice place to stay. Perfect location, very friendly staff, nice rooms, good wifi...overall we really enjoyed our stay. I would certainly recommend this place to everybody who would like to stay in Cafayate!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
10 Paź 2016
9.4

A great chilled out hostel with friendly staff and a great vibe. One block from the plaza. Rooms are clean and good value.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
1 Paź 2016
7.4

De eerste nacht in casa Arbol sliepen we op een 4-persoonsdorm, waar het een puinhoop was en we veel rumoer van de straat hoorden. Beide stapelbedden waren niet stevig. De kamer kon niet op slot, er was een kleine locker voor waardevolle spullen aanwezig. Tweede nacht sliepen we op een 2-persoonskamer, die we prettiger vonden. De kamer was stijlvol en kon op slot. Het huis biedt schone lakens aan, geen handdoek. Ontbijt is eenvoudig. Tuin, sfeer en locatie zijn geweldig.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.