Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.1
Znakomity 202 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 9.7
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 9.0
ZAREZERWUJ
9.1
Znakomity 202 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 9.7
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 9.0

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • ifgarciandia
  • Hiszpania, Mężczyzna grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Sie 2017
8.0

Nice place to relax and recover from the traveling. Mika was in all moments friendly and prepare to help. I stay for 2 nights and I highly recommended

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
31 Lip 2017
9.1

Very nice atmosphere, Staff and location!! Would definitely stay there again! Had a wonderful stay in Cafayate!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Grupy mieszane, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
14 Lip 2017
10.0

El lugar es muy agradable, la relación precio-calidad me parece excelente. Mica es una gran anfitriona, nos ha hecho sentir muy cómodos y ha sido muy atenta en todo momento. El lugar está muy bien ubicado a un par de cuadras de la plaza central de Cafayate. El desayuno es muy bueno. Sin duda volveríamos, 100% recomendable.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • brittany_poole
  • Kanada, dwójka, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 20 Recenzje
5 Lip 2017
9.7

Loved everything about this hostel!! Located only minutes from the main square, markets, bakery and small grocery store. Not only is the hostel centrally located, it's amazingly decorated and has great hangout areas. Rooms are big and bathrooms are very clean with lots of hot water. One of my favourite hostels!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
16 Cze 2017
10.0

Fue un placer contar con Micaela responsable del lugar. Llamó a cada taxi, estuvo atenta a cada consulta o inconveniente mínimo, tramitó todas las excursiones. Fue un gran GPS que permitió capitalizar lo máximo posible la estadia. Lo valoro y estoy muy agradecida. El fondo del lugar es invita al relax y a la charla en grupo. Se respira un orden de calma, silencio, momentos compartidos en el desayuno. Te dan la llave que facilita la autonomía. Es a la vuelta de la iglesia cerca de todo!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
11 Cze 2017
9.7

We loved our stay at Casa Arbol, we felt really well welcomed by Mica. The bedroom was comfortable and the shared space was pleasant. Definitely stay here, brilliant value for money! The only negative would be that it was really cold in the morning and at night and a heater in the kitchen area and bedrooms would have made it much cosier.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
3 Cze 2017
8.3

Todo muy bien! El desayuno estuvo muy rico

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
30 Maj 2017
8.0

Muy buen hostel. Bien ubicado, La dueña del hostel muy amable. Un poco frío en invierno pero La relación calidad precio es muy buena!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
27 Maj 2017
10.0

Endroit calme. Accueil superbe. Très bel endroit.rien à dire c est parfait

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
14 Maj 2017
8.6

Lovely little hostel, not badly priced but quite quiet. Owner is lovely but speaks no English, which isn't ideal but we got by with my broken spainish. Bike hire from here was cheaper than elsewhere and the bikes were pretty good.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.