Hostelworld.com
Ceny
mapa
Recenzje
9.5
Znakomity 138 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 9.7
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 9.8
  • Atmosfera 9.6
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 9.2
ZAREZERWUJ
9.5
Znakomity 138 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 9.7
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 9.8
  • Atmosfera 9.6
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 9.2
Casa Arbol Located at Calchaqui 84, , Cafayate.
Casa Arbol
Argentina
Cafayate Salta 4427 Calchaqui 84
95% 138
-26.0741595 -65.9783163
Casa Arbol
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
11 Kwi 2016
9.7

We had an amazing time there!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
31 Mar 2016
10.0

We stayed in the hostel for 3 nights and wish we could have stayed longer. It felt more like a boutique hostel. Really clean, loads of space, great outdoor area, nice rooms and an excellent location... everything you would want in a hostel.But what we loved most was the management and the chilled, friendly atmosphere they created.. We had the most contact with Nadine who couldn't have done more to help us with every question we had. Don't miss Cafayate and don't miss this place! Emma & Ghanima

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, dwójka, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 17 Recenzje
23 Mar 2016
8.9

Really nice hostel in the centre of town. Staff are very friendly giving loads of tips for the local area. Would definitely recommend here.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
19 Mar 2016
8.9

Me encantó Casa Arbol, el personal super amable y mucha buena onda en el ambiente. Lo recomiendo!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
11 Mar 2016
9.4

Nice quiet and small hostel with a nice garden area, Comfy bed. Kitchen could use an upgrade to the pans and utensils provided.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
5 Mar 2016
10.0

Staff was amazingly helpful and friendly. Great environment for meeting other people and everything was clean and functioning well. Can't recommend highly enough.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Mar 2016
8.0

Buen lugar, bien ubicado. Desayuno escaso! Poca variedad de cosas para elegir.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • darren18711825
  • Anglia, dwójka, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Gru 2015
10.0

One of the best hostels we have stayed at in Argentina. Very clean, staff are really helpful and it's in a very good location just off the main square. Would recommend to people looking for a friendly and comfortable place to stay. If you are looking for a party hostel, which we were not, this is not it. Also, the wine bar next door is great for a quiet drink in a tranquil setting.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
3 Gru 2015
10.0

Excelente hostel, bien ubicado, ordenado, limpio. La casa es lindisima y los chicos muy atentos. Recomendable 100%.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
1 Gru 2015
10.0

Great Hostel! very nice staff rooms spacious, bathrooms clean, garden with grapes, very good location near plaza major, bicikletas for rental. very fmiliar atmosphere. ".....................".......................... ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ...".........................................................................................................................,,,,,,,,,,,,,,,

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.