Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.1
Znakomity 179 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.7
ZAREZERWUJ
9.1
Znakomity 179 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.7

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • ThomasMaas89
  • Holandia, Mężczyzna, 25-30
  • Obieżyświat
  • 22 Recenzje
22 Lut 2017
9.4

A wonderful place to relax in the middle of the beauty of Cafayate and it's surroundings. It feels very homely and relaxed. Don't expect to meet a ton of other people but come here to enjoy the peace. Facilities, beds and lockers nothing to complain about. Recommended!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
15 Lut 2017
6.9

Juste de passage dans cette auberge, hôte accueillante. Bon emplacement. Bémol, j'étais dans une chambre donnant sur rue avec passage et la fenêtre ne se fermait pas... Les casiers beaucoup trop petit. Et les sanitaires pas très propres.... pas de chance ce jour là panne d'eau général dans la ville ! Je pense qu'on peut trouver mieux !

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 20 Recenzje
11 Lut 2017
6.3

Das Hostel ist sehr schnuckelig - liegt leider etwas weit weg vom Busterminal. Die Besitzerin spricht kein Englisch und ich nur ein bisschen Spanisch - sie schien immer genervt davon zu sein. Hab mich nicht wirklich willkommen gefühlt. Im Gegensatz zu den Spanisch-sprechenden Gästen war sie supernett. Das Hostel an sich schön und das Frühstück auch OK. Touren kann man von dort aus auch sehr gut buchen. Unbedingt die Wasserfälle machen!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Finlandia, Grupy mieszane, 31-40
  • Obieżyświat
  • 55 Recenzje
10 Lut 2017
9.1

True home away from home! Mica is great! Would go back anytime, definitely recommend!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
27 Sty 2017
10.0

Great place to stay! Such a lovely hostel just 1 block from the mainsquare. Right now the grape tree in the patio if full of delicious fruits! Mica prepared an activity book with all tipps and will explain everything you need or any questions. Everything is clean and nice. Good argentinian breakfast with coffee, bread, dulce, cereals and yogurt... Definetly a recommendation to anyone going to Cafayate!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
24 Sty 2017
8.9

Really lovely place for a cuople. Raelly charming place. But not for young backpackers. The atmosphere is to quiet

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • sinoundaumont
  • Francja, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
24 Sty 2017
10.0

Very good

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • tatianav_87
  • Argentyna, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Sty 2017
10.0

Mica es una divina total, el ambiente que se genera en el hostel es muy bueno y la habitación me gustó

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
17 Sty 2017
8.9

Je ne suis restée qu'une nuit à la Casa Árbol mais j'ai adoré l'endroit. Depuis peu, c'est Mica qui possède l'hostel et elle fait tout pour que le séjour se déroule au mieux. L'hostel est situé juste derrière la cathédrale, ce qui est idéal, il y a également un petit restaurant avec une nourriture riquísima à deux pas. Je recommande fortement cet hostel !

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
7 Sty 2017
9.4

Muy recomendable. La atención personal es perfecta y es un Hostel muy agradable.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.