Hostelworld.com

Casa Angel Youth Hostel

Ceny
mapa
Recenzje
9.3
Znakomity 878 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.4
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 9.1
  • Czystość 9.6
  • Udogodnienia 9.2
ZAREZERWUJ
9.3
Znakomity 878 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.4
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 9.1
  • Czystość 9.6
  • Udogodnienia 9.2
Casa Angel Youth Hostel Located at Tinoco y Palacios 610, Centro, Oaxaca, , Oaxaca.
Casa Angel Youth Hostel
Mexico
Oaxaca 68000 Tinoco y Palacios 610, Centro, Oaxaca
93% 878
17.0677899 -96.7263472
Casa Angel Youth Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Maj 2016
10.0

I really enjoyed my stay. The staff was really helpful and always very friendly. The room, the bathroom, kitchen were super clean. The breakfast was great. Eggs, especially made for you, beans, salsa, cereal, bananas, juice, milk. Everything for a good start. The common area is comfy and nice to hang out.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 16 Recenzje
23 Maj 2016
10.0

Just perfect. You'll go to Oaxaca de Juárez?... Stay here!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szkocja, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
19 Maj 2016
9.7

Great hostel in a good location. Friendly, helpful staff. Good atmosphere and a nice roof porch to socialise on. I'd stay in this hostel again in the future!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
16 Maj 2016
9.1

The deluxe room is fantastic. But the wifi is really bad during my stay.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kolumbia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
14 Maj 2016
9.4

Best breakfast you could ever have! Very kind and helpful staff. Very chilled rooftop where you can plug your device for music. Comfy beds. Nice atmosphere. Location a bit of a walk to the Zocalo but all right. A market close by and places to eat. Quiet area. The only negative point is the internet connection that is quite unstable even with 3 networks. Oaxaca is a really nice city to visit. I would come back and recommend this hostel

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 16 Recenzje
4 Maj 2016
9.7

Nicest hostel ive ever stayed at by far......tons of bathrooms, showers, and cleanliness was insanely high. Nice roof terrace and wifi on each level as well as in each room. Breakfast was very nice and the staff was great. Couldnt recommend more.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Maj 2016
7.7

The hostel is professional and staff are among the friendliest I've ever seen. However, the room we were is was horrible! It had no window for fresh air, making it very stuffy and hot, even with the fan. So, check the room before you move in!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Kwi 2016
10.0

Excelente experiencia en Casa Angel.... por mucho las 3 B's.... por supuesto que regreso.... mucho a resaltar la limpieza y el trato sumamente cordial de todos sus colaboradores, que nos hacen sentir como en casa..... felicitaciones !!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Liban, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Kwi 2016
10.0

Amazing stay in Oaxaca! Very kind and helpful staff. Many resources available to plan travel around Oaxaca. Great place to meet people. Terrace was a great place to relax. Very convenient location, a short walk from everything you need. Room was very very comfortable. Highly recommended.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
26 Kwi 2016
8.9

El desayuno muy bueno! Lo único a mejorar sería el servicio de ducha porque solo ofrece agua caliente de 8 a 10 y de 20 a 22

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.