Hostelworld.com

Casa Angel Youth Hostel

Ceny
mapa
Recenzje
9.3
Znakomity 841 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.4
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 9.0
  • Czystość 9.6
  • Udogodnienia 9.2
ZAREZERWUJ
9.3
Znakomity 841 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.4
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 9.0
  • Czystość 9.6
  • Udogodnienia 9.2
Casa Angel Youth Hostel Located at Tinoco y Palacios 610, Centro, Oaxaca, , Oaxaca.
Casa Angel Youth Hostel
Mexico
Oaxaca 68000 Tinoco y Palacios 610, Centro, Oaxaca
93% 841
17.0677899 -96.7263472
Casa Angel Youth Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
21 Kwi 2016
10.0

Great place to stay, it's really clean and confortable. Plus is really really close to many points of interest. I would stay here again

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
17 Kwi 2016
9.4

Very sociable, safe and clean hostel. The freshly cooked breakfast is delicious and the hostel organises lots of events. Would definitely stay again and recommend it to others.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Kwi 2016
9.7

Me encantó quedarme ahí! Me gustó mucho el lugar, tiene una terraza muy padre. Vale mucho la pena ya que también incluye un desayuno muy completo! Si me volvería a hospedar ahí mismo sin duda.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
13 Kwi 2016
9.7

Our stay here was amazing. Everything was clean and new. Staff are so friendly and helpful and go out of their way. We got to play with the hostel dog. Kitchen was awesome. Rooftop terrace was great. Very quiet in our room and can't hear any noise. Highly recommended. Would go back.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
11 Kwi 2016
10.0

Probably one of the best hostels I've ever been to! The staff is amazing, especially Saabianni and Nahiani, it's very clean, the breakfast is delicious and the terrace is a nice place to hang out and make new friends.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Kwi 2016
8.3

Good quality hostel and would consider staying here again.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
8 Kwi 2016
9.1

I took a private room that was v small but functional. Nice facilities-roof terrace is a good place to relax. A short walk from town-Oaxaca is a nice place for a stroll. Best thing about The place was the staff who were extremely helpful, laid back (but professional) and knowledgable about the city. I was impressed with the stay and would definitely stay again.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
8 Kwi 2016
8.0

This is my second time stay in this Hostel . I've been here 5 years ago . Now is changed . New decorate , lovely public area and teresa . I booked the 12person dorm , very different with the deluxe dorm , face the road , very noisy at night but have earplogs is Ok , and That's not bad only 3 people in this dorm at first night . Breakfast very good .

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • samuelplewe
  • Niemcy, Mężczyzna, 18-24
  • Obieżyświat
  • 25 Recenzje
6 Kwi 2016
10.0

I tried one of their 6 bed deluxe dorms. They are amazing! The bathrooms are very noble and super clean. The staff is friendly and helpful. It is located 15 min walk from center. The facilities are good.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Kwi 2016
10.0

Loved our stay! The single room option with a balcony was great (and cheap :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.