Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Casa Angel Youth Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.4
Znakomity 943 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 9.7
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 9.3
  • Czystość 9.5
  • Udogodnienia 9.3
ZAREZERWUJ
9.4
Znakomity 943 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 9.7
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 9.3
  • Czystość 9.5
  • Udogodnienia 9.3
Casa Angel Youth Hostel Located at Tinoco y Palacios 610, Centro, Oaxaca, , Oaxaca.
Casa Angel Youth Hostel
Mexico
Oaxaca 68000 Tinoco y Palacios 610, Centro, Oaxaca
94% 943
17.0677899 -96.7263472
Casa Angel Youth Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • christinenquigley7535
  • Szkocja, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
22 Sie 2016
10.0

Great hostel, with great facilities! Would definitely go back.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
20 Sie 2016
10.0

Great hostel, great location and super helpful staff.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, dwójka, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
15 Sie 2016
8.9

Nice breakfast & clean rooms. Staff was very helpful and friendly. We enjoyed the roof terrace a lot. Would recommend Casa Angel :-)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
13 Sie 2016
9.7

Clean, safe, friendly and affordable. The best hostel ever while traveling central-south America. You could even meet really nice guests in your room or in the kitchen because there are always nice people in nice place.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
13 Sie 2016
9.4

They only have hot water between 8-10am and 8-10pm. It isn't a bog problem though because you can ask them to turn it on if you need it in another time. Beside of that, they have a really good and helpfull staff.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
12 Sie 2016
10.0

Wonderful hostel. The best one I have stayed in all of Mexico!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
9 Sie 2016
10.0

Staff were lovely and very helpful. Kitchen big and breakfast was great (if you like eggs!) Cute dog! Hot water only in the morning and evening, which we didn't mind. Location fine, a quick walk to the zocolo and an even quicker walk to the great taco place round the corner but DO NOT GO to the cafe down the road in a little square that looks really pretty, they will give you sausages in a glass- not good. Oaxaca is amaaaaaaaazing!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
8 Sie 2016
9.4

PRO's: Location was great, right near restaurants. Staff were lovely. Facilities were clean. CON's: When I was there not many people used the terrace Bar. Which was unfortunate as it would've been great to hang out and socialise! It got pretty hot in the dorms.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
7 Sie 2016
9.7

I stayed in a deluxe room which was fab, as was the whole hostel. Stay here!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
1 Sie 2016
10.0

Great location, wonderful rooftop terrace, amazing free breakfast where you can have fried or scrambled eggs. Staff are really friendly&helpful. One of the best hostels we have stayed in so far during our trip around Mexico!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.