Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Casa Angel Youth Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.3
Znakomity 1371 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 9.5
  • Udogodnienia 9.2
ZAREZERWUJ
9.3
Znakomity 1371 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 9.5
  • Udogodnienia 9.2

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Sie 2017
9.4

Very good and clean. Staff very kind and efficient

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
15 Sie 2017
9.4

Great hostel, friendly people and good location. Breakfast is sufficient but a bit boring, wifi is good. The free salsa course of an hour was great fun. The room was very close to a main road making the room very noisy. Especially since there is no AC and the window had to be open. The upper bed bunks had their sockets really far away making it hard to charge phones. All in all this is a good hostel to stay in for Oaxaca.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
14 Sie 2017
7.1

My girlfriend and I stayed there 4 nights and for the price payed (a private room) I am a little bit disappointed (I would have maybe come somewhere else or rent a airbnb). What I dislike - wifi was horrible if you really need it you will have to go outside, we rent a private room but the toilets and showers were used by everyone: I was excepting at least that it used only by our floor. The shower are not practical you cannot put anywhere your things. No bar : you need to buy beers outside.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
10 Sie 2017
9.7

Great breakfast, super clean, good location, and super helpful staff! Highly recommend this hostel!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta grupy, 25-30
  • Obieżyświat
  • 23 Recenzje
10 Sie 2017
8.9

Casa Angel is in a great location, close to the center of town and markets. The hostel is clean and well presented, kitchen is great, rooftop is good for drinks too. Very enjoyable stay!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Apiepers
  • Niemcy, Kobieta grupy, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
9 Sie 2017
8.9

Wir hatten einen super Aufenthalt. Das Personal ist zum Teil auch deutschsprachig. Das Hostel bietet ein bisschen was an Programm und in die Stadt kommt man zu Fuß auch innerhalb von 10 Minuten. Einziges Manko: Wir haben unseren Transport nach Puerto Escondido im Hostel gebucht und es wurde eine Bearbeitungspauschale von 4€ p. P. erhoben.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • jherrine8235
  • Filipiny, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
9 Sie 2017
9.7

it was a nice stay for us, clean and comfy beds, good location and yummy breakfast

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
7 Sie 2017
8.9

Danke an das Team für die tolle Unterstützung. Wir haben uns sehr wohl gefühlt. Und auf der Dachterasse ist immer was los. Die Zimmer sind sauber und zweckmäßig. Das Frühstück lecker und wir frisch zubereitet.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
7 Sie 2017
9.7

Awesome hostel! Amazing people at the desk who were incredibly helpful and informative. We stayed in a private room which had a fan and no a/c but it was definitely enough to keep us cool. The place was clean with several communal spaces. The breakfasts were delicious. It was within easy walking distance of the downtown sights and they had cheap tours available. Great vibe and met plenty of other lovely travellers.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
5 Sie 2017
8.9

Super Hostel an guter, ruhiger Lage und trotzdem zentral. Hat alles, was man benötigt, das Personal ist super freundlich, zugänglich und sehr hilfreich beim Planen von Ausflügen! Es gibt eine schöne Terrasse mit Stühlen und Tischen, aber ich hätte mir mehr Hängematten oder Loungeplätze zum Chillen gewünscht. Die Privatzimmer sind eher auf der teueren Seite, aber dafür sehr sauber, die Betten sind bequem und die Zimmer gut ausgestattet. Danke Conny und Co. für den höchst angenehmen Aufenthalt!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.