Hostelworld.com

Casa Al Sur Terraza

Ceny
mapa
Recenzje
8.9
Fantastyczny 280 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 8.8
ZAREZERWUJ
8.9
Fantastyczny 280 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 8.8
Casa Al Sur Terraza Located at Calle Mármoles 28, , Malaga.
Casa Al Sur Terraza
Spain
Malaga Málaga 29007 Calle Mármoles 28
89% 280
36.7216522 -4.4280105
Casa Al Sur Terraza
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
18 Maj 2016
9.4

Great hostel with really good facilities. The rooftop is beautiful and the staff are super nice! Would definitely stay here again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Maj 2016
10.0

Really lovely hostel, the decor is so pretty and the whole place was spotless! Roof terrace is a little bit of heaven, so peaceful (I went in May) and the staff were lovely. Such good value for the price and a pretty central location. Will return here again if I holiday in Malaga in the future!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
13 Maj 2016
10.0

Amazing Hostel. Great Breakfast!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • HyejeongCho
  • Korea Południowa, dwójka, 31-40
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
7 Maj 2016
8.0

Location is good. However, We only had problems of wifi and shower.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
28 Kwi 2016
9.7

Nice and clean rooms with a cosy interior. The terrace is great and it was wonderful to get a good breakfast up there with a great view over the surroundings. Helpful and smiling staff.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
28 Kwi 2016
10.0

This was a nice hostel; it was very clean and centrally located.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
18 Kwi 2016
8.3

Awesome roof terrace :) Kitchen was way too small for so many people and there was not enough space for cooking. Not every bed was comfortable to sleep in; some mattresses were really worn out. Beach is really close :))

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Kwi 2016
8.0

Close to the train station, walking distance to the historic city center, friendly staff. Clean and spacious room. The rooftop breakfast was absolutely amazing!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
20 Mar 2016
9.7

very friendly stuff and good location! It was very clean and I liked the roof terrace. But check the opening times of the reception before your arrival!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
19 Mar 2016
10.0

楼底的门面很小,但是旅馆很棒。床也很舒服。整个环境都是很干净。

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.