Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Casa Al Sur Terraza

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.7
Fantastyczny 341 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 8.5
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.2
ZAREZERWUJ
8.7
Fantastyczny 341 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 8.5
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.2
Casa Al Sur Terraza Located at Calle Mármoles 28, , Malaga.
Casa Al Sur Terraza
Spain
Malaga Málaga 29007 Calle Mármoles 28
87% 341
36.7216522 -4.4280105
Casa Al Sur Terraza
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta grupy, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Sty 2017
8.6

Reservamos una habitación para tres persona y una individual doble, las dos habitaciones sencillas , pero limpias, acojedoras! El baño aunque no este incluido en la habitacion esta muy muy cerca de las habitaciones. Todo muy limpio, con sus mantas limpias y sabanas! Realmente dormir tan barato en un sitio tan mono lo recomiendo!! Maravilloso siempre desde el punto de vista que es un hostel!! Me llevo una muy grata impresion del lugar!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
19 Gru 2016
10.0

Top place.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Gru 2016
10.0

El sitio genial, respecto a ubicación, trato con el personal, limpieza, comodidad, confort, los cuartos y el baño y todo en general estaba limpísmo, todo muy cuidado y con muchos detalles, te y café a disposición gratis siempre que querías, luego en recepción había una nevera con bebidas te servias y dejabas el importe si no había nadie que pudiera atenderte en un cerdito de hucha, ese detalle de confiar en el cliente me encanta. Nos fuimos encantadas mi pareja y yo, repetiremos 100% recomendad

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
6 Gru 2016
6.9

Although the facilities and location were good, the hostal itself was not as good as expected. The bathrooms did not smell fresh, and the decor was rather shabby. The doors to the bathrooms and bedrooms were too big for the frames, and this caused a lot of noise every time anyone entered or left either their rooms or the bathrooms, making it virtually impossible to sleep at night. For this reason I would not stay there again.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Lis 2016
9.4

Todo muy bien...la única pega, que llegue a las 16.30 y tuve que hacer tiempo en la calle hasta las 18.00 por q la recepción estaba cerrada y no pudimos entrar hasta esa hora... Por lo demás, todo muy bien!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Lis 2016
9.4

We had a nice stay. We can recommend this hostel.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
30 Paź 2016
8.0

The hostel is very clean, staff is friendly and the terrace is very beautiful. The breakfast on the roof was very nice. Unfortunately, the street on which the hostel is located got very noisy at night and we woke up several times. I recommend bringing ear-plugs.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
27 Paź 2016
9.4

+: very nice roof terrace, rich breakfast, friendly staff, good location _: double room small, rooms to the street noisy (garbage collection, etc)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Serbia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Paź 2016
10.0

Ewverhthing was very nice..stuff s polite..rooms cleaned..atmosphere enjoyable. They are full all the time. People are always cirquling. Me and my griend Ivana woulld definately stay there agan! Thank you for everytjng Casa al surTeraza

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Paź 2016
9.1

Super schöne Dachterasse und tolles Frühstück

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.