Hostelworld.com

Capsule Ryokan Kyoto

Ceny
mapa
Recenzje
9.4
Znakomity 75 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 10.0
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 9.3
ZAREZERWUJ
9.4
Znakomity 75 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 10.0
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 9.3
Capsule Ryokan Kyoto Located at 204 Tshuchihashicho, Shimogyo-Ku, Kyoto, Kyoto.
Capsule Ryokan Kyoto
Japan
Kyoto 600-8226 204 Tshuchihashicho, Shimogyo-Ku, Kyoto
94% 75
34.9890465 135.7534432
Capsule Ryokan Kyoto
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
28 Lut 2016
8.9
Przetłumaczone przez Google

Przyjaciel i ja mieliśmy przyjemny pobyt tutaj. Bardzo łatwe do znalezienia od stacji Kioto. Chociaż pokój dwuosobowy z łazienką jest dość mały, ma wszystko, czego potrzeba. Oni nawet dostarczyć dwa adaptery międzynarodowej. Należy pamiętać, że prysznic jest naprawdę w pokoju, więc może trzeba powiedzieć znajomym, aby uniknąć ich wzrok na chwilę podczas hop ale raz jesteś w, szkło matowe wystarczy, że nic nie widzi. Polecam wynajęcie roweru w pobliżu i korzystając, że aby dostać się po mieście.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Sty 2016
10.0

Amazing hostel from the minute you walk in they give you all the information you need and more to make your stay comfortable. The food places they suggested were cheap and lovely (go to the bakery!) the information booklet gave lots of information and helped us plan our day trips wih ease. Everything was clean and well organised. Great location for the JR station and local sightseeing. Best suited for couples but overall good for everyone.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
17 Sty 2016
9.4

Excelente! Vale muito a pena, recomendo!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Sty 2016
8.3

All the maps/tour info and home made guide book were excellent and really helped us out! Could maybe have locks on the big bag lockers

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Sty 2016
9.7

Great stay!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • kyleknight1381525
  • USA, Mężczyzna grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
21 Gru 2015
9.7

This was a great place to stay, more like a regular hotel. The rooms were modern and clean and comfortable. Not a great place if you want to meet other travelers but a very good location with great staff and facilities.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Gru 2015
10.0

The staff were friendly and helpful. Awesome hostel. They will gladly call in reservations, give advice, as well as provide a great itenerary for any situation and they love to get to know you. This hostel felt like home on christmas which made it all the better.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
20 Gru 2015
10.0

Wow I stayed in 3 other hostels during my trip and I find myself telling everyone about my experience at Capsule Ryokan Kyoto the most. Had my own room and ensuite and it was so comfortable and a great value. The thought and detail that went into every aspect of the room was obvious as there was plenty of storage, an amazing shower and sink (that are actually in the main room), and a toilet room with bidet. Could recommend this place enough! Well done.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.