Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.2
Bardzo dobry 1316 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.9
  • Bezpieczeństwo 8.2
  • Lokalizacja 8.5
  • Personel 7.4
  • Atmosfera 6.4
  • Czystość 6.4
  • Udogodnienia 6.4
ZAREZERWUJ
7.2
Bardzo dobry 1316 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.9
  • Bezpieczeństwo 8.2
  • Lokalizacja 8.5
  • Personel 7.4
  • Atmosfera 6.4
  • Czystość 6.4
  • Udogodnienia 6.4

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Sie 2017
7.1

Nice comfy beds, and just about walking distance to everything. Bathrooms could be cleaner. Overall, great value.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
11 Sie 2017
3.4

The showers at our end of the corridor had no hot water and the WiFi only really worked on the ground floor. The staff were dismissive and rude of these issues.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
4 Sie 2017
9.1

수압이 약하고 따뜻한물 온도가 조금 낮은것 빼면 만족 위치와 가격 비교했을때 좋음 산책한다 생각하고 조금 걷다보면 캐피탈까지 갈 수 있고 마트 나 유니온스테이션이나 메트로 다 근처에 있는 위치임

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
18 Lip 2017
7.1

The location is good as the congress is within walking distance. However, the toilet often went out of order--we happened to see two toilets clogged in one day. Also, there was miscommunication between Hostel World and Capital View that the staff did not recognized the deposit we made when booking with Hostel World, and still charged us the full price of the stay. The deposit was refunded after we communicated with the manager of Capital View through email.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • bscyb100
  • Szwajcaria, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
18 Lip 2017
5.1

Die Dusche hatte nur kaltes oder kochendes Wasser und einen sehr geringen Wasserdruck (Tröpfelt). Händetrockner lief die ganze Nacht da der Sensor zerstört war. Leider grundsätzlich sehr heruntergekommene Infrastruktur. Wifi funktionierte im Zimmer nichteinmal wenn man dran glaubte. Personal jedoch ist nett und hilfsbereit, gibt viele gratis Angebote (Pizza etc.) Für einen kurzen Aufenthalt auszuhalten.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
3 Lip 2017
2.9

In der Dusche ist Schimmel, die Mitarbeiter sind extrem unfreundlich und wollten nicht verstehen, dass wir bereits eine Anzahlung gemacht hatten und haben uns nochmals den kompletten Preis zahlen lassen, dadurch wurde die Unterkunft nochmals um über 17€ teurer. Und das trotz massiver Proteste. Das Bettlaken eines Bettes war schmutzig. Auf Reklamation bekamen wir ein neues, mussten dies aber selber aufziehen. Insgesamt katastrophaler Service, sehr triste Atmosphäre, da alle Geschräume verdunkelt

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chiny, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Cze 2017
9.1

旅社离市中心很近,非常适合游玩的背包客暂住。晚上这一片区的治安不错,危险很小

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
25 Cze 2017
8.6

Good location. Helpful staff.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
23 Cze 2017
7.4

Great location within walking distance of National Mall. Close to a Capital Bikes rental port. Staff overcharged us and wouldn't let us into our room unless we paid the amount they told us to, even with us showing them the confirmation email from hostelworld! After our vacation was over we were able to secure a refund for the amount they overcharged us. Free beer Fridays is awesome. Room and bedding were good and clean. Bathrooms were dysfunctional.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
17 Cze 2017
6.3

The staff are really odd. The facilities are fairly average. My bed had springs sticking out. Some of the showers didn't have hot water. The location was fairly good and there were locks on all the doors which was nice.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.