Hostelworld.com

Capital Hostel

Ceny
mapa
Recenzje
8.0
Fantastyczny 196 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.0
  • Bezpieczeństwo 8.0
  • Lokalizacja 10.0
  • Personel 8.0
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 8.0
  • Udogodnienia 6.0
ZAREZERWUJ
8.0
Fantastyczny 196 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.0
  • Bezpieczeństwo 8.0
  • Lokalizacja 10.0
  • Personel 8.0
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 8.0
  • Udogodnienia 6.0
Capital Hostel Located at 5/6, Malaya Ordynka, Moscow, , Moscow.
Capital Hostel
Russia
Moscow 119017 5/6, Malaya Ordynka, Moscow
80% 196
55.7400796 37.6260924
Capital Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
25 Lip 2015
6.9

* 이 리뷰를 혹시 보시면 호스텔 위치가 굉장히 찾기 어려우니 주의하시길 바람!(철문으로 들어가서 왼쪽 첫번째 있는 문이 호스텔 문인데, 그곳 초인종 옆에 작게 'Captial Hostel'이라고 붙어있음.) 다른 리뷰에도 나와있던데, 여권을 왜 스캔해서 보관하는지 모르겠음. 2인 Private room에 묵었는데 여행가방 2개 펼치니까 꽉참..(즉 좁음) 망창은 있어서 벌레는 안 들어와서 좋았는데 통풍이 힘든 환경이라 굉장히 더웠음. 화장실, 샤워실, 세면실은 좋음. 개인적으로 사람 적은 호스텔이 좋아서 그 점은 좋았고, 시설도 괜찮고, 직원도 친절하고, 위치도 비교적 가까움.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
24 Lip 2015
8.6

The capital Hostel is a good place to stay, had a fair price, in a great location, and with a super staff. I very much recommend It.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Lip 2015
7.7

Ich fand das Hostel soweit gut. Die Mitarbeiter könnten gutes und halfen gut weiter

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Rosja, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Lip 2015
9.4

Hostel is perfect! Perfect location, near the red square and metro. Staff was very kind and helpfull. Fully equiped kitchen where you can cook each meal of the day. Always clean kitchen, bathroom and toilet. Nice atmosphere! We had a lot of fun staying there!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
26 Cze 2015
6.6
Przetłumaczone przez Google

Ten hostel był quitest hostel jakie kiedykolwiek byłem.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
19 Cze 2015
8.6

Tres bien situé, propre. Le seul petit souci que nous avions eu fut avec la personne de l'accueil. Nous sommes arrivés par train de nuit de Moscou assez tôt vers 9h. Nous savons bien que le check-in se fait plus tard. Nous voulions juste prendre une petite douche et poser nos bagages et partir explorer la ville. Mais il a refusé de nous laisser prendre une douche et nous a dit de revenir à 13h. Hors les douches sont bien à distance des chambres, cela n'aurait dérangé personne, bref pas cool.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, dwójka, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
28 Maj 2015
10.0

I loved staying here! The neighbourhood is great, lots of interesting pedestrian streets, and well connected to everywhere on the metro. We stayed across the hall from the reception area in an apartment called "108 min". It was incredibly clean, with a full kitchen and common area as well as computer. We stayed in a 4 person dorm which was small but well worth it as we had it to ourselves! Very secure entrance to the building and there are lockers. Staff was very nice! Excellent value overall.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Singapur, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
1 Maj 2015
7.7

Friendly staff who helped me greatly during my stay. Directions online to the hostel could be improved. Great location.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.