Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Cape Byron YHA

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.2
Fantastyczny 622 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.6
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 8.1
  • Czystość 7.2
  • Udogodnienia 7.6
ZAREZERWUJ
8.2
Fantastyczny 622 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.6
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 8.1
  • Czystość 7.2
  • Udogodnienia 7.6

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
17 Kwi 2017
8.6

Buen hostel, bien ubicado limpio y prolijo, con una bonita piscina y buen ambiente (social). Me quejé tres veces sobre la luz principal del dormitorio que no estaba andando. Nunca hicieron nada al respecto más que prometer un arreglo.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Kwi 2017
7.7

Wifi horrible, rest is fine

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 18 Recenzje
9 Kwi 2017
6.3

Really expensive for what you get, bad wifi that only works in the reception area, dirty kitchen with bad pans and not not even a drop of oil or some salt.. The crowd was not the best either, lots of long termers and older (cranky) people, that I don't get why they are staying at a youth-hostel...

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • VictorYague
  • Hiszpania, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
1 Kwi 2017
7.7

Wifi gratis solo hasta las 7pm

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
24 Mar 2017
9.1

Echtes Hostelleben Alles kann außen gemacht werden ( essen abends trinken) Gute duschen und super Zimmer Sehr freundliches Personal Sehr zentral gelegen und schnellster Zugang zum Strand Ein super Hostel Einziger Kritikpunkt ist das aufpreispflichtige WLAN Ansonsten top

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
19 Mar 2017
9.1

Das Hostel hat eine super Atmosphäre, lernte als allein Reisende sehr schnell coole Leute kennen:-)! Es gab immer wieder Akitvitäten und der Staff war freundlich und hilfsbereit:-)! Die Zimmer waren genug gross und die Küche geräumig! Das einzige was nicht angenehm war, das die Toiletten eher alt waren... sonst fühlte ich mich sehr sicher und wohl!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • robertgardner6
  • Anglia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
14 Mar 2017
6.3

Not the greatest place I've ever stayed, the rooms had no air con and were really small meaning they got very hot at night when there was 5 people in there, even when the temperature was in the mid 20s. Despite the staff where pretty friendly and helpful and it's close to the beach and town.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
14 Mar 2017
5.7

Das Hotel ist leider SEHR unhygienisch und renovierungsbedürftig! Die Lage ist perfekt und die Mehrheit der Angestellten ist nett und hilfsbereit. Ich würde es auf keinen Fall wieder buchen, da Byron Bay ein kleiner Ort ist und man demnach leicht bessere Hostel findet. :)

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Mar 2017
6.9

Not bad but room got real hot with only 1 fan and it was only in the mid twenties. Couldn't sleep and there was no where else to sit or try to sleep outside the room as all the lounge / pool areas are closed off during the night.. I feel the lounge area should be 24/7 at least... the pool makes sense. Don't rely on the free parking, we were lucky and there was 1 spot left underground.. it is a nice secure park but only limited spots so you might miss out and have to park on the metered street!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
8 Mar 2017
8.0

I liked everthing, but as other mentionned the bathrooms need to be renovated. Urgently.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.