Hostelworld.com

Cape Byron YHA

Ceny
mapa
Recenzje
8.8
Fantastyczny 424 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 8.2
  • Udogodnienia 8.5
ZAREZERWUJ
8.8
Fantastyczny 424 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 8.2
  • Udogodnienia 8.5
Cape Byron YHA Located at Cnr Byron & Middleton Sts, Byron Bay, Byron Bay.
Cape Byron YHA
Australia
Byron Bay New South Wales 2481 Cnr Byron & Middleton Sts, Byron Bay
88% 424
-28.6438580 153.6148524
Cape Byron YHA
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
29 Kwi 2016
9.7

awesome hostel, very nice people, good vibe, always clean. SUPER RECOMMENDED!:)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • MidwifeCaroline
  • Anglia, Kobieta, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
28 Kwi 2016
9.7

Todd's free walking tour is 'awesome'. Expensive for a hostel. Not much sleep as windows were open to let in a breeze.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, dwójka, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 17 Recenzje
27 Kwi 2016
9.7

Great hostel in the centre of town, walkable to beach and shops. Really friendly staff that helped us book a hang-gliding trip and surf lesson. The kitchen is big and there was always space to cook. There is a nice social space to sit downstairs and a big balcony area for eating outside. Good Atmosphere where you could feel you could go out and party or just chill in at night.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Walia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Kwi 2016
9.7

Really enjoyed my stay here, even though it was just a couple of days. Stayed in a female dorm, very clean and comfortable. The bathroom facilities and kitchen area were also really clean. Staff were great, got picked up in the bus by an american and canadian girl and given a quick tour before they took us to the hostel, really friendly and informative. Great location. Super chilled hostel, may even go as far as saying that this is one of my favourite hostels I've stayed at.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Kwi 2016
10.0

Thoroughly enjoyed my stay. The staff were welcoming and available to help. Very friendly and helpful. Thankyou for an excellent time in Byron.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, Grupy mieszane, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
22 Kwi 2016
9.4

Great location, friendly staff- really enjoyed my stay here :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
20 Kwi 2016
10.0

Loved this place. Staff super friendly, location in the middle of everything. All age groups mixing together. Will definately be back again

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
19 Kwi 2016
10.0

Perfektes Hostel für einen guten Mix zwischen Chillen, Party und genießen. Die Zimmer sind sauber und geräumig. Super freundliches Personal, das sich die Namen sofort einprägt. Auf jeden Fall eine Empfehlung wert dieses Hostel!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Finlandia, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Kwi 2016
8.6

Everything went well and we really enjoyed our stay, the pool was really nice and kitchen was big and good. Only negative thing was our shuttle bus to our bus stop, which we waited for a long time and the driver was nowhere to be found. So we had to walk there and almost missed the bus:-(

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • alexwebb31
  • Anglia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
10 Kwi 2016
9.1

Had a brilliant stay here. Rooms are good. Kitchen has everything you need. The hostel staff are very useful and have lots of deals to offer. Great location, everything you need is close by, like a supermarket or the beach. Overall a very good hostel.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.