Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Cape Byron YHA

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.2
Fantastyczny 645 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.8
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 8.1
  • Czystość 7.4
  • Udogodnienia 7.4
ZAREZERWUJ
8.2
Fantastyczny 645 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.8
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 8.1
  • Czystość 7.4
  • Udogodnienia 7.4

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Szkocja, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
10 Sie 2017
8.3

Stayed here for a few days and it was good! Spacious rooms (despite being for 10 people) that were clean and had lockers. Staff were also lovely and WiFi was good! However, I did think that the shared bathrooms could be a little cleaner and that compared to other places I've stayed, there wasn't much on at nights so it's not the best for meeting people as a solo traveller I felt!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Japonia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Sie 2017
8.3

街からも近くて、朝はライトハウスまで歩いて行けました。立地よかったです。バイロンベイ内のホテルはどこも高いイメージでしたが、前日に予約した私たちも、とても安く泊まることができました。シャワーやトイレも綺麗で、ちゃんとホットウォーターも出ました。水圧もよかったです。Wi-Fiのつながりが少し弱かったような感じがしました。バッパー内もうるさくなく、静かに過ごすことができました。布団も、薄くなくしっかりとした布団で暖かくぐっすり眠れました。

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
18 Cze 2017
8.6

Really good atmosphere and spacious rooms with clean showers/toilets, however the wifi was only available in the lounge area and was Basically non existent. It was also inconvenient that the password changed everyday and you had to go request it at reception every morning.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
21 Maj 2017
8.6

Great location, majority of staff were nice and helpful. Not much atmosphere due to being out of season. Rooms clean. free wifi only in lounge area not in rooms. A focus on promoting social events would help especially being out of season.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
29 Kwi 2017
8.3

Brilliant location right near the beach with a great chilled atmosphere. The staff are helpful and friendly whilst the facilities check all the boxes. Would definitely stay here again :)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
28 Kwi 2017
8.6

Was an ok hostel, amazing location (right in town, close to the beach and an Aldi). Small lockers in rooms, good sized kitchen, slightly chilly pool! Didn't find it incredibly social, there wasn't much going on to get people together and found the social space was just everyone not talking and on their phones. But reception were lovely and so helpful

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Kwi 2017
10.0

Fab hostel! Amazing location in the middle of town and decent facilities

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta grupy, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 17 Recenzje
19 Kwi 2017
8.3

Sehr zentrales Hostel direkt am Strand. Die Mitarbeiter sind zuvorkommend und sehr nett. Alles war einigermaßen sauber, aber die Badezimmer müssten dringend mal renoviert werden! Das kostenlose Wifi ist sehr schwach und funktioniert nur in der Nähe der Rezeption. Abgesehen davon war alles super, besonders der Pool und die Terrasse sind ein großer Pluspunkt :)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
17 Kwi 2017
8.6

Buen hostel, bien ubicado limpio y prolijo, con una bonita piscina y buen ambiente (social). Me quejé tres veces sobre la luz principal del dormitorio que no estaba andando. Nunca hicieron nada al respecto más que prometer un arreglo.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Kwi 2017
7.7

Wifi horrible, rest is fine

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.