Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Cape Byron YHA

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.8
Fantastyczny 515 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 8.3
  • Udogodnienia 8.5
ZAREZERWUJ
8.8
Fantastyczny 515 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 8.3
  • Udogodnienia 8.5
Cape Byron YHA Located at Cnr Byron & Middleton Sts, Byron Bay, Byron Bay.
Cape Byron YHA
Australia
Byron Bay New South Wales 2481 Cnr Byron & Middleton Sts, Byron Bay
88% 515
-28.6438580 153.6148524
Cape Byron YHA
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
20 Wrz 2016
9.1

I really loved this hostel it is one of the best I have stayed in. What really makes it great are they people who work there. The walking tour was fantastic! The place is very social and it's easy to meet new people as a solo traveller. Only thing I would say is that the rooms could have been a bit more modernised. Overall a really good stay and I wish I could have stayed for longer.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
19 Wrz 2016
9.4

Nice place

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
1 Wrz 2016
9.7

It has a really good location, just like 10 mins away from the main beach. The place in general and the bathrooms are realky clean and the atmosphere is cool, everyone is chillin all nights. bad wifi Chicos esta mega bien este hoatal por lo que cuesta, todk muy limpio, y el staff atento. Esta cerca de la main beach y siempre hay gente tomando en las arras sociales. El wifi no tan bien pero todk lo demas esta perfecto. Hay cocina grande y en realidad esta facik estacionarte si traes coche.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
29 Sie 2016
10.0

Awesome helpful and accomodating staff, we had a great night at Byron wish we could've stayed longer!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
28 Sie 2016
9.7

Duschstrahl nicht austrichend, Temperatur schwankend!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
27 Sie 2016
8.3

We have a great stay in Cape Byron Bay YHA. Staff is really friendly. Free bikes is a great plus to go biking around the city. Location is a bit away from the city center but it is not bad. Free Parking only for 5 cars. We had to park 3 blocks away from the hostel.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Sie 2016
10.0

No complaints at all, the staff were very helpful and nice. I went on Todd's walking tour and it was great, really friendly atmosphere, the hostel dog was adorable.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
18 Sie 2016
9.7

Great hostel, they will pick you up and drop you off from the coach station. Great location in the centre of Byron bay and near the beach.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Sie 2016
9.7

Awesome place to stay! So close to everything!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
17 Sie 2016
6.9

The hostel is a party hostel! The rooms are big, but the bathrooms weren't always cleaned! Staff at times were rude. The location is the best part of this hostel it's in the heart of everything!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.