Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Cape Byron YHA

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.6
Fantastyczny 560 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 7.7
  • Udogodnienia 8.1
ZAREZERWUJ
8.6
Fantastyczny 560 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 7.7
  • Udogodnienia 8.1
Cape Byron YHA Located at Cnr Byron & Middleton Sts, Byron Bay, Byron Bay.
Cape Byron YHA
Australia
Byron Bay New South Wales 2481 Cnr Byron & Middleton Sts, Byron Bay
86% 560
-28.6438580 153.6148524
Cape Byron YHA
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
8 Sty 2017
6.9

The staff was really nice and helpfull. There are free bikes you can use. Only wifi was a small problem, because it only works at the reception and at one night was turned of at 22.00h..

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • yukimuto
  • Japonia, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
21 Gru 2016
7.7

Wifiが無料ではなく、有料だった。しかし施設の内容はとても良かった!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
19 Gru 2016
7.7

+ Nur 3 Minuten zum Strand. Mitarbeiter an der Rezeption waren sehr freundlich. Man kann sich Fahrräder und bodyboards kostenlos ausleihen. - Keine Klimaanlage im Zimmer. Nur Fan. Bad war dreckig,

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
19 Gru 2016
8.9

all good! Nur die Badezimmer könnten mal renoviert werden! Sonst super!!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
14 Gru 2016
8.6

Top location. The pool and the hostel are wicked. Not a big party hostel but definetely a nice place to stay in byron bay!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
13 Gru 2016
9.1

Really good, chilled hostel close to beach, bars, shops etc. Good pool area and everything is really clean. Although rooms are quite small so get hot with no air con

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • laurajaekel97
  • Niemcy, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
12 Gru 2016
6.6

Beds were uncomfy and air conditioning awful. We only had a fan that made horribly loud noises at night. Showers started getting burninh hot out of nowhere and the water pressure was super low.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
12 Gru 2016
8.3

Not a bad hostel at all- has some long termers, but that's every hostel in Australia and comes with its problems. The staff were great and the location was awesome. I'd go back if I were returning!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Gru 2016
6.9

Expensive

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
6 Gru 2016
8.3

Cool hostel, quite chilled atmosphere generally but people there were super friendly. Weekly BBQ that happened to be held on my first night staying was a good way to make friends quickly. Staff were pleasant too. Only a couple on minutes from the main beach. Practicalities - rooms, toilet, showers etc were pretty decent, on hotter days lack of air-con might have been a problem but things were comfortable during my stay

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.