Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Cape Byron YHA

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.2
Fantastyczny 634 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.6
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 7.3
  • Udogodnienia 7.5
ZAREZERWUJ
8.2
Fantastyczny 634 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.6
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 7.3
  • Udogodnienia 7.5

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
29 Kwi 2017
8.3

Brilliant location right near the beach with a great chilled atmosphere. The staff are helpful and friendly whilst the facilities check all the boxes. Would definitely stay here again :)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
28 Kwi 2017
8.6

Was an ok hostel, amazing location (right in town, close to the beach and an Aldi). Small lockers in rooms, good sized kitchen, slightly chilly pool! Didn't find it incredibly social, there wasn't much going on to get people together and found the social space was just everyone not talking and on their phones. But reception were lovely and so helpful

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Kwi 2017
10.0

Fab hostel! Amazing location in the middle of town and decent facilities

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta grupy, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
19 Kwi 2017
8.3

Sehr zentrales Hostel direkt am Strand. Die Mitarbeiter sind zuvorkommend und sehr nett. Alles war einigermaßen sauber, aber die Badezimmer müssten dringend mal renoviert werden! Das kostenlose Wifi ist sehr schwach und funktioniert nur in der Nähe der Rezeption. Abgesehen davon war alles super, besonders der Pool und die Terrasse sind ein großer Pluspunkt :)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
17 Kwi 2017
8.6

Buen hostel, bien ubicado limpio y prolijo, con una bonita piscina y buen ambiente (social). Me quejé tres veces sobre la luz principal del dormitorio que no estaba andando. Nunca hicieron nada al respecto más que prometer un arreglo.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Kwi 2017
7.7

Wifi horrible, rest is fine

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
9 Kwi 2017
6.3

Really expensive for what you get, bad wifi that only works in the reception area, dirty kitchen with bad pans and not not even a drop of oil or some salt.. The crowd was not the best either, lots of long termers and older (cranky) people, that I don't get why they are staying at a youth-hostel...

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
5 Kwi 2017
8.6

we had a nice stay here! you can rent bikes for free, very friendly staff and the facilities are okay. though there is no wifi in the rooms and the one in the reception area is really bad.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • VictorYague
  • Hiszpania, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
1 Kwi 2017
7.7

Wifi gratis solo hasta las 7pm

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
24 Mar 2017
9.1

Echtes Hostelleben Alles kann außen gemacht werden ( essen abends trinken) Gute duschen und super Zimmer Sehr freundliches Personal Sehr zentral gelegen und schnellster Zugang zum Strand Ein super Hostel Einziger Kritikpunkt ist das aufpreispflichtige WLAN Ansonsten top

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.