Hostelworld.com

Canterbury House Christchurch

Ceny
mapa
Recenzje
8.6
Fantastyczny 255 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 8.1
  • Personel 8.4
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 9.6
  • Udogodnienia 8.5
ZAREZERWUJ
8.6
Fantastyczny 255 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 8.1
  • Personel 8.4
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 9.6
  • Udogodnienia 8.5
Canterbury House Christchurch Located at 257 Bealey Avenue, Christchurch, , Christchurch.
Canterbury House Christchurch
New Zealand
Christchurch 8013 257 Bealey Avenue, Christchurch
86% 255
-43.5202158 172.6438181
Canterbury House Christchurch
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
26 Maj 2016
8.3

The lady of the house is not nice

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

We tried help you. But appreciate if you can understand a few things. Our washing machine is free but not the clothe dryer, you need to pay for it, our check out time is before 10am you had breakfast after 10am then had a shower and left well after check out time. We offer free pick up/drop off from buses when we can on request BUT it is not 24 hour service, 7am-7pm. Shuttle is available 24 hours to/from airport and railway station.

  • Anonimowy
  • Szwajcaria, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 16 Recenzje
23 Maj 2016
5.4

Keine Schliessfächer vorhanden um Wertgegenstände wegzusperren. Hostel liegt relativ weit vom aktiven Zentrum entfernt. Für das wifi muss ständig nach freien Zugangscodes gefragt werden, da man die jeweils 100 MB über das Notebook schnell aufgebraucht hat. Die Einrichtung ist alt aber warscheinlich dem Standard entsprechend und zweckdienlich.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

You need access code for wifi but you can get as many as you want. Basically we offer unlimited usage for free!

  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Maj 2016
9.1

Sehr schönes kleines Hostel. Zentral gelegen, die Mitarbeiter sind auch freundlich. Was will man mehr?

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
1 Maj 2016
10.0

Good place, no complaints

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Kobieta, 41+
  • Obieżyświat
  • 36 Recenzje
21 Kwi 2016
8.0

A very hospitable hostel adapted for short stays - 7 days. With full conveniences including kitchen & dining facilities, quiet areas, garden & daily housekeeping. Close to bus transport & next door to a pub/restaurant.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
11 Kwi 2016
10.0

Total schnuckelig und gemütlich. Ich würde nicht woanders hingehen. Alles ist super sauber und das Bett war sogar schon gemacht, es war auch sehr schön mal wieder ein anständiges Kissen zu haben. Das 6er zimmer musste ich mir nur mit einer anderen Person teilen, daher hatten wir viel Platz und Privatsphäre

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
8 Kwi 2016
7.4

One of the cleanest places we've stayed, good security and not too far from Christchurch's recovering city centre. Only complaint would be that all available bathroom and kitchen facilities become closed for use from around 10 for cleaning which can be quite inconvenient if you need to shower or use the loo!! Also being part of the owners house made for quite a quiet atmosphere - perfect if that's what you want but not if you're after a more convivial time. Very welcoming and helpful hosts.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, dwójka, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
1 Kwi 2016
8.6

Went you first walk into Canterbury House you might a little surprised, this is basically a converted house. However our stay at Canterbury House was extremely pleasant with both the owners being polite and helpful. The house itself house a wonderful garden, is spotlessly clean and is well located being only a 20 minute walk to the centre of town. As typical for New Zealand 100mb of internet data was available for free per evening.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
31 Mar 2016
7.4

Nice and quite place to stay.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
23 Mar 2016
9.1

Nice wee hostel. Everything's all good, if a bit precious. Really safe and sweet sort of place - for the upstanding sort of folks.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.