Hostelworld.com

Camping Serenissima

Ceny
mapa
Recenzje
8.1
Fantastyczny 1,468 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 8.1
  • Lokalizacja 6.7
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 7.9
  • Czystość 8.2
  • Udogodnienia 7.8
ZAREZERWUJ
8.1
Fantastyczny 1,468 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 8.1
  • Lokalizacja 6.7
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 7.9
  • Czystość 8.2
  • Udogodnienia 7.8
Camping Serenissima Located at Via Padana 334/a, SR 11 (Padua-Venice), km 412, Venice.
Camping Serenissima
Italy
Venice Venice 30176 Via Padana 334/a,, SR 11 (Padua-Venice), km 412
81% 1468
45.4517995 12.1838164
Camping Serenissima
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
29 Kwi 2016
9.7

Todo perfecto! El staff muy amable y buena ubicación.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
27 Kwi 2016
9.4

Everything was clean and in order, the staff were helpful and efficient- and the camp feels safe. There were mostly elderly couples and families, I'm a 20 year old girl, I don't speak Italian and I stayed here alone and never felt unsafe. It's far from the city, but the bus is only 1,50€ and takes you right to Piazza Roma. Would definitely recommend this place!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Kwi 2016
7.1

This place is fine if you're unwilling to pay a lot more to stay in Venice and/or on a shoe string budget. Serenissima is not a hostel, it's a camp site, and therefore you'll reluctantly experience the cold, early morning dash to showers. The facilities are sufficient; there's a kitchen area, cafe, shop, and unlike staying in a hostel, you won't have to wait to use the shower or loo. Location is okay, the bus stop is right outside the campsite and the journey into Venice takes under 30 minutes.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
23 Kwi 2016
9.4

If you're looking to see Venice on a budget and don't mind taking the bus then I would definitely recommend this place! The bus is located just in front of the hostel so it's really easy to get around. Rooms and bathrooms were clean and staff were really nice and helpful.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Kwi 2016
8.0

Very good, very clean. Would definitely recommend

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
19 Kwi 2016
8.3

Poato pacifico.a mezzora da VeneZia centrale.camere "essenziali"

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
11 Kwi 2016
9.7

I really loved the place. The price is very good for the quality and I felt very well there. I would certainly come back when I go to Venice. Bruno.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
10 Kwi 2016
7.4

This place was actually a lot of fun! I thought camping would be weird but it wasn't. The issue was trying to keep the camper the right temperature as you're just given a small plug in heater. Getting to and from town was very easy and we really enjoyed staying outside the city instead of in the center.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • llyd_cln1931
  • Anglia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
9 Kwi 2016
8.6

The camp site is in a great location. ...Facilities are good and the staff are very helpful. ....The bus into Venice is a lovely journey and there are supermarkets nearby.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
7 Kwi 2016
9.7

Estuvo genial. Un lugar tranquilísimo, limpio, agradable. A sólo 30 min de Venecia en bus por sólo 1.50€ Volvería gustosamente :D

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.