Hostelworld.com

Camping La Sfinge

Ceny
mapa
Recenzje
8.3
Fantastyczny 735 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 8.0
  • Lokalizacja 7.6
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 8.1
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 8.0
ZAREZERWUJ
8.3
Fantastyczny 735 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 8.0
  • Lokalizacja 7.6
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 8.1
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 8.0
Camping La Sfinge Located at Localita Gea 5, La Spezia, Deiva Marina,19013, Cinque Terre.
Camping La Sfinge
Italy
Cinque Terre Localita Gea 5, La Spezia, Deiva Marina,19013
83% 735
44.2264120 9.5500588
Camping La Sfinge
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Wrz 2015
6.0
Przetłumaczone przez Google

Był wrzesień, kiedy przyjechałem i prom nie kursują bardzo często i to był naprawdę długi spacer do stacji kolejowej, aby złapać pociąg do 5 wiosek. pralnia była śmiesznie na cenach i mały rynek był otwarty na bardzo krótkich godzin. Pracownicy byli mili, ale są inne camp znacznie bliżej terminalu. To może być dobre dla wyprawy rodziny, ale nie idealne dla kogoś, kto chce spędzić większość czasu w Cinque Terre wioski.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
6 Wrz 2015
10.0

I love this place! Still here as a matter of fact. I ended up taking an adorable cabin that was only a bit more than the little tent cabinas. It has electric, an outdoor kitchen, and plenty of privacy with a little deck and tall plants around it. Michela in the office has been so helpful also. She seems to be able to speak at least 4 lanquages! and having someone speak English when I speak no Italian really helps. She has gone out of her way to help me on several occasions - above and bey

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
2 Wrz 2015
7.7
Przetłumaczone przez Google

Za to, że widok, pole namiotowe, stosunek jakości do ceny był wielki. Łazienki nie były bliskie naszym małym pokoju, ale to było w porządku. Bardzo podobało mi się małe pokoje, które mieliśmy i było proste i słodkie. Jedynym problemem było to, głośnych sąsiadów, w tym mały chłopiec krzyczy "Nein !!" Wczesnym rankiem. Kampus był fajny, choć, prawie jak miał swoją własną, małą społeczność.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
28 Sie 2015
10.0

I enjoyed staying at La Sfinge very much.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • saribatiste
  • Australia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
28 Sie 2015
8.9
Przetłumaczone przez Google

Bardzo podobał mi się mały namiot i łóżko było bardzo wygodne! Musiałem zapłacić za dwa łóżka dostać namiot, byłbym szczęśliwy, aby zapłacić za jeden i podzielić się z kimś. Autobus razy transfer są nieco nieregularne i nie było jasne, jaki rodzaj magistrali będzie zbieranie nas z dworca, więc kiedy nie widzieliśmy jeden na godzinę i pół, tylko regularne autobusy, założyliśmy, że to nie pokaz i wszedł na 40 minut z ciężkim bagażem. Personel był bardzo pomocny i przyjazny, pole namiotowe było niesamowite. Będzie tam ponownie

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Sie 2015
8.6

Nos ha gustado mucho el camping, el bungalow q cogimos estaba bien, calidad precio. Lo único un poco q, es el colchón q esta bastante desgastado y se clava todo. Por lo demás, bien comunicado por los autobuses q tienen en la zona para ir a la estación para poder visitar, en nuestro caso cinque terre. Sin duda, si alguna vez vuelvo, repetiría.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
26 Sie 2015
7.7
Przetłumaczone przez Google

Drewniane chaty można jeszcze postawić światła. Istnieje bowiem niebezpieczeństwo popadnięcia

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
25 Sie 2015
6.9

Easy access with the free shuttle. It's pretty rough if you are not packed for a camping trip and the bathrooms are really far from the tents.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Sie 2015
9.1

Bon accueil. Camping très sympa un peu isolé dans la nature mais pratique pour se rendre aux cinq terres facilement et gratuitement. Une piscine serait un vrai plus. Très bon rapport qualité-prix. Je le recommande.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Sie 2015
10.0

Je suis très satisfaite de mon séjour au camping la Sfinge. Le cadre était très agréable avec un personnel très accueillant. Les parties communes ( douches,toilettes ) étaient propres et bien entretenus. C'est un petit camping familial et chaleureux où je" reséjournerais "avec plaisir !.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.