Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Camping Internazionale Firenze

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.2
Fantastyczny 108 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 8.0
  • Lokalizacja 7.8
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 7.8
  • Udogodnienia 8.6
ZAREZERWUJ
8.2
Fantastyczny 108 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 8.0
  • Lokalizacja 7.8
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 7.8
  • Udogodnienia 8.6
Camping Internazionale Firenze Located at Via S. Cristofano n 2, Bottai -Impruneta, Florence.
Camping Internazionale Firenze
Italy
Florence Italy - 50023 Via S. Cristofano n� 2, Bottai -Impruneta
82% 108
43.7237307 11.2192940
Camping Internazionale Firenze
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Wrz 2016
9.1

Un camping avec un personnel accueillant et arrangeant. Le camping est situé à 10 minutes en voiture de Florence. Toute commodité à l'intérieur du camping. Malgres notre séjour pluvieux ce fut une très bonne expérience !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Wrz 2016
6.6

à Notre arriver l’accueil fut très froid... heureusement les personnes suivante étais beaucoup plus agréable. Le personnelle parle Français! le bungalow et très mal insonoriser... avec l'autoroute à coter et les voisin... manque l'hygiène également... la Clim est présente un gros plus! la piscine également . Nous déconseillons de manger au restaurant du camping très sympa mais vraiment pas bon....

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Singapur, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Wrz 2016
6.3

Bring lots of mosquito repellant, if you intend to swim you will be attack by mosquitoes. Make sure you arrive during daylight as you will be more comfortable with finding the location. Pack light, Italy requires lots of walking unless you are driving. Have breakfast outside of the camp site, the main menu is okay if you don't have anywhere else to go for meals.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
29 Sie 2016
8.0

Comfortable stay, good location for visiting Florence, friendly staff, wifi only accessible at the reception and the restaurant

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Sie 2016
10.0

Todo perfecto. Estancia en un Bungalow para dos personas. Muy correcto. El personal del Restaurante un 10 y muchísimas gracias a la chica de la Recepción por su colaboración y ayudándonos en todo. De seguro que volveremos.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Sie 2016
8.0

Pour le prix, on ne peut vraiment pas se plaindre (mini mobilhome pour 2 A moins de 30€ la nuit) Le bus pour Florence est A 10 minutes de marche et s'arrête en plein centre! La piscine est agréable ! Seul bémol l'isolation ... On entend tout. On peut garer sa voiture en toute sécurité et partir à la découverte de Florence.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Lip 2016
8.0

Il personale è davvero accogliente e ti fa sentire a casa, il campeggio è facilmente raggiungibile con i mezzi, è situato in una bella zona. L'unica pecca è che la pulizia che lascia un po' desiderare ma è comprensibile in quanto volevano consegnarci la stanza il prima possibile.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
26 Cze 2016
8.9

Der Campingplatz ist sehr schön und auch das Personal war sehr freundlich. Wir haben ein Mini-Bungalow gemietet, welches ein eigenes Badezimmer besitzt, einen Kühlschrank und eine Klimaanlage. Leider gab es keine Tische und Stühle im Bungalow, allerdings gibt es diese bei der Küche. Als negativen Aspekt würden wir anmerken, dass man im Pool eine Badekappe tragen muss und dass man WLAN bezahlen muss. Ansonsten hatten wir einen tollen Aufenthalt.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Cze 2016
9.7

très satisfaite de mon séjour dans ce camping agréable

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
4 Cze 2016
7.4

Bonne réception, chalet propre et confortable (draps et serviettes fournies très propre) petit restaurant sympathique. Le transport en bus très pratique, arrêt en plein centre de Florence. Petit bémol le bruit de la circulation sur l'autoroute toute proche.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.