Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Camping Internazionale Firenze

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.8
Fantastyczny 131 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 8.0
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 8.5
ZAREZERWUJ
8.8
Fantastyczny 131 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 8.0
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 8.5

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
20 Sie 2017
10.0

Muchas gracias por hacer la estancia agradable. Muy simpáticos el personal del Restaurante y muy buena la comida. Muchas gracias al personal de la Recepción por su simpatía y resolver cualquier problema.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Sie 2017
8.6

Mi pareja y yo nos hemos hospedado 1 semana en una mini bungalows. He de reconocer que al principio no me gusto el sitio pero a medida que pasaron los días he de decir que la estancia ha sido muy tranquila y agradable. La ubicación a mi pareCer requiere de vehículo pero aun así hay un autobús que te acerca a Florencia a 1km del camping. Lugar muy tranquilo de bosque ya que se encuentra en una colina . Lo peor quizá el horario de la piscina, en agosto de 10 a 19h. Por lo demás cumple calidad-precio

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
18 Sie 2017
6.3

The camp site was alright, nothing special. The prices of the market and the restaurant are ridiculousy high and they being really weird about that rule that u have to wear a swim cap in the pool. As you can buy swim caps in the market, I think this is just to make some extra bucks.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Lip 2017
9.4

I highly recommend this place! My stay here was relaxed and comfortable. The staff are helpful and kind, and the campground is pleasant to be in. The only detractor about this place is the distance it is from the city center (10 minute walk and 20 minute bus ride), but it's really not that bad.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
1 Lip 2017
6.6

Camping Platz ist ok. Abzüge gibt's aber bei der lage. Wer kein auto hat muss immer erst einen Kilometer bis zur Hauptstraße gehen. Vorallem mit Backpack am an- und Abreisetag unangenehm. Außerdem ist das Camp verdammt steil mit vielen Treppen und Bergen. Desweiteren war die unterbringung im priv. Mobilhome nicht zwingend sauber. Viel Staub und nach dem Aufenthalt bin ich voll mit Stichen von irgendwelchen Tieren. Es gibt keine Zigaretten im Camp zu kaufen. Late check out war kein problem.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Cze 2017
9.7

El restaurante y lavadora son un poco caros, pero por lo demás fué TODO perfecto. Trato amable y cordial.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
25 Cze 2017
10.0

Ottimo posto. Molto pulito ed economico

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, dwójka, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Cze 2017
9.4

We stayed there for 2 nights. Check in was prompt and the reception is occupied 24 hours. Had a good night sleep though neighbors were a bit noisy as you could literally hear every step your neighbor takes. However you can't beat the value for money. Pure nature feeling. The only downside is the shared kitchen: there are no essential things like enough forks or spoons (but plenty of knives...) or salt and pepper. These should be the minimum.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
6 Cze 2017
8.0

El alojamiento es un poco lejos del centro de florencia, pero el bus que se dirige hacia el hotel no es complicado de coger. Buena relación calidad - precio. Recomendado.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Maj 2017
8.3

Uns hat der Aufenthalt auf den Campingplatz in Florenz gut gefallen und wir haben uns sehr wohl gefühlt. Alle unsere Fragen wurden von den netten Mitarbeiter gerne und schnell beantwortet.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.

×