Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
10.0
Znakomity 372 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 10.0
  • Bezpieczeństwo 10.0
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 10.0
  • Atmosfera 9.8
  • Czystość 10.0
  • Udogodnienia 10.0
ZAREZERWUJ
10.0
Znakomity 372 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 10.0
  • Bezpieczeństwo 10.0
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 10.0
  • Atmosfera 9.8
  • Czystość 10.0
  • Udogodnienia 10.0
Campanella3 Located at Via Tommaso Campanella 3, , Rome.
Campanella3
Italy
Rome 00195 Via Tommaso Campanella 3
100% 372
41.9109804 12.4536466
Campanella3
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Francja, dwójka, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Sie 2016
9.7

Un accueil chaleureux, des bonnes adresses et bons conseil par Yvan. Emplacement à 10mn à pieds au nord du Vatican et à 10 mn du métro (à 6 stations de la gares de Roma Termini). Appartement bien décoré, très propres. A recommander vivement.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, dwójka, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Sie 2016
10.0

Eine sehr schöne Unterkunft, super Lage und Ivan und Antonella waren sehr nett und hilfsbereit! Wir würden immer wieder dort Urlaub machen und können diese Unterkunft nur empfehlen. Es hat an nichts gefehlt !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Sie 2016
10.0

Absolutely loved it here, It is small, but it's extremely comfortable and clean, breakfast was great, and you could have a cup of tea whenever you wanted! Ivan provides great little touches like a proper hair dryer and a UK plug converter. He is also very friendly, met us perfectly on time and provided us with an English map and took the time to show us all the 'must see' sites. It is less than 5 minutes walk to the Vatican, and the metro station is about 5 mins away. I'd definitely stay a

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Sie 2016
10.0

We had a fantastic stay at Campanella3, Ivan was a wonderful host, showing us places to go on a map. The "I Love Pizza" shop just down the road was some of the best pizza I have ever had. The layout of the kitchen and breakfast was great. Would definitely stay again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Sie 2016
10.0

This is a FANTASTIC place to stay in Rome on a budget. Why? 1) Great Location: It is within 5 minutes of a metro, and it only a 8-10 min walk away from the Vatican. Also, the area is not a tourist trap! 2) Best host: Ivan is the bomb! He greets you personally and treats you like family 3) Professional: La Campanella is SUPER clean. 4) Full Kitchen: Not only can you make your own food, Ivan has the refrigerator stocked with breakfast treats for you! You can't beat this place. Period!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kolumbia, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
25 Lip 2016
10.0

Very nice place, very clean , good location , close to the Vatican , easy access to the subway. Ivan its very helpul, with all sort of recommendations. Its not a party place, its a place to rest

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
20 Lip 2016
9.7

Excellent Stay!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Lip 2016
10.0

L'appartamento è veramente bello. Ristrutturato con molto gusto e finiture di pregio. L'ubicazione e fondamentale, molto vicino a la metropolitana. Ivan, è di una gentilezza unica. Dedica ai i suoi ospiti il tempo per spiegare tutti i posti interessanti della città di Roma. Siamo andati a due dei ristoranti che ci ha raccomandato e veramente erano eccellenti. Per noi sarà un piacere raccomandare il suo B&B tra i nostri amici e sicuramente torneremo !!!!!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Cze 2016
10.0

Our stay at Campanella3 could not have been better. Ivan was a fantastic host who was available if we needed him and was very accommodating with advice and recommendations. Our room was a lovely size and beautifully decorated, the kitchen and bedroom area were absolutely immaculate and squeaky clean. The food provided for breakfast was basic but substantial enough to fill you up ready for your adventures out in the city. Slept extremely well as the room was very quiet. Excellent!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Cze 2016
10.0

Semplicemente ottimo!! Ambiente perfetto, pulitissimo, ottima zona. Ivan, disponibilissimo e stragentile! Un soggiorno perfetto che consiglierei a chiunque!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.