Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Ceny
mapa
Recenzje
10.0
Znakomity 364 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 10.0
  • Bezpieczeństwo 10.0
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 10.0
  • Atmosfera 10.0
  • Czystość 10.0
  • Udogodnienia 10.0
ZAREZERWUJ
10.0
Znakomity 364 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 10.0
  • Bezpieczeństwo 10.0
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 10.0
  • Atmosfera 10.0
  • Czystość 10.0
  • Udogodnienia 10.0
Campanella3 Located at Via Tommaso Campanella 3, , Rome.
Campanella3
Italy
Rome 00195 Via Tommaso Campanella 3
100% 364
41.9109804 12.4536466
Campanella3
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Włochy, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Lip 2016
10.0

L'appartamento è veramente bello. Ristrutturato con molto gusto e finiture di pregio. L'ubicazione e fondamentale, molto vicino a la metropolitana. Ivan, è di una gentilezza unica. Dedica ai i suoi ospiti il tempo per spiegare tutti i posti interessanti della città di Roma. Siamo andati a due dei ristoranti che ci ha raccomandato e veramente erano eccellenti. Per noi sarà un piacere raccomandare il suo B&B tra i nostri amici e sicuramente torneremo !!!!!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Cze 2016
10.0

Our stay at Campanella3 could not have been better. Ivan was a fantastic host who was available if we needed him and was very accommodating with advice and recommendations. Our room was a lovely size and beautifully decorated, the kitchen and bedroom area were absolutely immaculate and squeaky clean. The food provided for breakfast was basic but substantial enough to fill you up ready for your adventures out in the city. Slept extremely well as the room was very quiet. Excellent!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Cze 2016
10.0

Semplicemente ottimo!! Ambiente perfetto, pulitissimo, ottima zona. Ivan, disponibilissimo e stragentile! Un soggiorno perfetto che consiglierei a chiunque!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Cze 2016
10.0

Had a great time at Campanella3. Ivan could not have gone more out of his way to be more helpful. Highly recommended!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
16 Cze 2016
10.0

thoroughly enjoyed my stay here -free breakfast -cleaning was performed daily -awesome owner -wonderful location -close to many eateries -ensuite bathroom -AC functions well -wifi functions well -no complaints whatsoever -not a party place and I like keeping the party outside sleeping place will definitely be staying here again if property is available at my next visit

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
10 Maj 2016
10.0

Ivan as a great host. He was very friendly and helpful. He spent time helping show us the ways to get around the city, and the sites when we checked in. I would stay here again the next time I am in Rome!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thank you so much for your kindness! Ciao Antonella & Ivan

  • Anonimowy
  • Szwajcaria, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Kwi 2016
9.7

Accueil très sympathique, appart' propre et muni de tout ce qu'il faut. Adresse à retenir !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Japonia, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Mar 2016
10.0

My mother and I had a great stay at Roma Campanella 3 thanks to Ivan and Antonella's friendly hospitality. Ivan kindly helped us cook lunch with fresh veggies, pasta, cheese, ham and wine that we bought at the large market nearby and it was so tasty. We felt as if we are visiting friends or living in own apartment because we luckily had the space pretty much alone for ourselves without other people. I would love to come back this place:)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.