Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Camere Enrica

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.4
Fantastyczny 146 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 7.4
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 7.6
ZAREZERWUJ
8.4
Fantastyczny 146 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 7.4
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 7.6

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Niemcy, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Wrz 2017
8.6

Alles super! Gut zu finden, alles sauber, einfache Abwicklung (leider haben wir den Vermieter nie zu Gesicht bekommen), bequeme Betten, süßes Bad, gerne wieder. Gläser waren zwar da, aber der Besteckschrank war abgeschlossen. Es gab außerdem wenig Tageslicht, was uns aufgrund der guten Beleuchtung aber erst gar nicht aufgefallen ist ;) Alles in allem sehr empfehlenswert!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Wrz 2017
4.6

Apprezzabile la posizione centrale per chi arriva a piedi. La camera non era pulitissima. Il problema principale era l'eccessiva umidità. Il prezzo della camera non è ben proporzionato rispetto alla qualità e al servizio offerto. Attenzione alla tassa di soggiorno!

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Sie 2017
8.6

Muy bien ubicado, a una calle del paseo principal de Vernazza. Sorprendente tranquilidad. El personal simpático y dispuesto a ayudar. Las instalaciones limpias y espaciosas, quizás demasiada humedad.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
31 Lip 2017
8.0

This place is the perfect location for a stay in Cinque Terre! Only 3 mins from the train station and only a few minutes walk to the waterfront! The place is just big enough for three people to stay comfortably. We didn't meet the owner but our stay was easy and enjoyable.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Turcja, Grupy mieszane, 31-40
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
17 Cze 2017
6.6

The problem with humidity must be solved. Unfortunately even in our luggages we felt the wetness on our clothes. The humidity machine makes lots of noice and keeps you awake all night. The location was convenient compared to the other spots in 5terre.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Cze 2017
9.1

Great place in the middle of town, very little hot water but who needs to shower.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
23 Maj 2017
10.0

Excellent location, wonderful environment! Prime location lived like locals!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Polska, dwójka, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Kwi 2017
8.9

Sehr tolle Lage, der Raum war groß und dunkel (auch am Tag müsste man das Licht anmachen). Da alle Häuser in Vernazza Probleme mit hoher Luftfeuchtigkeit haben, war es in leichter Schimmel an der Wand. Dafür gab es einen Lufttrockner. Sehr empfehlenswert. Gerne wieder!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
23 Kwi 2017
10.0

A fantastically cozy little place in the heart of Vernazza and only minutes away from the other 4 towns. Massive recommend

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Kwi 2017
8.6

abbiamo trovato la stanza come descritta nel sito pulita in ordine

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.

×