Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Camelot Inn & Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.6
Bardzo dobry 562 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.0
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 8.2
  • Personel 6.1
  • Atmosfera 6.6
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 7.5
ZAREZERWUJ
7.6
Bardzo dobry 562 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.0
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 8.2
  • Personel 6.1
  • Atmosfera 6.6
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 7.5

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Lip 2017
7.4

Facile pour le Check-in et bien organisé! Le seul problème était le lit! A changer très rapidement! Ce n est pas possible de fournir cette prestation comme cela! Vieux, brouillant, matela déformé, et structure instable.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • anthonybrennan3545
  • Irlandia, dwójka, 31-40
  • Obieżyświat
  • 30 Recenzje
18 Lip 2017
8.3

This hostel is great value for money. Facilities are pretty good but the kitchen area is a bit small if multiple groups are trying to prepare food at the same time and the bed in our room wasn't the most comfortable I've had. Its a bit of a walk from the main attractions in the city but there is a light rail system that stops pretty close to the hostel. The check-in process is fairly straight forward once you've read the documentation. I would recommend this place.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Lip 2017
8.0

Very convenient for exploring Salt Lake City. 24 hour check-in was straightforward and a huge bonus. Clean facilities and everything you need for a short stay.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwecja, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
3 Lip 2017
7.1

Trevligt ställe, något krånglig self-check-in. Tomt , men låg bra och var passade för oss. Lite för mycket regler för vår smak.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • jangjin713
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Cze 2017
10.0

무인 시설이라 처음에 어떻게 처리해야하는지 당황했지만 오히려 더 편하고 좋은거 같아요 시설도 괜찮고 혼자는데 큰 침대를 이용하게되서 오히려 더 편했어요

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Cze 2017
10.0

I enjoyed my stay here and had a good time. The other people I met who were staying there had a good time as well. Overall a very good atmosphere.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Cze 2017
4.6

My main issues were with the noise levels. The metal bunk bed creaked with the slightest movement. The bottom bunk was noisy all night. I was on the top bunk and it made so much noise that I just didnt leave bed until I woke up from people talking outside the room. The guy next door was so cranky and yelling from his room all night about the noise problem that i was concerned he could confront me about the creaky bed. The walls and door need some sound proofing bcuz i didnt get any rest.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Tajwan, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Cze 2017
8.6

It's a simple nice hostel , good for traveler come to live in , this area is really peace and quiet , and the price of the room is worth to its quality

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • mybread123
  • Tajwan, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Cze 2017
8.3

除了上下舖的床有點吱吱嘎嘎其他一切都很讚👍

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Cze 2017
8.9

Quiet hostel, close to downtown. No air conditioning in rooms which made the heat wave hard to deal with while sleeping.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.