Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Cambie Hostel - Seymour

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.3
Bardzo dobry 1,035 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.3
  • Bezpieczeństwo 7.9
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 8.0
  • Atmosfera 6.5
  • Czystość 6.5
  • Udogodnienia 6.1
ZAREZERWUJ
7.3
Bardzo dobry 1,035 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.3
  • Bezpieczeństwo 7.9
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 8.0
  • Atmosfera 6.5
  • Czystość 6.5
  • Udogodnienia 6.1
Cambie Hostel - Seymour Located at 515 Seymour St. V6B 3H6, Vancouver, Vancouver.
Cambie Hostel - Seymour
Canada
Vancouver BC V6B 3H6 515 Seymour St. V6B 3H6, Vancouver
73% 1035
49.2837918 -123.1145739
Cambie Hostel - Seymour
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Chile, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Wrz 2016
6.9

personal muy educado, paciente y cálido, en cuanto a limpieza de los baños me parece un punto en contra.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Wrz 2016
6.3

Staff not always very happy to be working. security is good, but not much facilities to cook or store food.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
21 Wrz 2016
9.1

It's clean, stuffs are friendly, nice'n clean shower room. Just not enough facility in the kitchen, only one pot, no forks and spoons! And breakfast place is not good as other Camber @ Gaston. Other things are almost O.K.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
18 Wrz 2016
8.9

Okay hostel. 2 bed rooms and no great common area means its hard to meet people, unless you want to go down to the bar by yourself. Good area though.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Wrz 2016
7.4

Lots of noise from Pub below.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Wrz 2016
6.9

Sehr kleine Zimmer, aber letztendlich für einen Städtetrip völlig ausreichend.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Wrz 2016
7.1

I felt secure. Location is good. The room was noisy but its downtown. Pay public Parking close enough otherwise hard to find. Staff on place was super nice. There was no atmosphere... No gathering room but for the bar and the restaurant just beside. Water shut down at 7am, 1h30 before it was supposed to be. So even if we woke up early enough we missed the chance to even use the toilet. A breakfast was served for free to compense but it was served at the hostel other location.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Austria, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Wrz 2016
8.6

Very good price for the place directly in downtown. Clean washing rooms and rooms. Pretty loud building (you hear every step or chair from the floor above). Nevertheless had a great stay.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Wrz 2016
7.4

Very basic but nice room. Beds were clean and surprisingly comfortable - cozy comforter. The bathroom never had paper towels in the three days I was there. The shower mats were disgustingly stained. Walls are pretty thin, but it's a small enough place that people aren't too much of a disturbance. Noisy fans and other industrial and traffic noises outside.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
9 Wrz 2016
6.6

旧,吵。位置不错。

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.