Hostelworld.com

Calypso Inn Backpackers Resort

Ceny
mapa
Recenzje
8.3
Fantastyczny 610 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 8.2
  • Lokalizacja 7.3
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 8.1
  • Udogodnienia 8.2
ZAREZERWUJ
8.3
Fantastyczny 610 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 8.2
  • Lokalizacja 7.3
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 8.1
  • Udogodnienia 8.2
Calypso Inn Backpackers Resort Located at 5 Digger St., , Cairns.
Calypso Inn Backpackers Resort
Australia
Cairns Queensland QLD 5 Digger St.
83% 610
-16.9125885 145.7659256
Calypso Inn Backpackers Resort
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Maj 2016
9.7

Great place to stay at in Cairns. Warm welcome and cool pool. À bit far from the lagoon and the center but free shuttles totally make up for it.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
28 Kwi 2016
7.7

Probably no worse or better then most places in Cairns, fun but a bit basic and unclean, avoid if you're not keen on just a simple party joint. Free bus into town was great though.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
24 Kwi 2016
10.0

Amazing experience staff were great the free bus service was spot on we will return in the future

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Kwi 2016
10.0

Awesome .. Richtig gutes Hostel würde immer wieder dahin Zimmer werden täglich gereinigt genauso wie die Küchen die Badezimmer Aufenthalts Bereich etc. Zimmer haben genug Platz lange ist perfekt es fährt stündlich n Shuttle free Shuttle zum/vom Flughafen bzw Bus Station . Personal übelst freundlich bestes Hostel bis jetzt

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
22 Kwi 2016
5.4

Not very clean, in poor state of repair. Frat party atmosphere.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
18 Kwi 2016
2.0

Pas d'eau chaude durant mon séjour de 3 nuits pour les douches et la cuisine est vraiment trop petite pour le montant de gens dans cet hôtel! Comme plus petite que le bar à côté...

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
15 Kwi 2016
8.3

Ein ganz schickes Hostel mit netten Mitarbeiter. Ist etwas vom Zentrum entfernt. Es fährt aber stündlich ein Shuttle Bus dorthin. Wir hatten während unserem Aufenthalt leider Regen, aber dafür kann das Hostel ja nichts. Toiletten und duschen waren sauber, auch die Küche war in Ordnung. Leider nur etwas wenig Ausstattung und keine Streichhölzer um den Herd anzumachen.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
14 Kwi 2016
7.7

I really enjoyed staying at calypso! The atmosphere was nice and chill, they had something fun going on every night and prizes. Little far from the city but there is a bus to town every hour. Nice pool, friendly staff. A few things were stolen from my room on my bed along with my room key but we should have kept our door locked.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • farmer-andy
  • Szkocja, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
9 Kwi 2016
7.4

Staff were fantastic - always up for a chat and they would cater you whatever your needs may be. The location was a good 15/20 minute walk to the main part of the city/esplanade/marinas but the hostel does complimentary hourly bus runs to and from the city and hostel. Could have been cleaner but overall not too bad. Plenty to do in the evenings within the hostel. Rooms were nice and cold which in 35c is ideal! Security lockers under beds were great to have to. Overal pleasant stay.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
7 Kwi 2016
9.4

Definitely would recommend! Friendly, helpful staff to help you plan your days. The Aussie BBQ on Sundays with the reptiles is a plus. Little far from city center, but the free shuttle every hour is more than enough. Fun environment!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.