Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Cairns City Backpackers

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.6
Bardzo dobry 411 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.9
  • Bezpieczeństwo 8.0
  • Lokalizacja 6.8
  • Personel 8.4
  • Atmosfera 7.6
  • Czystość 7.1
  • Udogodnienia 7.5
ZAREZERWUJ
7.6
Bardzo dobry 411 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.9
  • Bezpieczeństwo 8.0
  • Lokalizacja 6.8
  • Personel 8.4
  • Atmosfera 7.6
  • Czystość 7.1
  • Udogodnienia 7.5
Cairns City Backpackers Located at 274 Draper Street , Cairns, Qld, 4870, Cairns.
Cairns City Backpackers
Australia
Cairns Queensland 4870 274 Draper Street , Cairns, Qld, 4870
76% 411
-16.9247314 145.7672452
Cairns City Backpackers
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
1 Sty 2017
7.1

Sauberkeit war grad so ok. Zur Lagune muss man ca. 10 bis 15 Minuten gehen, ebenso zum coles. Aber schön angelegtes Hostel!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
16 Gru 2016
5.1

All felt very dirty, kitchen was dirty with a huge number of ants all over the surfaces, bedrooms also dirty and smelly, males toilet didn't lock. Pool too dirty to go in. Also very weird atmosphere, many regular people living there who didn't socialise at all. However the staff I met did all seem very nice and helpful and the location isn't too bad, not too far from the lagoon area.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
27 Lis 2016
8.9

Close to the city centre and well equipped, this hostel was great! The staff is friendly and the rooms quite well fitted. The only thing bothersome was a super thick layer of dust on the fan in my room. Good we only used the AC.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Lis 2016
7.4

My stay was perfectly fine except of cockroaches in my room and the fact that dinner isn't for free. You're getting vouchers for a 9,- AUD dinner which is a really good offer but I think the homepage of the hostel should update that. All in all, the price performance ratio is really good.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Lis 2016
8.9

Only stayed for 1 night before getting onto my great barrier live aboard. The woman at reception was very friendly and checked me in after hours and well. The rooms were clean and I could Amy hear any of the noise from the courtyard while I was sleeping. All in all seems like an excellent hostel.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
22 Paź 2016
9.1

This Hostel has a good kitchen equipment and a relaxing atmosphere at daytime. The Location near a shopping centre and some garages makes it a good spot, to plan a trip. Cheers

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwecja, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
30 Wrz 2016
5.1

Var alldeles för långt bort från centrum och rummen hade ingen fungerande AC. Lät bara jättehögt utan att hjälpa.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Izrael, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Wrz 2016
9.1

It was really nice to stay. Cheep and clean. Good people

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chiny, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Sie 2016
6.6

挺好的,环境不错!就是离市区远了点

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.