Hostelworld.com

CaipiHostel

Ceny
mapa
Recenzje
8.2
Fantastyczny 338 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 8.3
  • Atmosfera 8.1
  • Czystość 7.4
  • Udogodnienia 7.5
ZAREZERWUJ
8.2
Fantastyczny 338 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 8.3
  • Atmosfera 8.1
  • Czystość 7.4
  • Udogodnienia 7.5
CaipiHostel Located at Av. Gomes Freire, 373, Lapa, Rio de Janeiro.
CaipiHostel
Brazil
Rio de Janeiro Rio de Janeiro 20231012 Av. Gomes Freire, 373, Lapa
82% 338
-22.9099776 -43.1839728
CaipiHostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
9 Kwi 2016
8.6

O lugar é muito bem localizado, próximo da agitação da Lapa e por isso permite que você possa sair para conhecer a noite carioca, tudo andando a pé e sem maiores preocupações com o retorno pra casa. Fica relativamente próximo da estação de metro da Carioca e por isso fica fácil de conhecer a cidade. O ambiente do hostel é muito amigável, com bastante interação entre as pessoas. O único porém que posso ressaltar é quanto a questão da segurança, recomendo levar cadeado para trancar o armário.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Mar 2016
8.9

Banheiros sem água quente, ar condicionado com problemas. Ótimo atendimento.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
17 Mar 2016
7.1

El hostel está bueno, el personal es copado, pero me parece que por el mismo precio se puede conseguir un hostel que incluya cocina.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Mar 2016
8.6

Bem localizado, ambiente bom, instalações boas... Porém o ar condicionado não funciona! Foi só o que me entristeceu :/ Mas voltaria com certeza ^^

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
5 Mar 2016
5.4

Nice location in the historical center about a five minute walk to the metro. Comfy dorm beds. Other than that, the wifi was bad and the bathrooms are some of the worst I've seen as far as cleanliness. There isn't a kitchen and the atmosphere was pretty dull. I wouldn't stay there again.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
3 Mar 2016
7.4

Its a cheap hostel, located in the party area of rio. The staff is great, friendly and helpful, they have a bar and common rooms. The rooms are okay, but dont have a lot of space, the mattrasses and pillows look old and the bathrooms are dirty. It was nice for 2 nights, but i wouldnt want to stay longer.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Lut 2016
9.7

Great location in the centre of lapa, situated opposite the police station and two blocks from lapas main party Street. Staff are awesome, really friendly and helpful. Cheap drinks and free caipirinhas every night. Lots of tours and activities organised for guests.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
20 Lut 2016
7.7

Nice location, spacious dormitory. Loved that you had your own locker and plugs at your bed. Sadly the wifi was not good in the upper rooms. Otherwise would stay there again.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
9 Lut 2016
8.0

ótimo Lugar e Staff super solicita. Tivemos um pequeno problema com o ar condicionado que foi resolvido rapidamente.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kolumbia, Grupy mieszane, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 16 Recenzje
8 Lut 2016
4.3

Un empleado del hostal robó algunas de nuestras pertenencias. Entre ellas un iPhone. Cuando nos pusimos en contacto con el manager del hostal el empleado que había realizado el robo devolvió nuestras cosas... Supuestamente hay caipirinha gratis y durante nuestra estadía fue imposible que nos dieran este beneficio.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.