Hostelworld.com

Cafe Rio Hostel

Ceny
mapa
Recenzje
9.0
Znakomity 88 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 8.1
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 9.2
  • Udogodnienia 9.2
ZAREZERWUJ
9.0
Znakomity 88 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 8.1
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 9.2
  • Udogodnienia 9.2
Cafe Rio Hostel Located at Rua Alice, 293, , Rio de Janeiro.
Cafe Rio Hostel
Brazil
Rio de Janeiro Rio de Janeiro 22241020 Rua Alice, 293
90% 88
-22.9368554 -43.1967616
Cafe Rio Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Maj 2016
10.0

Parabéns Jaques... sucesso... indico e voltaria mais vezes... abs

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Mar 2016
9.1

This is a very clean hostel an the side of a hill in the Laranjeiras neighborhood of Rio de Janeiro.The biggest drawback is the fifteen minute walk or five minute bus ride to the metro station. The neighborhood was very quiet compared to other parts of Rio.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Mar 2016
10.0

Melhor hostel ever

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Mar 2016
9.7
Przetłumaczone przez Google

Bardzo miły i pomocny personel. Byliśmy z trzema kołami podróżować tam i może pozostawić te proste

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Lut 2016
7.1

The pillows and towels were stained, the bunk beds were kind of wobbly, and you had to store your valuables in a cupboard under your bed to which you needed your own lock. Other than that the staff was friendly, the washrooms were clean, and breakfast goes until 11, which is nice for those late mornings. Also if you're visiting during summer take note of their no AC during the day policy... It gets pretty hot and they only allow for ACs to be used between 9pm and 10am.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • captmorgs
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Lut 2016
9.7

Great hostel, I enjoyed my time here and will stay again. :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Grupy mieszane, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
5 Lut 2016
9.1

Fue una buena estancia, el lugar esta bien ubicado y la ayuda de Jaques y Marcia son excepcionales.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
8 Sty 2016
9.4

Très bonne auberge, j'ai changé pour celle-ci au début de mon voyage. Personnel super, chambre et douches propres et spacieuses, endroit commun tranquille et cuisine fonctionnelle. Je m'y senti très à l'aise et suis restée 3 nuits de plus finalement !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
6 Sty 2016
9.7

Wow- amazing hostel (this is how it should be done)! Staff were really kind and helpful, everything was bright and clean and the air con in our room was much appreciated in the height of summer. Breakfast was really good too. It's only downside is distance from Metro but this area is great in itself and a really good location for trips to Lapa, Catege, Santa Teresa, Centro etc...(taxis are so cheap here).

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Sty 2016
7.4

Todo muy bien, el personal atento y muy cordial, esta alejado de copacabana pero nosotros ya sabíamos donde íbamos, el ambiente es ameno y la zona segura.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.