Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Cafe Rio Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.4
Znakomity 94 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 9.8
  • Atmosfera 9.6
  • Czystość 9.8
  • Udogodnienia 9.4
ZAREZERWUJ
9.4
Znakomity 94 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 9.8
  • Atmosfera 9.6
  • Czystość 9.8
  • Udogodnienia 9.4
Cafe Rio Hostel Located at Rua Alice, 293, , Rio de Janeiro.
Cafe Rio Hostel
Brazil
Rio de Janeiro Rio de Janeiro 22241020 Rua Alice, 293
94% 94
-22.9368554 -43.1967616
Cafe Rio Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Sie 2016
10.0

we had a lovely stay at Cafe Rio! the staff were exceptionally friendly and helpful, and the other guests were all lovely. this hostel is located near restaurants, shops and transportation. the staff scheduled 2 taxis for us which arrived on time and were very inexpensive. we rented a car for travel outside of Rio, but it was not needed while staying in the city and there is only sparse on-street parking. FYI-there were no mosquitoes anywhere we traveled in the city or while hiking in the parks

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Sie 2016
8.6

Muy buena atención de jacques y todo el staff. Gracias totales

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
12 Sie 2016
7.7

Poucos banheiros. (1 banheiro para quatro quartos). Não é para um público jovem, haviam várias famílias hospedadas. A localização agrada.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
7 Sie 2016
9.4

Wow! Thank you so much to everyone at Cafe Rio Hostel for a wonderful stay! You made us feel truly at home in a beautiful city and we can't wait to stay with you again soon. We loved the communal living room and kitchen which added to the family atmosphere. The rooms were clean and spacious and all the staff went out of their way to help us (even ordering pizza for us!). The hostel is located in a nice residential area about 20 minutes' walk from the metro but all sights easily accessible.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Lip 2016
10.0

Had an amazing stay at Cafe Rio Hostel. My friend and I stayed here for they entire month that we were in Rio. I honestly felt like the hostel was my home! The owners of the hostel are super nice and accommodating. Over the month I was able to get to them, they were more then a great host and hostess, they were like family. If you are looking for a relaxed and comfortable atmosphere while traveling, this is the place to stay. Also in a great location with the metro, bus and a food near by!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Maj 2016
10.0

Parabéns Jaques... sucesso... indico e voltaria mais vezes... abs

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Mar 2016
9.1

This is a very clean hostel an the side of a hill in the Laranjeiras neighborhood of Rio de Janeiro.The biggest drawback is the fifteen minute walk or five minute bus ride to the metro station. The neighborhood was very quiet compared to other parts of Rio.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Mar 2016
10.0

Melhor hostel ever

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Mar 2016
9.7
Przetłumaczone przez Google

Bardzo miły i pomocny personel. Byliśmy z trzema kołami podróżować tam i może pozostawić te proste

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.