Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Cadiz Inn Backpackers

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.5
Fantastyczny 1,287 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 8.1
  • Czystość 8.2
  • Udogodnienia 8.0
ZAREZERWUJ
8.5
Fantastyczny 1,287 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 8.1
  • Czystość 8.2
  • Udogodnienia 8.0
Cadiz Inn Backpackers Located at C/ Botica 2, , Cadiz.
Cadiz Inn Backpackers
Spain
Cadiz Andalucia 11006 C/ Botica 2
85% 1287
36.5282086 -6.2899732
Cadiz Inn Backpackers
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
17 Wrz 2016
5.1

Quite dirty. Not sure how often the bathrooms are cleaned... Kitchen was not equipped very well, very hard to light the stove. One of the showers was always cold. Think it was very overpriced for what I received. The staff were very friendly and helpful though. Met a couple of cool people too.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
13 Wrz 2016
9.7

top hostel mit unglaublich herzlichen mitarbeitern!!!! einziger kleiner kritikpunk: zu wenig badezimmer/toiletten

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Vielen lieben dank fur dein super kommentar! komm wieder besuchen :-)

  • calambrazox3373
  • Hiszpania, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Wrz 2016
10.0

Excelente lugar, barato, auto suficiente, cómodo, especial.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Muchas gracias por tu comentario, esperamos volver a verte pronto!!

  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Wrz 2016
9.4

The staff is so friendly, thank you Lola for your good advices ! ;) And the rooftop is amazingly cozy, perfect place to stay and chill out ! There is just air-conditioning missing in the rooms, and bath mat or hand towel in the bathroom, so it's difficult to not have a lot of water on the ground. Still awesome !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thank you very much for your kind review, we hope to see you again soon

2 Wrz 2016
10.0

I stayed in Cadiz Inn for 2 nights and it was great, I had no problems there whatsoever. The rooms were clean and the beds were comfy, all rooms were also supplied with a couple of fans to help with the warm nights. The receptionists were always nice and willing to help at all times. All in all, a great stay. I would come here again and again if I had the time.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
27 Sie 2016
10.0

Genial como siempre :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Gracias por tu genial comentario! Saludos, SImo, manager Cádiz INN

  • Anonimowy
  • Włochy, dwójka, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
22 Sie 2016
7.1

L'ostello si trova in una posizione centrale a due passi dal centro storico e dalla stazione dei bus. Abbiamo soggiornato due notti in una camera doppia con bagno condiviso. La stanza aveva letto, cassettiera, comodino e lenzuola. Gli asciugamani non vengono forniti. Il personale è disponibile e gentile. L'unico lato negativo era il bagno, la cui pulizia lasciava molto a desiderare nonostante all'interno si trovino cartelli che sottolineano quanto sia importante la pulizia per la struttura.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Alice mille grazie per el review, alla prossima.

22 Sie 2016
3.7

No hay espacio suficiente para describir los problemas que vi. -Perdi 1 mañana debido a que me obligaron a cambiar de habitación para la ultima noche no podiendo acceder ala otra hasta la 1. -Colchones de goma espuma probablemente con pulgas - Baños casi siempre sin papel ni toalla ademas de sucios ya que no habia ningun tipo de barrera para la ducha -Una unica zona común cerrada durante toda la noche - No hay aire acondicionado, tenias que tener ventana y puerta abierta mas un ventilador..

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Estimada clienta, afirmar que probablemente haya pulgas sin estar segura o sin haber visto ninguna es una acusación muy grave que nos tomamos muy en serio. Permítame añadirle que es imposible que los baños estén casi siempre sin papel porque los dispensadores que tenemos tienen una altísima capacidad. Todas las duchas del hostel tienen una mampara y una cortina de baño. ¿Es posible que se haya equivocado de hostel a la hora de comentar? Saludos.

21 Sie 2016
9.1

Great staff, nice and friendly, always with a smile. They're also super knowledgeable about the area. I especially liked Lola and Jill bc they make you feel welcomed. Thanks ladies. Things that could improve: the front door gets stuck open (security flaw), no elevator if you have big luggage and are placed in the top floor (facility flaw), no AC in the rooms (decreases the value of the room for me). But other than these minor things this place is AWESOME with capital A. Enjoy your stay in Cadiz.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Hey Sara, thank you for the nice review. Best, Simo. Manager Cádiz INN

  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
16 Sie 2016
7.4

Good hostel, with very convenient location 5 min away from train/bus station (easier when you carry heavy lugages...), and less than 10 min away from the beach. The staff is very nice and welcoming.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Hey Pierre, thank you for your review. Best. SImo, manager Cádiz INN

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.