Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Cadiz Inn Backpackers

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.5
Fantastyczny 1350 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 7.8
  • Udogodnienia 8.0
ZAREZERWUJ
8.5
Fantastyczny 1350 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 7.8
  • Udogodnienia 8.0

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Kwi 2017
9.4

Unser Aufenthalt hier war top! Abgesehen von den etwas durchgelegenen Matratzen, haben sowohl der Preis, als auch die Lage und die Herzlichkeit der Angestellten und ganz besonders die wunderschöne Dachterrasse unseren Aufenthalt in Cadiz zu einer guten Zeit gemacht! Wir würden jederzeit wieder hier herkommen :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
13 Kwi 2017
8.3

Good clean place. Nice rooftop for chilling. Cheers Tom, NZ

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 20 Recenzje
13 Kwi 2017
8.6

Great location for an overnight stay in Cadiz, two minutes from the train station and an easy walk to both the beach and city centre. Everyone was really friendly and chilled- the staff were great and even walked me to a recommended restaurant for dinner! Hostel facilities are basic- beds are not very comfortable, there are definitely no frills in the bathrooms, abd the kitchen area is dark and unwelcoming. However the roof terrace is lovely, and so for one night it is a great place to stay.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
12 Kwi 2017
8.3

定的六人间结果房间分为两部分我的床正好在外面那间,没有窗帘楼道里开灯的话就特别亮,然后屋里我们这部分的灯又正好是坏的,公共厕所没有洗手液或者是用完了,没有带锁柜子。就价格来说算性价比可以。位置算不错。

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Kwi 2017
7.1

Se mojaban mucho los baños al bañarse.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
12 Kwi 2017
8.9

good location really close to bus station

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
10 Kwi 2017
10.0

Perfect location and beautiful, cozy place. Really kind and patient staff. The dude working there even helped me book a bus to Cádiz when I was stuck in Marbella. Will definitely be back, thank youuu!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
1 Kwi 2017
10.0

Hostal muy bonito y limpio, con todos los servicios y personal increiblemente atento, 200% recomendable!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Kwi 2017
10.0

L'ostello é davvero carino, sicuro, pulito e fornito di una terrazza situata all'ultimo piano dove ci si puó rilassare in tutta comoditá e scorgere il mare. Per quanto riguarda il personale sono tutti molto gentili e disponibili. Posizionato al centro della cittá si puó raggiungere qualsiasi luogo a piedi in pochi minuti. Consiglio a tutti Cadiz Inn Backpackers!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
27 Mar 2017
9.7

Zentral gelegen, Dachterasse zum Entspannen, sehr nettes und hilfsbereites Personal, das verschiedene Sprachen spricht. ✌🏻

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.