Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Cabinas El Pueblo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.1
Znakomity 313 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 9.9
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 9.0
ZAREZERWUJ
9.1
Znakomity 313 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 9.9
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 9.0

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Maj 2017
9.7

Everything was great. All the staff were very helpful. The location was great it was right in the center of tue town, close to restaurants and everything. Also was quite easy to book tours from the hostel so I highly recommend it.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
16 Maj 2017
8.6

Nous etions deçu de la chambre a notre arrivé, mais la dame a l'accueil a un tres bon sens du service a la clientele et nous a changé de chambre pour la nuit suivante. Super bon dejeuner copieux, et tres bonne ambiance y regne. Les proprietaires aident a reserver des activités! Il y a des bibittes dans les chambres, mais c'est moins pire qu'a d'autres hostels de monteverde :):)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Maj 2017
10.0

Loved it! The staff was so kind and would help you figure out anything you need regarding transportation or activities around town and in the cloud forest. Very friendly and timely.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
6 Maj 2017
9.4

Good location on the centre of town. Friendly hosts and a good breakfast.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Maj 2017
8.0

Goed hostel! Bij ons was het er vrij rustig, maar vonden dit wel prettig. Leuke manager die altijd in is voor een praatje. Kamer is vrij simpel, maar wel volledig (met koelkast). Douche is helaas maar 1 x warm geweest. Tours boeken via het hostel ging erg gemakkelijk en variatie in ontbijt ook erg goed!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Maj 2017
9.7

The staff was very very friendly and helpful. The rooms were nice, the location was great, it was very quiet there, and the access to Monteverde cloud forest was super easy and cheap. we really enjoyed our stay there!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
28 Kwi 2017
8.6

Chaleureuse auberge, personnel super gentil ! Bed and breakfest , petit dejeuner délicieux et très bon café.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Kwi 2017
9.7

The hostel was great. Freddy was very friendly and helpful. The hostel was clean and a 2 min walk from the "center" of town (very small town). You can set up all your activities directly through the hostel (hiking, coffee tour, zip lining, etc.), and the buses for the activities will pick you up outside the hostel. Freddy did not speak English, but the female owner (forgot name) spoke great English. Fantastic value for the money spent.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
25 Kwi 2017
8.0

Nous avons bien aimé notre séjour à cette auberge. Seul petit bémol, l'odeur des produits nettoyants utilisés pour notre salle de bain dérangeaient fortement lorsque nous étions dans la chambre.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Kwi 2017
9.1

Pueblo est super gentil! Le déjeuner est bien parfait! La cuisine est grande et pratique, on peut se préparer facilement nos repas. Bref, on a beaucoup aimé :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.