Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

CabanaCopa Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.1
Fantastyczny 1817 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.1
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 7.9
  • Atmosfera 7.8
  • Czystość 7.8
  • Udogodnienia 7.2
ZAREZERWUJ
8.1
Fantastyczny 1817 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.1
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 7.9
  • Atmosfera 7.8
  • Czystość 7.8
  • Udogodnienia 7.2

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Francja, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Sie 2017
9.1

Bonne auberge, bien située, avec une bonne ambiance et un personnel au top!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
21 Lip 2017
9.4

Hostel 100% recomendando. Muy buena atención, buena ubicación, seguro.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Grupy mieszane, 31-40
  • Obieżyświat
  • 29 Recenzje
20 Lip 2017
7.4

La dueña es muy malhumorada, sería bueno que nunca apareciera, el resto del staff de 10. Hay dos edificios, uno nuevo que esta muy buen y otro viejo en el que las habitaciones son bastante más incómodas y con muebles en peor estado.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Lip 2017
9.4

Gutes Hotel für dieses Preis Aber checkout ist 11:00 um 10:00 komme ich aus dem Duche und die Karte war schon blockiert 😅

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Paulypsps
  • Chile, Kobieta grupy, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Cze 2017
9.4

Todo excelente ningún problema en cabanacopa hostel ya he visitado dos veces este lugar, totalmente recomendado por precio, ubicación y ambiente Saludos

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
2 Cze 2017
5.7

A few afternoon staff members made it clear that they could not be bothered assisting us with basic queries, laundry very expensive at 50 real just to use the washing machine. Location was great but got very loud late at night with staff dragging metal chairs and tables on tiles around in the main area downstairs. Security staff talking loudly outside of rooms also made for no nights of solid sleep.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
7 Maj 2017
7.7

Bonne situation géographique mais un personnel pas très accueillant. J'ai dû attendre deux heures pour avoir les draps. Petit déjeuner payant 15 Rs pour les grands dortoirs.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • cobby278834
  • Australia, Mężczyzna, 41+
  • Obieżyświat
  • 21 Recenzje
6 Maj 2017
5.7

Over-rated by Lonely Planet, this hostel is average at best. It's at the swanky hotel end of Copacabana, so the street atmosphere is lacking. Floors weren't clean. Staff aren't knowledgeable enough about public transport (important in Rio) or even where a post office is, WiFi only works in common areas, which are dull. There's a sensible night noise policy which isn't enforced (loud people at 3am both nights), and breakfast is not included (extra 15R).

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
21 Kwi 2017
6.9

Staied at the private rooms. Good location and also very secure area. It worth its value. Had small problema with its shower (difficult to set a good temperature - only really hot or really cold - and too weak) and our towels and our toilet was not that clean.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
17 Kwi 2017
6.0

Auberge très propre, et très sécurisé voir trop, pas trop de convivialité et ambiance voir même inexistante... Bien placé, plage à 10 min. Galère pour faire des machines (système à jetons et seulement utilisable 2 fois par jour pour tout l'hostel), et pas d'evier pour laver le linge.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.