Hostelworld.com

CabanaCopa Hostel

Ceny
mapa
Recenzje
8.0
Fantastyczny 1,543 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.6
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 8.6
  • Personel 7.6
  • Atmosfera 7.9
  • Czystość 8.1
  • Udogodnienia 7.2
ZAREZERWUJ
8.0
Fantastyczny 1,543 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.6
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 8.6
  • Personel 7.6
  • Atmosfera 7.9
  • Czystość 8.1
  • Udogodnienia 7.2
CabanaCopa Hostel Located at Travessa Guimarães Natal, 12, Copacabana, Rio de Janeiro.
CabanaCopa Hostel
Brazil
Rio de Janeiro Rio de Janeiro 22011-100 Travessa Guimarães Natal, 12, Copacabana
80% 1543
-22.9628980 -43.1806468
CabanaCopa Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
25 Kwi 2016
8.6

Bra hostel fem minuter från Copacabana och en minut från metron. Vänlig, hjälpsam och engelskspråkig personal. Runkigt internet som bara fungerade ibland i receptionen. Spisen gick sönder och det tog flera dagar innan det löste sig. Allt som allt väldigt bra

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Boliwia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Kwi 2016
8.0

Great Place!!! Loved the staff here!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Austria, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Kwi 2016
4.3

My stay was horrible in many ways! If you are lucky you end up in the new part of the building if not it's like a sauna where the toilet is under the shower! The breakfast is so poor that I would be ashamed to serve that if it would be my guests. Out of security reasons they force you to wear a bracelet. Wifi doesn't work properly! They refuse to change the A/C! I was sick and had to life with the settings they put for every room! Staff is rude except Leo is great!

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
13 Kwi 2016
8.6

Excelente localização tudo funciona muito bem recomendo

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Kwi 2016
6.0

Hostel sem segurança alguma! Passei 2 noites e em uma delas, houve 2 furtos no meu quarto. Quando questionei na recepção, me falaram que não podiam fazer nada. A descarga do banheiro sempre estava entupida.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
8 Kwi 2016
6.0

Water pressure in showers is rubbish. WiFi doesn't work in bedrooms and plugs in bedrooms don't fit UK adaptors so could go only charge in reception. Atmosphere was a bit limp not helped by reception/bar closing at 10.30pm!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Kwi 2016
2.0

Awful hostel, do not stay here. They put a known thief into my room, who then proceeded to rob me of £300. Avoid this dirty hostel at all costs.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Kwi 2016
6.9

Fiquei na área nova do hostel e estão de parabéns pela organização. A limpeza dos banheiros coletivos é feita diariamente. Entretanto, nos quartos com suite, não há esse serviço. Sugiro que deixem pelo menos em um rodo para que o pessoal do próprio quarto faça essa limpeza. Em relação ao ar condicionado, poderiam deixar um controle em cada quarto, ou algum tipo de alteração pelos próprios hóspedes.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • p3p3
  • Argentyna, Grupy mieszane, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Kwi 2016
8.9

Es un lugar muy agradable, cerca de la playa y tiene muchos servicios a su alrededor muy seguro y el barrio donde se encuentra muy tranquilo. como punto negativo diría 3 cosas el agua de la ducha del baño que nos toco era fría ya que saltaba la térmica para que salga caliente, los recepcionistas de la mañana tenían muy mala onda nada que ver con las chicas que estaban a la tarde, la señal de wifi diría que era buena pero no excelente se caía. En aspectos generales la pase muy bien recomendado

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Kwi 2016
10.0

I love this hostel .. Near Copa and the Metro, clean at all times, staff very friendly, personable and knowledgable, breakfast excellent,the environment/atmosphere superb... I will be back !! This was my dream vacation and the staff helped to make it a fantastic experience ...Danielle, Maria, Leo, Taynah, Diego .. thank you all for creating such a nice experience for travelers. I had a blast .. Rocco/Malachi - Puerto Rico

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.