Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Caballo Loco Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.5
Fantastyczny 334 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.9
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 7.9
  • Czystość 8.4
  • Udogodnienia 7.9
ZAREZERWUJ
8.5
Fantastyczny 334 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.9
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 7.9
  • Czystość 8.4
  • Udogodnienia 7.9

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
19 Sie 2017
7.7

Muito bom

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • SKINNEDR
  • Kostaryka, Mężczyzna, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 20 Recenzje
23 Lip 2017
5.7

It is just am average place, nothing special. Bathrooms need improvements. WIFI is awfull, breaker is awfull.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Lip 2017
6.6

Even if the location is great, and the staff very nice and friendly, we didn't like our stay there. The hostel was so cold we had to wear jacket in the living room. The wifi was non existent ! (Not a single connection despite trying for 2 days). The bathrooms were clean but there were only 2 showers and toilets for all the girls. The bedrooms were spacious, but the light is so insufficient you need your phone during the day...

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
17 Lip 2017
8.9

Amazing Place!! if i ever go back to MVD i'm certainly staying there! Awesome Staff

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
6 Lip 2017
10.0

Pretty place with nice common area, they have a pool table, a bar and a smoking area. The bar closes at midnight, which I think is too early. People there are very friendly and I have met great people while there.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
10 Cze 2017
9.1

Foi uma ótima experiência! O local é super bonito, muito bem localizado, limpo e seguro. Atendimento é muito simpático. Poderia ter mais banheiros disponíveis. O café da manhã é honesto, padrão de hostel... poderiam incluir frios.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • pipipou
  • Chile, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Cze 2017
10.0

Fui con un grupo de amigos y nos pareció excelente, lo recomiendo 100%

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
3 Cze 2017
7.1

It was fine. Not many people. Most people spoke Portuguese and not Spanish lol. Not sure if just because off season. But nothing special and a bit expensive. Seems like there aren't many choices in Montevideo though. It was fine.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Grupy mieszane, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
19 Maj 2017
9.7

Very nice hostel! Good mix of ages of guests in the hostel. Very clean bathrooms and attentive staff. Recommend!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
14 Maj 2017
8.3

The hostel was okay. My bed was fine and there is a nice area to hang out. The bathrooms weren't always the cleanest and the toilet paper bins need to be cleaned out more! They're almost always overflowing. That was gross! Other than that, it was pretty standard.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.

×