Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Caballo Loco Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.2
Fantastyczny 303 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.0
  • Bezpieczeństwo 8.3
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 7.2
  • Czystość 7.9
  • Udogodnienia 7.8
ZAREZERWUJ
8.2
Fantastyczny 303 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.0
  • Bezpieczeństwo 8.3
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 7.2
  • Czystość 7.9
  • Udogodnienia 7.8
Caballo Loco Hostel Located at Gutierrez Ruiz 1287, , Montevideo.
Caballo Loco Hostel
Uruguay
Montevideo 11100 Gutierrez Ruiz 1287
82% 303
-34.9072084 -56.1914205
Caballo Loco Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
9 Sty 2017
8.9

We stayed here one night before we went to the airport. Nice hostel, really helpful staff. Awesome mural in the common area!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
9 Sty 2017
8.9

Nice place in a cool old building. All the staff were super friendly and helpful. Everything was clean and the breakfast was good. Pretty good location.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
10 Lis 2016
9.1

Lugar agradable y limpio, buenas instalaciones, ubicación perfecta y persona muy atento!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 31-40
  • Obieżyświat
  • 27 Recenzje
5 Lis 2016
2.0

NO RECOMENDABLE!!!!! Cuando llegué me dijeron que no tenía la cama que previamente había reservado, que estaba lleno, y que lo único que podían hacer era ayudarme a buscar otro hostel.... Eso sí, muy amablemente la chica de recepción me ayudó a buscar otro hostel, no obstante no es de recibo ni es profesional aceptar una reserva y después tenerlo lleno. Además, no me reembolsaron la paga y señal abonada en mi reserva. ENCARECIDAMENTE NOOOOOOOO RECOMENDARÍA NUNCA ESTE HOSTEL!!!!!!

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
20 Paź 2016
8.0

Considering the low price, the hostel was pretty good! Unfortunately it was really cold during our stay, and the hostel didn't seem to have any heating. Even the staff was covered in blankets. We luckily were provided with many blankets, so in the end it wasn't that cold during the night. The breakfast was basic, and the bread was kind of old the second day, but the showers, staff and atmosphere were great!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
29 Wrz 2016
9.7

This is a hostel that treats the customer like an honored guest. The shower has truly hot water. The kitchen is a pleasure to use. There are games, a pool table, a good television. Plenty of space. Only one suggestion. Perhaps a piece of cheese or a hard-boiled or raw egg to cook with the breakfast? Montevideo is a pricey city so a hearty breakfast would help the budget traveler. I will stay at Caballo Loco whenever I return to Montevideo. Good job!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
14 Wrz 2016
8.9

Everything is very good. The only negative thing is that it gets very cold in the common areas as the heater is hardly ever switched on. The one in the bedroom is switched on when you want so that one is ok.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
5 Sie 2016
8.0

Esta muy bn pero le falta promociones y área común como un bar para poder interactuar más con los demás hospedados

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
28 Lip 2016
8.9

Regina and Filipe were so amazing. Sooooo helpful. Lovely big rooms too :) breakfast was best I've had in South American hostels

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
25 Lip 2016
9.4

Excellent hostel very centrally located. Staff were very helpful and accommodating, especially in helping us with our onward journey. Good breakfast, clean bathrooms, good common seating area. We were easily able to extend our stay last minute. Would highly recommend to anyone planning a trip to Montevideo.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.