Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Caballo Loco Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.9
Fantastyczny 328 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 8.6
ZAREZERWUJ
8.9
Fantastyczny 328 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 8.6

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • SKINNEDR
  • Kostaryka, Mężczyzna, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
23 Lip 2017
5.7

It is just am average place, nothing special. Bathrooms need improvements. WIFI is awfull, breaker is awfull.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
6 Lip 2017
10.0

Pretty place with nice common area, they have a pool table, a bar and a smoking area. The bar closes at midnight, which I think is too early. People there are very friendly and I have met great people while there.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
10 Cze 2017
9.1

Foi uma ótima experiência! O local é super bonito, muito bem localizado, limpo e seguro. Atendimento é muito simpático. Poderia ter mais banheiros disponíveis. O café da manhã é honesto, padrão de hostel... poderiam incluir frios.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • pipipou
  • Chile, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Cze 2017
10.0

Fui con un grupo de amigos y nos pareció excelente, lo recomiendo 100%

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
3 Cze 2017
7.1

It was fine. Not many people. Most people spoke Portuguese and not Spanish lol. Not sure if just because off season. But nothing special and a bit expensive. Seems like there aren't many choices in Montevideo though. It was fine.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Grupy mieszane, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
19 Maj 2017
9.7

Very nice hostel! Good mix of ages of guests in the hostel. Very clean bathrooms and attentive staff. Recommend!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
14 Maj 2017
8.3

The hostel was okay. My bed was fine and there is a nice area to hang out. The bathrooms weren't always the cleanest and the toilet paper bins need to be cleaned out more! They're almost always overflowing. That was gross! Other than that, it was pretty standard.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
13 Maj 2017
7.7

Montevideo - don't bother. There was probably as many people in the hostel as there was in the entire city

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Maj 2017
9.1

We stayed here for 4 nights. The rooms are spacious, beds comfortable, good bathrooms with hot showers. Good kitchen and a really great breakfast and lots of different common areas to just hang out. Location was perfect, easy to get to by bus and right in the centre so we just walked most places we wanted to go. i really enjoyed my stay here.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Kwi 2017
9.7

Es un lindo Hostel. En pleno centro. Los chicos que atienden son buena onda. Me quedé aproximadamente 24 días y volvería a hacerlo.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.