Hostelworld.com

Caballo Loco Hostel

Ceny
mapa
Recenzje
8.5
Fantastyczny 265 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 7.8
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 8.3
ZAREZERWUJ
8.5
Fantastyczny 265 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 7.8
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 8.3
Caballo Loco Hostel Located at Gutierrez Ruiz 1287, , Montevideo.
Caballo Loco Hostel
Uruguay
Montevideo 11100 Gutierrez Ruiz 1287
85% 265
-34.9072084 -56.1914205
Caballo Loco Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • aileenmccarthy2001
  • Irlandia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
22 Kwi 2016
8.0

Good hostel. Very safe and in a good area, really convenient for getting to the bus station. Nice breakfast and good social area.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
9 Kwi 2016
8.6

Very good hostel. The staff was extremely helpful and nice. Great common áreas, brealfast could be improved.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 17 Recenzje
6 Kwi 2016
10.0

Fantastic. Cannot fault it. Great location, atmosphere staff and a decent breakfast. Well recommended.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
26 Mar 2016
9.7

Probable one of the cleanest hostels I have seen! What I liked the most was the staff- not only were they friendly, welcoming, and giving great advice, but they were genuinely nice people! :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
6 Lut 2016
9.1

Wonderful place to stay. Great staff and atmosphere!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
2 Lut 2016
8.9

Great location, staff, and atmosphere. No complaints. Would definitely stay here again.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
31 Sty 2016
8.6

Hostel no coração da cidade. Dá pra fazer tudo a pé. Para lugares mais longe, tem transporte publico perto. Cama boa, chuveiro bom. O ambiente é bem calmo e tranquilo. Tem restaurantes, mercados e cambios bem perto. Dá pra caminhar até tarde na rua.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • davidwaugh1582
  • Kanada, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
8 Gru 2015
9.7

Overall, a truly excellent stay! Great facilities, super staff, exceptionally well maintained, and very, very clean. Atmosphere was on the quieter side, but that was likely at least partially due to the hostel seemingly being at only 40-50% capacity. There's definitely a lot there to have a great time if you get a good mix of folks (pooltable, games, patio, etc.). Highly recommended!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
6 Gru 2015
9.4

This hostel was so wonderful! Amazing staff, great facilities and great location. No complaints, would definitely stay again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
5 Gru 2015
4.0

Should explain u more about the city Not clean Not many activities The girl on the frontera del does not speak spanish or english Not a friendly enviroment Breakfast sucks Not enough bathrooms

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

This is the first time ever we have to answer a review. We always respect people's thoughts and critics about our hostel, as every guest lives the hostel it's own way. However, we wanted to point the fact that everyone in the staff speaks fluently either spanish or english, and most of us also speak portuguese. We are sorry you couldn't enjoy anything at all about our hostel, and we wish you have better luck in the next hostel you stay.

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.